[ccpw id="136103"]

Θεοί και δαίμονες προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται ή να διαφωνεί με την παράδοση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Το εξοργιστικό είναι ότι πολιτικοί και δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι αν τα μακεδονικά σωματεία επικαλούνται τον ποινικό νόμο ή το Σύνταγμα των Ελλήνων, τότε αυτό συνιστά απειλή απέναντι στους εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Φτάσαμε στο σημείο είτε είσαι αγανακτισμένος από το μνημόνιο και βγαίνεις στο Σύνταγμα, είτε παίρνεις μέρος στο συλλαλητήριο γιατί πάνε να σου κλέψουν την ιστορία, τη χώρα και τα εδάφη, να θεωρείσαι όχλος και απαράδεκτος γιατί απειλείς αυτά που πάει να κάνει ένας πρωθυπουργός, εκπρόσωπος ισχνότατης λαϊκής μειοψηφίας. Πολιτικοί και κανάλια σου απαγορεύουν να κάνεις εξώδικο ή να θέτεις υπόψη σε κινούμενους προς μειοδοσία ότι υπάρχει Σύνταγμα και ότι υπάρχουν Νόμοι.

Όπως αντιλήφθηκαν εκατομμύρια Μακεδόνες και χθες υπήρξε καταιγισμός από υπονοούμενα και ύβρεις, ότι έχουν ξεφύγει και ότι απειλούν επειδή στα εξώδικά τους προς τα μέλη του κοινοβουλίου επισήμαναν ότι η ποινική νομοθεσία προβλέπει την εσχάτη προδοσία.

Οι κύριοι που είναι μέσα στη βουλή και ορισμένοι άλλοι που έχουν καταργήσει το έννομο δικαίωμα του λαού να αντιστέκεται απέναντι σε αποφάσεις δολοφονικές για την ύπαρξή του και θανάσιμες για την ύπαρξη της πατρίδας, για μια ακόμη φορά, όπως τότε που αξιοποιήσαν την προβοκάτσια στη Μαρφίν, θέλουν και τώρα να σπείρουν ενοχές ώστε να φτάσουμε στην αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία.

Είναι οι ίδιοι που αποδέχθηκαν την αποξήλωση των εθνικών χαρακτηριστικών, είναι οι ίδιοι που λένε ότι ζούσαμε καλά με τους Οθωμανούς, είναι οι ίδιοι που προετοιμάζουν την εκτεταμένη αλλαγή των συνόρων που διαμορφώθηκαν το 1947.

Από χθες μάλιστα άρχισαν να περνάνε παράλληλα με την άποψη ότι τα εκατομμύρια των Μακεδόνων απειλούν, ότι τι να κάνουμε, η χώρα ζει μέσα σε συμμαχίες και υπάρχουν μεγαλύτερα κράτη που αποφασίζουν.

Αυτό έχει αρχίσει να γλιστράει σιγά σιγά μέσα στη ζωή μας, για να φτάσουμε στο σημείο όχι μόνο να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία, αλλά να δεχθούμε και νέα σύνορα, τα οποία θα φέρουν μία σταθερότητα στην περιοχή και μία Δικαιοσύνη ανάλογη με τους πληθυσμούς και τις ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν για να διατηρηθεί η ειρήνη.

Ασφαλώς και ζητώ συγνώμη που δεν ξεκίνησα τη σημερινή εκπομπή μου αναφερόμενος στους εναγκαλισμούς του κου Τσίπρα με τον κο Καμμένο, τον οποίο πλέον αισθάνεται ο Καίσαρας του Μαξίμου όπως ο Ιούλιος τον Βρούτο και την παρέα του.

Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία, πάμε για μεγάλη αναμέτρηση κατά μήκος των συνόρων του ελληνισμού με τους εμφανείς εχθρούς του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γείτονες θέλουν να αρπάξουν εδάφη, θέλουν να γίνουν μεγαλύτεροι, αξιοποιώντας την ευκαιρία που δίνει η αδύναμη λόγω μνημονίου Ελλάδα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όπως τότε με την εισβολή του Αττίλα. Η εγκαθίδρυση της δικτατορίας και το σπρώξιμο των Αφρόνων Χουντικών στην ανατροπή του Μακαρίου, οδήγησε στον Αττίλα και στη διχοτόμηση του νησιού. Τώρα, το μνημόνιο ήρθε για να αποδυναμώσει πλήρως τη χώρα πριν από την αλλαγή των συνόρων.

Για να μην υπάρχει αντίσταση και για να βλέπουμε την παρέα του Τσίπρα να επιβάλλει τα πλέον επώδυνα και να ακούμε τον κο Βούτση να υποστηρίζει ότι τα εκατομμύρια των Μακεδόνων απειλούν με επίκληση της κείμενης και υπάρχουσας νομοθεσίας τους εκπροσώπους του Τύπου που ψηφίζουν ΝΑΙ σε ό,τι δολοφονεί Έλληνες επικαλούμενη πρόσημο πολιτικής ηθικής. Η Ελλάδα όμως αντιστέκεται στους εθνομηδενιστές του Τσίπρα.

Εκτεταμένη έρευνα της KapaResearch για τον ΆΛΦΑ απέδειξε ότι 6 στους 10 Έλληνες λένε όχι σε λύση με τον όρο Μακεδονία. 6 στους 10 Έλληνες λένε όχι ακόμα και στην περίπτωση που το γειτονικό κράτος επιλέξει αμετάφραστο το Gorna Macedonia. Περίπου το 53% των Ελλήνων συμφωνεί με τα συλλαλητήρια που αποτελεί όχλους ο κος Τσίπρας. Μόνο το 27,7% τάσσεται κατά. Το 64,1% την Ελλήνων τάσσονται αρνητικά κατά των χειρισμών της κυβέρνησης στο θέμα του Σκοπιανό. Και το 63% κρίνουν αρνητικά τη στάση του Νίκου Κοτζιά.

Δηλαδή εκατομμύρια Μακεδόνες και μη στην Ελλάδα και την Ομογένεια εξοργίζονται βλέποντας τον Τσίπρα και τον Κοτζιά να παζαρεύουν την παράδοση του ονόματος Μακεδονία και την ιστορία μας στο γειτονικό κρατίδιο, το οποίο είναι ο βασικός σύμμαχος της Τουρκίας στην πλάτη μας, δηλαδή στα Βόρεια σύνορά μας. Μάλιστα σταχυολογώντας ορισμένα στοιχεία από το ρεπορτάζ της σημερινής ΕΣΤΙΑΣ βλέπω ότι ακόμη και το ΝΑΤΟ εντοπίζει τις στενές σχέσεις που έχει ο Πρόεδρος των Σκοπίων με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Εδώ παίζεται ένα διπλό παιχνίδι. Προκειμένου να μπούνε τα Σκόπια στη Συμμαχία, έτσι ώστε να υπάρχει κοινή γραμμή με την Άγκυρα και να είναι πιο δυνατά στο παιχνίδι των εδαφικών διεκδικήσεων προς την Ελλάδα, διαρρέουν ότι ο Ερντογάν τα βρήκε με τον Πρόεδρο Ιβάνοφ και του δίνει λεφτά να μη μπει στο ΝΑΤΟ, έτσι ώστε να κερδίσει ο φίλος του ο Πούτιν που παίζει παιχνίδια αποδυνάμωσης της Συμμαχίας.

Φυσικά αυτά που διαρρέουν είναι για να τα ακούνε οι ιθαγενείς. Και όλα καταλήγουν σε βάρος της μικρής Ελλάδας. Η πορεία των πραγμάτων δείχνει ότι για να παραμένει η Τουρκία στο ΝΑΤΟ, θα πάρει ανταλλάγματα τόσο στην Κύπρο, όσο . Αιγαίο. Φυσικά οι μόνοι οι οποίοι δεν αγγίζονται είναι οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί στα οικόπεδα του νησιού της Αφροδίτης. Για αυτό ο Ερντογάν βγάζει δικό του ερευνητικό σκάφος, θα κάνει δικές του εξορύξεις, χωρίς ο ένας να πειράζει τον άλλον. Ο Σουλτάνος φωνάζει στον Κυπριακό Βορρά και στη Θράκη κάτι πολύ απλό. «Γεννάτε παιδιά και πολλαπλασιαστείτε!». «Σε λίγα χρόνια θα τους καταπιούμε!». Ήδη σε καθημερινή βάση οι Τουρκικές εφημερίδες γράφουν ότι το έδαφος των κατοικημένων νησιών του Ανατολικού Αιγαίου είναι τουρκικό. Και προς την Ευρώπη φωνάζει : «θα ανοίξω τις κάνουλες των μεταναστών». Μη με πολυπιέζετε, δώστε τα τάλιρα, γιατί θα σας στείλω 3,5 εκατομμύρια πεινασμένους και θα αλλάξω τη δομή όλης της Ευρώπης. Λέει στους Αμερικανούς και τους Βρετανούς: «Εγώ θα φύγω από το ΝΑΤΟ και πάω με τον Πούτιν άμα δεν μου δώσετε αυτά που θέλω!». «Φροντίστε τα μοιραστούμε με τους Έλληνες το Αιγαίο!».

Επί μνημονίου και ειδικά με τον Αλέξη Τσίπρα η χώρα διαλύθηκε και έγινε παράλυτη. Υπάρχουν βέβαια, ακόμα αντιστάσεις. Γερές αντιστάσεις. Θα έλεγα εθνικές και ηρωικές. Όπως το σημερινό συμβούλιο της Επικρατείας που κήρυξε αντισυνταγματικό τον εθνοκτόνο νόμο περί Θρησκευτικών του Φίλη. Όπως η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που μάχεται απέναντι στην εισαγόμενη μνημονιακή νομοθεσία που φέρνει γενοκτονία και νέκρωση κάθε δημοκρατικής λειτουργίας. Αντιστέκονται τα Μακεδονικά Σωματεία και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας που καταλαβαίνουν που το πάει ο πολιτικός κόσμος και ποια λάθη κάνει. Αντιστέκεται η Ομογένεια, όσο μπορεί, με διαδηλώσεις και συλλαλητήρια. Εξακολουθεί να υπάρχει η καρδιά και η ψυχή.

Λένε ότι υπάρχουν εταίροι στην Ευρωζώνη. Αν υπήρχαν δεν θα ήταν όμηροι οι δύο στρατιωτικοί μας που περιπολούσαν σε ευρωπαϊκά σύνορα. Πληρώνουμε την αναλογία μας στην Ατλαντική Συμμαχία στην οποία μέλος ακόμη είναι η Τουρκία. Οι δύο στρατιωτικοί μας όμως παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης, παρά το γεγονός ότι αποτελούν ενστόλους που ανήκουν στη Συμμαχία. Καταβάλλουμε την ίδια τη ζωή των παιδιών μας στο Βερολίνο και τους άλλους δανειστές της Ευρωζώνης αλλά η κα Μέρκελ πουλάει πολεμικό υλικό στον Ερντογάν που απειλεί την εδαφική ακεραιότητά μας.

Πηγή