Σαν ντόμινο καταρρέουν ο Τσίπρας και η παρέα του.

Εάν οι τελευταίες εξελίξεις δεν είναι θεία δίκη τότε τι είναι;

Είχαμε γράψει ότι όλα εδώ πληρώνονται σ΄ αυτή τη ζωή και ότι πάντα στο τέλος μετά από την όποια καταστροφή το δίκιο πάει στον τόπο του.

Στην προκειμένη την χαριστική βολή στους πολιτικούς απατεώνες έδωσε ο… ευεργέτης τους με το πιστόλι του.

Αυτός που μας έλεγε ότι ο Τσίπρας του θυμίζει τον Πούτιν και επιτίθονταν σκαιότατα κατά του Κ. Μητσοτάκη έγινε ο εκτελεστής της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Όσο κι αν προσπαθούν να… αποκηρύξουν τις σχέσεις τους με τον Ιβάν, που αποδείχτηκε ότι δεν ηταν και τόσο τρομερός, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και δεν καλύπτεται ό, τι κι αν κάνουν.

Φιλότιμες οι προσπάθειες του κυρίου Τζανακόπουλου, να καταστείλει το ενδοκυβερνητικό χάος που επικρατεί λόγω των δηλώσεων στήριξης στον Σαββίδη από βουλευτές της συγκυβέρνησης και τους τσακωμούς τους στη Βουλή με υπουργούς της κυβέρνησης. Θα πρέπει να γνωρίζει ωστόσο ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, καθώς τον είχε στηρίξει με δηλώσεις του κι ο ίδιος όταν η ΝΔ κατήγγειλε την κυβέρνηση για ευνοϊκή μεταχείρισή του με αφορμή το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ το οποίο και τελικά «πάγωσε».

Έχουν το θράσος να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα ματιά μας τη στιγμή που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Ιβάν μεγαλούργησε επί των ημερών τους. Από εκεί που ήταν ένας απλός τσιγαράς από το Ροστόφ ο Αλέξης ήταν αυτός που τον ανακήρυξε μηντιάρχη χαρίζοντάς του το «Έθνος», μεγαλοεπενδυτή δίνοντάς του το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με τον Καμμένο να ανοίγει σαμπάνιες στην υγειά του καναλάρχη ονειρευόμενος λίγκες του Βορρά.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο… σύντροφοι.

Το μόνο που τους απομένει πλέον μπας και διασωθούν είναι να επιδοθούν για μια ακόμη φορά στους γνωστούς πολιτικούς τακτικισμούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο… πιστολέρο φέρνει πιο κοντά το σενάριο που είχε αποκαλύψει το Antinews για τον… τύποις χωρισμό των δυο φίλων. Ναι μεν θα είναι μαζί μέχρι το τέλος όπως είχε υποσχεθεί ο Καμμένος, απλώς δεν θα μοιράζονται τις θέσεις στα υπουργικά έδρανα.

Συγκεκριμένα αναφέραμε ότι με αφορμή τη συμφωνία για το «Μακεδονικό», η οποία αναμένεται να φτάσει στη Βουλή λίαν συντόμως, ο Καμμένος θα… σηκώσει παντιέρα αποχωρώντας από την κυβέρνηση.

Δεν θα την ρίξει όπως πολλοί εύχονται, αλλά θα την στηρίζει διά της ψήφου του όποτε το χρειαστεί.

Οι ανατροπές τόσο με την υπόθεση των στρατιωτικών όσο και με τις… κουμπουριές προφανώς επισπεύδουν το όλο σχέδιο.

Από τη μία έχουμε τον Κουβέλη που «επιτίθεται» στον Καμμένο για τις δηλώσεις του περί ομηρίας των αξιωματικών κι από την άλλη τον Τζανακόπουλο που τον «αδειάζει» λόγω των δηλώσεων βουλευτών του υπέρ του Σαββίδη, προσπαθώντας να του φορτώσει το κυβερνητικό «αμάρτημα» με τον Ρωσοπόντιο.

Μένει πλέον να έρθει το ξεπούλημα της Μακεδονίας στη Βουλή για να παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος.

Ο Καμμένος θα αναχθεί και πάλι σε πατριώτη μπας και καταφέρει να ξαναμπεί στη Βουλή κι ο λαοπρόβλητος με τα όποια αριστερά – κεντροαριστερά δεκανίκια θα παρατείνει για λίγο ακόμη τον βίο της κυβέρνησής του συρόμενος στις κάλπες.

Πρόκειται για τον επιθανάτιο ρόγχο των ολετήρων. Εάν νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν και πάλι τον λαό με αυτά τα τερτίπια πλανώνται πλάνην οικτράν.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να επισφραγίσουν την καταδίκη τους στις εκλογές και για το αδίκημα της εθνικής μειοδοσίας.

Στο εκρηκτικό κοκτέιλ βάλτε και τον κίνδυνο να σαπίσουν στη φυλακή τα δύο παλικάρια, την απειλή ενός θερμού επεισοδίου από τον Σουλτάνο, καθώς και την σφαλιάρα στην οικονομία που αναμένεται από τα κοράκια.

Μιλάμε για… καραμπινάτη πανωλεθρία!!!

Πηγή

Share.