Αντί ο πρωθυπουργός να απαντήσει ή τουλάχιστον να κάνει κάποια διαρροή στις αποκαλύψεις Σαμαρά για τις σχέσεις του με τη Novartis, προφανώς προτιμάει να κρύβεται πίσω από την λάσπη που εκτοξεύουν οι αριστεροδεξιές προπαγανδιστικές φυλλάδες που ομνύουν στο καθεστώς του.


Μπορεί όμως και να ξεχάστηκε. 

Είναι λογικό η υπόθεση του… πιστολέρο που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση να του έχει επιβραδύνει τα πολιτικά του αντανακλαστικά και να μην αντιδράει σωστά.

Σε κάθε περίπτωση του υπενθυμίζουμε τις βόμβες – Σαμαρά και ελπίζουμε αυτή τη φορά να αντιδράσει.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα για υποτιθέμενες μυστικές συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον Κ. Φρουζή, συνεργάτες του είχαν αναφέρει τα εξής:

Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι.

Προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη.

Σε ότι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα:

Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας. Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..

Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή «ΑΥΓΗ».

Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της NOVARTIS.

Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την °Αυγή° της εποχής (2/3/2013) , καθώς οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά.

Σε σχέση με το σημείωμα που αναφέρει κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Και ερχόμαστε στο καλύτερο: 

Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους» είναι η υπόθεση NOVARTIS.

Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας;

Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές!

Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι όχι μόνο δεν υπήρξαν… επιλήψιμες συναντήσεις του Σαμαρά με τον Φρουζή, αλλά ήταν ο Τσίπρας που συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Novartis χαράσσοντας επί της ουσίας κοινή γραμμή αντίστασης κατά της πολιτικής του Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους.

Κι ενώ ο Τσίπρας και η παρέα του διατρανώναν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, όπως έλεγαν, αποδείχτηκε ότι έκαναν ρουσφέτια στη Novartis, παραχωρώντας το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της εταιρείας.

Εν ολίγοις δηλαδή πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και τώρα ποιούν τη νήσσα.

Πλέον ο πρωθυπουργός θα πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει. Διαφορετικά αποδέχεται την ενοχή του.

antinews.gr

Πηγή

Share.