adriannesquick – pixabay

Η απονομή ιθαγένειας χωρίς κριτήρια και οι επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ

Από το Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η είδηση πέρασε σχετικά χαμηλά. Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης έδωσαν προ ημερών συνέντευξη με θέμα την απλοποίηση και την επιτάχυνση της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας.
Οι υποψήφιοι θα έχουν μπροστά τους ένα τεστ 30 ερωτήσεων. Εάν απαντήσουν τις 20 παίρνουν «δώρο» ελληνική ταυτότητα. Εάν είναι πάνω από 65 χρονών δεν χρειάζεται να απαντήσουν σε απολύτως καμία ερώτηση, αρκεί να μιλούν ελληνικά. Δεν θα χρειάζεται να αποδείξουν κανέναν ιδιαίτερο δεσμό κι αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο. Δεν θα υπάρχει κανένα εξατομικευμένο κριτήριο για την αφομοίωσή τους στην ελληνική κοινωνία, εάν θεωρούν την Ελλάδα Πατρίδα τους και εάν θα την υπερασπίζονταν με τη ζωή τους. Κανείς δεν θα κρίνει την ενδεχόμενη ασυμβατότητά τους με τον τρόπο ζωής μας, τις αξίες και την έννομη τάξη μας, αν πιθανόν θεωρεί τις γυναίκες πράγματα, λίγο πιο πάνω από τις γίδες ή εάν, λόγω προέλευσης και αντιλήψεων, θα αποδειχθεί επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και αναφομοίωτος εχθρός της Ελλάδας και όλης της Δύσης.
Ο Μπαλτσιώτης είναι τεφαρίκι, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, και τον πληρώνετε εσείς. Αλλος ένας από αυτούς που έχει ιδιόρρυθμη σχέση με τη γη που πατάει, με την παράδοση και το αίμα που την έχει ποτίσει. Εχει μιλήσει για «προμελετημένη εθνοκάθαρση των Τσάμηδων» από τους Ελληνες. Είναι της Σχολής Φίλη, Ρεπούση και του αερογάμη κονφερασιέ του ελεεινού «1821» του αλαφουζοκάναλου κ.λπ. Εχει αμφισβητήσει τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Κάνει επιστημονικοφανείς συμψηφισμούς, εξισώνοντας τα υπαρκτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τον τουρκικό ισλαμοφασισμό με ανύπαρκτα εγκλήματα που δήθεν τελέσαμε οι Ελληνες, π.χ. «τις σφαγές της μειονότητας στην Τσαμουριά», ονομάζοντας έτσι τις μάχες και την καταδίωξη των Τσάμηδων δωσιλόγων της KSILIA, που με αρχηγούς την οικογένεια Dino, περιώνυμα καθάρματα και συνεργάτες των Ιταλών και των Γερμανών κατακτητών, καταδυνάστευσαν τη Θεσπρωτία και την ευρύτερη Ηπειρο, διαφεύγοντας δυστυχώς στην Ηπειρο, για να αποφύγουν τις καταδίκες σε θάνατο για εσχάτη προδοσία. Και λέω «δυστυχώς», γιατί δεν θα έπρεπε να αφήσουμε ούτε ρουθούνι από αυτές τις συμμορίες φονιάδων, πλιατσικολόγων και βιαστών, αλβανόφωνων συνεργατών των SS.
Με τη νέα αυτή κατάπτυστη νομοθεσία θα απονεμηθούν η ελληνική ταυτότητα και το συνακόλουθο δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς με φαιδρά, χαλαρά και προφανή πολιτικάντικα κριτήρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβλέπει αυτοί οι φρέσκοι «Ελληνες» των 20 ερωτήσεων να εκδηλώσουν την ευγνωμοσύνη τος ψηφίζοντας το κόμμα που σε λίγο θα κάνει μουνταρία, για όσους θυμούνται, την ιδιότητα του Ελληνα πολίτη.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται για την κατάργηση, το ξήλωμα όλης αυτής της ανθελληνικής νομοθεσίας, που στην ουσία οδηγεί στην αντικατάσταση του γηγενούς λαού από τους μουσαφιραίους που προσκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική τού «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», πολιτική ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων και των Χριστιανών εν γένει, και ταυτόχρονα βαθύτατα αντιευρωπαϊκή, αφού διαρρηγνύει τον εθνικό κοινωνικό ιστό και υπονομεύει την ασφάλεια και τις επιμέρους ταυτότητες όλων των Εθνών της Ευρώπης. Οφείλουμε να διαχωρίσουμε την ιθαγένεια, που πρέπει να απονέμεται μόνο σε Ελληνες το γένος, που μόνο αυτοί θα δικαιούνται εισαγωγή σε Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, από την υπηκοότητα, η οποία και αυτή θα απονέμεται με αυστηρά εξατομικευμένα κριτήρια και εξονυχιστική προσωπική εξέταση του αιτούντος, ώστε να ελέγχεται η πίστη του στο Ελληνικό Εθνος και την ελληνική Πατρίδα, η αφομοίωσή του στον τρόπο ζωής και στις αξίες του λαού μας, η αφοσίωσή του στη γη που τον φιλοξενεί και ακόμη και η διάθεση θυσίας του γι’ αυτή, με πρώτιστο κριτήριο τον σεβασμό στην ταυτότητα του λαού μας και την έννομη τάξη.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Πηγή

Share.