Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τις σημειώσεις/καταχωρίσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή.

Συνεργάτες τού πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν πως στις 26/11/2013 ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων.

Παράλληλα υποστηρίζουν πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο:

να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων…

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;

Και κάτι ακόμα:

τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει “η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη”;».

Τέλος, οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά εξαπολύουν επίθεση και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει στον ελεύθερό του χρόνο του, μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…».

Πηγή

Share.