[ccpw id="136103"]

Τι λέτε, ρε όρνεα-«όργια» του Τόσκα;


Αν μπουκάρει κακοποιός σπίτι μου θα κάνω ότι κοιμάμαι και θα τον αφήσω να πάει στο διπλανό δωμάτιο που είναι το παιδί μου; 

Είστε στα καλά σας;

Οποιοσδήποτε γονιός προλάβει θα ορμήξει είτε με κάνα κουζινομάχαιρο, είτε με κάνα μπαλτά, είτε με τη σιδερένια λαβίδα του τζακιού, με ό,τι βρει μπροστά του τέλος πάντων για να ανοίξει το κεφάλι, να βγάλει τα μάτια ή να κόψει τον λαιμό του μπουκαδόρου πριν προλάβει να φτάσει στα παιδιά.

Θα θυσιαστεί για να μπορέσει να αποτρέψει το κακό. Και πολύ καλά θα κάνει!

Αν ήταν στην Αμερική θα τον είχαν κάνει ήδη ήρωα όλα τα media και θα τον δεχόντουσαν στον Λευκό Οίκο, ακόμη και προ Τραμπ.

Η αυτοάμυνα του απελπισμένου 88χρονου, Απόστολου Πολίτη, που πήρε όπλο για να σωθεί από τους ληστές είναι η συμβολική προτροπή αντίστασης προς όλο τον Ελληνισμό, σε όλα τα επίπεδα!!!

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά και πλήρη συνείδηση ότι το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει να μας προστατεύσει, δεν έχουμε άλλη λύση απ’ το να γίνει κάθε σπίτι «τάφος» του ληστή-βιαστή-διαρρήκτη.

Δεν θα κάτσουμε να μας σφάξουν σαν τα αρνιά.

ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ; Φταις για ό,τι πάθεις.

Πρέπει να σωθούμε τόσο από τους εγκληματίες όσο και… από τον Τόσκα.

Αν ήταν ένας τυχαίος ηλίθιος να πηγαίναμε πάσο.

Αν έβγαζε μεροκάματο από τις συμμορίες διαρρηκτών και κακοποιών, όπως συμβαίνει με διεφθαρμένους αστυνομικούς διεθνώς, θα λέγαμε ότι είναι απλώς ένας «βρώμικος» μπάτσος. (Τουλάχιστον ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως έχει φύγει, ευτυχώς, από τον στρατό! Σκεφτείτε να τον είχαμε τώρα στο Γενικό Επιτελείο και να μας συνιστούσε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε για να μην προκαλούμε τους Τούρκους.)

Ομως είναι ο αρμόδιος υπουργός που βάζει επισήμως την ΕΛ.ΑΣ. να αθωώνει προκαταβολικά τους εισβολείς, προεξοφλώντας ότι ουδεμία πρόθεση έχουν να κάνουν κακό, γι’ αυτό ο πολίτης, αν τους αντιληφθεί, πρέπει να γυρίσει πλευρό και να κοιμηθεί!

Η πρωτοφανής ανακοίνωση θα έπρεπε να είχε φέρει δέκα παραιτήσεις και άλλους τόσους εισαγγελείς! 

Καθότι στην ουσία ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ τους πολίτες, και κυριολεκτικά και μεταφορικά, υποστηρίζοντας πως… δεν υπάρχει κίνδυνος, ότι στη χώρα επικρατεί τάξη και ασφάλεια και ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τους κακούργους αν… το ρίξουν στον ύπνο.

Η παράβαση καθήκοντος και η έκθεση των Ελλήνων σε κίνδυνο με παρελκυστικά επιχειρήματα από την ΕΛ.ΑΣ. είναι το ελάχιστο των αδικημάτων που θα εντοπίσει ο εισαγγελέας.

Από εκεί και πέρα διακρίνεται και παθητική συναυτουργία σε εγκληματικές πράξεις, πέραν της απέραντης ηλιθιότητας που είναι για ψυχίατρο!

Και πού ξέρει ο κάθε Τόσκας και διαβεβαιώνει -επί λέξει!- ότι κανένας διαρρήκτης δεν έχει πρόθεση να σκοτώσει;

Πώς γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα υπάρξει εκτροπή μέσα στο σπίτι, αφού πάντα στην αρχή ζητούν λεφτά για να φύγουν και μετά… σε σιδερώνουν αν δεν τα δώσεις;

Με τι ελαφρότητα συμβουλεύουν τους ανθρώπους… να μη φωνάζουν, αφού έτσι μπορεί να τους ακούσει κάνας γείτονας και να σωθούν;

Μήπως όπως διαβεβαίωναν την πρέσβειρα του Ισραήλ ότι θα πιάσουν τους «Ρουβίκωνες» που κάνανε «ντου» στην πρεσβεία και προχθές κιόλας πέταγαν φέιγ βολάν μπροστά στο σπίτι της;

Αν τολμήσουν να μπουν μέσα, να ’ναι σίγουροι ότι οι Ισραηλινοί θα τους τη χώσουν στο «δόξα πατρί».

Είναι ή δεν είναι όλα αυτά ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ για πολίτες ευρωπαϊκών χωρών, που κάποιοι όπως ο «Guardian», πολύ κακώς βεβαίως, σκέφτηκαν να το κάνουν και τουρισμό-reality δυστυχίας;

Μήπως θα ’πρεπε να προβληματιστούμε αν στα μάτια του σύγχρονου Ευρωπαίου μοιάζουμε λες και ζούμε κάθε μέρα στο υπ’ αριθμόν ένα κοινωνικοπολιτικό Survivor;

Το στόρι έχει ως εξής:

Μια οικογένεια ζει με 10 ευρώ στην τσέπη για γάλα και ψωμί, κλεισμένη στο σπίτι χωρίς ρεύμα, αφού της το έχουν κόψει, ή ακόμη χειρότερα και με την απειλή της έξωσης… Τη νύχτα φυλάνε καραούλι μην μπουν μέσα οι διαρρήκτες και σκοτώσουν κατά λάθος, επειδή π.χ. ούρλιαξαν από τον φόβο τους, τον παππού, τη χήρα μητέρα ή όποιον βγει μπροστά τους…

Δεν θα μας πει, λοιπόν, ο Τόσκας, που επί των ημερών του κάνουν πάρτυ όλοι οι κακοποιοί που άφησε έξω ο Παρασκευόπουλος, πώς θα προστατευθούμε.

Κανονικά και οι δυο τους θα πρέπει να παραπεμφθούν στο μέλλον σε ΕΙΔΙΚΟ ως ηθικοί αυτουργοί σε σειρά φόνων και άλλων κακουργημάτων που έγιναν επειδή διευκόλυναν συστηματικά και παρότρυναν συνειδητά τους εγκληματίες.

Ο μεν Παρασκευόπουλος το έχει παραδεχθεί ήδη από μόνος του ότι έσφαλε, αλλά πάρα ταύτα τον βάλανε επικεφαλής για να τακτοποιήσει τη βία και την ανομία… στα ΑΕΙ.

Ο δε Τόσκας, αφού έχει «αθωώσει» επανειλημμένως ως δήθεν ακτιβιστές τους «Ρουβίκωνες», τώρα έφτασε στο σημείο να επιτίθεται αυτός, ο πολιτικά και ηθικά έκθετος, στον 88χρονο ήρωα του Λιμενικού, και να τον παρομοιάζει, ο άσχετος, με τους τρελούς serial killers των ΗΠΑ.

Είδαμε μάλιστα να τον κουβαλάνε κάτι ασυνείδητα «θεσμικά γαϊδούρια» αλυσοδεμένο στα δικαστήρια, ενώ άφησαν ελεύθερο τον έναν από τους δύο εισβολείς επειδή, λέει, ήταν οριακά ανήλικος.

Αναρωτιέται κανείς πραγματικά αν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζεται συνειδητά το έγκλημα, είτε αυτό των αναρχικών, είτε αυτό των ποινικών, είτε και ομάδων των δύο πλευρών που συνεργάζονται μεταξύ τους στον χώρο των τρομοκρατών.

Μένει να δούμε σε πόσο υψηλό επίπεδο λειτουργούν οι διασυνδέσεις τους.

Οσο για τη Ν.Δ., αν θέλει να δει προκοπή και να κάνει τη διαφορά, υποχρεούται να αναδείξει την άμεση πάταξη της εγκληματικότητας, στα σπίτια, στους δρόμους, στα ΑΕΙ, ως υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα. 

Να επαναφέρει την πιο άτεγκτη νομοθεσία με μεγάλη εξουσία στην κανονική Αστυνομία.

Να ξέρει κάθε εγκληματίας ότι στην Ελλάδα έτσι και πάει να «μπει»… δυο πόρτες έχει η ζωή.

Μόνο έτσι θα ξανακερδίσει την κοινωνία.

ΥΓ.: Η αυτοάμυνα πρέπει να νομιμοποιηθεί. Ενας νόμος, ένα άρθρο, μία πρόταση. Οποιος μπαίνει σε ξένο σπίτι είναι ο μόνος υπεύθυνος για ό,τι του συμβεί.

Θέμος Αναστασιάδης
protothema

Πηγή