Τι καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τι απαιτεί από την εφημερίδα: «Ψευδές και συκοφαντικό προς το πρόσωπό μου το δημοσίευμα».


Εξώδικο στην εφημερίδα «Δημοκρατία» έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζητά την άμεση αποκατάσταση του ονόματός του μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο χαρακτηρίζει ο ίδιος «ψευδές και συκοφαντικό» προς το πρόσωπό του.

Το δημοσίευμα παρουσίαζε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ σαν «συνεργάτη» του αντιπροέδρου της Novartis κ. Φρουζή, από τον οποίο, όπως σημείωνε η εφημερίδα, ο Άδωνις Γεωργιάδης «λάμβανε εντολές» για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εταιρείας.

Με το εξώδικό του ο Άδωνις Γεωργιάδης επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του έναντι του δημοσιεύματος, το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά και καταλύει τους όποιους ισχυρισμούς που προβάλλονται σ’ αυτό για «δήθεν συνεργασία» του με τον κ. Φρουζή μέσα από τα επιχειρήματα και τις αποδείξεις που προβάλει σ’ αυτό.

Σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στο εξώδικό του ότι ουδέποτε έλαβε ο ίδιος «σημείωμα υποδείξεων από τον κο Φρουζή», ενώ συμπληρώνει ότι με σειρά αποφάσεών του μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και έπραξε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που αναφέρονται στο δημοσιευμένο έγγραφο από τη «Δημοκρατία».

Αναλυτικά το εξώδικο που απέστειλε ο κ. Γεωργιάδης και ζητά την άμεση αποκατάσταση του ονόματός του για το ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», έχει ως εξής:

parapolitika.gr

Πηγή

Share.