Του Μιχάλη Χαιρετάκη

Πως γκένεν αυτό αναρωτιόταν ο συμπαθής Ογκουνσότο για το χαμένο πέναλτι που δεν έδωσε πριν 10 χρόνια ο διαιτητής στον Εργοτέλη.

Πως γκένεν αυτό αναρωτιέμαι και εγώ και άλλοι πολλοί 10 χρόνια μετά για άλλο λόγο.

Ηλεκτρονικοι πλειστηριασμοί ξεπουλάνε σε άγνωστες εταιρείες απο κάθε γωνιά του κόσμου που σπεύδουν να αγοράσουν ακίνητα στη χώρα με χρήματα αγνώστου προελεύσεως και που παίρνουν ΑΦΜ πιο γρήγορα και απο ότι καταγράφεται ενας μετανάστης/πρόσφυγας στα ελληνικά νησιά.

Ποιος κρύβεται πίσω απο μια εταιρεία της Ελβετίας, της Κύπρου, της Βενεζουέλας, της Μαδαγασκάρης ή της Μαλαισίας που πλειοδοτεί σε διαγωνισμό; Ειναι κανονικός ο Μαλαισιανός , ο Μπαγκλαντεσιανός, ο άραβας που αγοράζει ή είναι αχυράνθρωπος;

Θα μου πεις εδώ πούλησαν πριν λίγα χρόνια ολόκληρο τηλεοπτικό σταθμό σε κάποιον “Dr. Khaled Hamvi” αγνώστων λοιπών στοιχείων και δεν ίδρωσε το αυτάκι κανενός αρμοδίου. Σήμερα θα ιδρώσει;

Κοιτάζοντας λοιπόν Αλέξη Τσίπρα, ανάμεσα στους τελευταίους πλειστηριασμούς είδα μια εταιρεία που αναφέρεται στο ΓΕΜΗ οτι ήταν υπο εκκαθάριση και διαγράφηκε αναδρομικα να πλειοδοτεί και να αγοράζει ακίνητο (!!!)

Πως γκένεν αυτό Αλέξη;

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή

Share.