• Latest
  • Trending
  • All
Γιώργος Τράγκας: πάμε με μαθηματική ακρίβεια για πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία αλλά το Μαξίμου ασχολείται μόνο με το πώς θα διορίσει κόσμο

Γιώργος Τράγκας: Τα πράγματα αγριεύουν, τα χειρότερα έρχονται, προετοιμαστείτε για πόλεμο

13 Μαρτίου 2018

Daily Telegraph: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείτε μετά τον κορωνοϊό

24 Φεβρουαρίου 2021

Ακάρ: Οι Έλληνες παρενόχλησαν το «Τσεσμέ»

23 Φεβρουαρίου 2021

Το ενδιαφέρον της Αναπτυξιακής Τράπεζας των ΗΠΑ παραμένει ισχυρό για την Ελλάδα

23 Φεβρουαρίου 2021

Βάζουν θέμα «τουρκικής ταυτότητας» στην Θράκη – Η επιστολή στον ΟΗΕ

22 Φεβρουαρίου 2021

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Καναδό υπουργός Εξωτερικών

21 Φεβρουαρίου 2021

Ατζέντα με νέες γκρίζες ζώνες, αποστρατικοποίηση και το γέρικο Cesme

19 Φεβρουαρίου 2021

Μια ματιά στους αριθμούς

19 Φεβρουαρίου 2021

Και ακριβά και ανεύθυνα

19 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί οι Γερμανοί υπονομεύουν τη Frontex; Μήπως θέλουν να μείνουν αφύλακτα τα ελληνικά σύνορα;

19 Φεβρουαρίου 2021

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα υπέρ της ειρηνικής επίλυσης οποιασδήποτε διαφοράς, με βάση το διεθνές δίκαιο

19 Φεβρουαρίου 2021

Τζ. Πάιατ: Ισχυρό ενδιαφέρον εταιρειών των ΗΠΑ για την ελληνική αγορά ενέργειας

18 Φεβρουαρίου 2021

Πάιατ: Βούληση του Μπάιντεν είναι να εμβαθύνει περαιτέρω τη στρατηγική σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας

18 Φεβρουαρίου 2021
  • Ροή
  • Περι Real Politics
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021
  • Login
Real Politics
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Real opinions
  • Κοινωνία
  • Διεθνείς Σχέσεις
  • Συνεντέυξεις
No Result
View All Result
Real Politics
No Result
View All Result
Home Real opinions

Γιώργος Τράγκας: Τα πράγματα αγριεύουν, τα χειρότερα έρχονται, προετοιμαστείτε για πόλεμο

13 Μαρτίου 2018
in Real opinions
Γιώργος Τράγκας: πάμε με μαθηματική ακρίβεια για πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία αλλά το Μαξίμου ασχολείται μόνο με το πώς θα διορίσει κόσμο
491
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Τα πράγματα αγριεύουν. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά για μια σκληρή αναμέτρηση με την Τουρκία.

Όλοι μιλάνε πλέον για πόλεμο. Ο Πάνος Καμμένος μιλάει ανοιχτά για ομηρία των δύο στρατιωτών και βλέπει θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία. Ο Τσίπρας δυστυχώς υπονομεύει τη χώρα και κάνει συζητήσεις για Συμβούλιο Ασφαλείας μόνο με τον ανύπαρκτο πολιτικά Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο κραδαίνει ως μπαλαντέρ για την περίπτωση που τα σπάσει με το Καμμένο.

Ο Τσίπρας και η παρέα του είναι η χειρότερη ατυχία και η μεγαλύτερη οιδιπόδειος επιλογή του ελληνικού λαού. Την ώρα που χρειαζόμαστε τη στήριξη των μεγάλων δυνάμεων, των Αμερικανών, των Άγγλων και γενικά των δυτικών, επιδεικνύει τη στενή σχέση της κυβέρνησής του με τον Ιβάν Σαββίδη που αποτελεί αποδεδειγμένα «καρφί» στα μάτια της Αμερικανικής Πρεσβείας και όλων των δυτικών.

Πάμε για πόλεμο με τον Ερντογάν με ανύπαρκτη διπλωματική προετοιμασία, με καμένη την ελληνική οικονομία, με τα νιάτα στο εξωτερικό και με διασπασμένο το πολιτικό μέτωπο στην Ελλάδα. Φτάσαμε στο εξωφρενικό σημείο να υβριζόμεθα καθημερινά από τη γειτονική Τουρκία και τον Ερντογάν και ως θέαμα προετοιμασίας ή συσπείρωσης να έχουμε τη σημερινής συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη για το αν πρέπει να συζητηθεί ή να γίνει Συμβούλιο Ασφαλείας.

Ο κος Τσίπρας πιστεύει ότι μπορεί να παίζει lego ή Monopoly ή πόκα σε βάρος του ελληνικού λαού, προκειμένου να μένει στην καρέκλα, αποφεύγοντας να δει την οδυνηρή πραγματικότητα που περιμένει την Ελλάδα και τον ίδιο.

Τον τελευταίο καιρό, γελάει και φοβάται ο κόσμος με όσα κάνει, με όσα ακούει και με όσα βλέπει. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον Τσίπρα, όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με τους Τούρκους και αν φέτος θα προλάβουμε την τουριστική περίοδο. Οι πάντες θεωρούν τον πρωθυπουργό μια καμένη προσωπικότητα που απεδείχθη αναποτελεσματική και καταστροφική για τη χώρα. Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι επάνω υπάρχει μια παρέα, πού ασχολείται μόνο με την πάρτη της και με όσα θα κονομήσει από τη δική της διαπλοκή και από τις σχέσεις της με τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ο μόνος που κάνει μία στοιχειώδη διπλωματική προετοιμασία, ο μόνος που εντοπίζει πλέον τον κίνδυνο ενός πολέμου και προειδοποιεί την πλήρως αδιαφορούσα Ευρώπη, είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος λόγω σχέσεως με το Σαββίδη, ακούγεται ολοένα και λιγότερο από τους Αμερικανούς και τους Δυτικούς.

Ενώ οι Τούρκοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανοίγουν νέα αμυντική τάφρο στον Έβρο και ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα και δηλώνει ετοιμοπόλεμος και ο πρώτος που θα πάει να πολεμήσει μόλις γίνει επιστράτευση, εμείς το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη συνάντηση του Τσίπρα με το Θεοδωράκη.

Αντιλαμβάνεστε σε ποιο επίπεδο προετοιμασίας μας έχει η κερδοσκοπική παρέα του Αλέξη Τσίπρα.

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει να λένε στον διεθνή χώρο, όπως έλεγαν πάντα, ότι η Ελλάς είναι η επιθετική δύναμη στην περιοχή και όχι η Άγκυρα.

Υπενθυμίζουν ότι η Ελλάδα έκανε τη Μικρασιατική Εκστρατεία, ότι η Αθήνα ανέτρεψε τον Μακάριο και τη συνταγματική τάξη στην Κύπρο. Ότι εμείς πάντα δίναμε τις αφορμές. Τώρα, προσπαθούν να παρουσιάσουν ως επιθετικό τον Προκόπη Παυλόπουλο ή τον Καμμένο, ενώ στην πραγματικότητα ο Ερντογάν ζητάει το μισό Αιγαίο και στέλνει χαιρετισμούς κάθε τόσο στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Χθες μας είπε πως γλιτώσαμε στο Σαγγάριο και δεν γίναμε παστά ψάρια, και φύγαμε τρέχοντας πέφτοντας στη θάλασσα. Και απευθυνόμενος προφανώς στον Παυλόπουλο είπε ότι όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους, πρώτα να διαβάσουν βιβλία ιστορίας.

Την ίδια ώρα, μόνο ο Καμμένος μιλούσε για ομηρία των δύο Ελλήνων αξιωματικών και για θανατηφόρο δυστύχημα που έρχεται πλέον στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν δυσφορία στο κυβερνητικό στρατόπεδο, στο οποίο οι εθνομηδενιστές καρεκλοκένταυροι σχολίαζαν αρνητικά τις τοποθετήσεις του υπουργού Άμυνας.

Σε απόλυτη αναντιστοιχία οι δηλώσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ Κυρίτση και Μπαλάφα και άλλων που ευθυγραμμίστηκαν με τον κο Φίλη και είπαν ότι δεν είναι το μείζον θέμα η σύλληψη και η φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Δυστυχώς για την Ελλάδα που απειλείται με διχοτόμηση του Αιγαίου και εδαφικές απώλειες κατά μήκος των συνόρων του ελληνισμού, δυστυχώς για την Ελλάδα που απειλείται στον Έβρο, στα ακριτικά νησιά και στην Κύπρο, δυστυχώς για την πατρίδα μας που απειλείται από τον Ερντογάν και τους γκρίζους λύκους έχει ένα πρωθυπουργό τυλιγμένο σε απόλυτη αλαζονεία και οίηση της εξουσίας.

Παίζει με το θυμικό του λαού, υπενθυμίζοντας τα σκάνδαλα του παρελθόντος, ενώ πρωταγωνιστεί σε καινούργια. Σερβίρουν πάλι ξαναζεσταμένα φαγητά για τη Ζίμενς και την Αττική οδό, ενώ θα έπρεπε να έχει περιέλθει στο δημόσιο ήδη η Αττική Οδός και να έχουν αναθεωρηθεί τα πρόστιμα και οι χρηματικές ποινές της Ζίμενς. Ο Αλέξης είναι όλο λόγια και ψέματα, ενώ ψιθυρίζεται έντονα και εκτιμάται ότι για όλα τα μεγάλα θέματα επιχειρηματιών και εταιριών δίνεται λύση ή η υπόθεση πάει στα αζήτητα μόλις εμφανιστούν τροχήλατες βαλίτσες.

Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε καμία άλλη ομάδα έχει ανάγκη την κυβερνητική υποστήριξη για να πάρει ένα τίτλο. Βλέπετε πως διεξάγονται τα πρωταθλήματα σε χώρες που έχουν ποδόσφαιρο όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία. Μόνο στην Ελλάδα είναι τόσο βρόμικα, τόσο διαπλεκόμενα και τόσο καθοδηγούμενα τα πράγματα. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να ταυτίζεται τόσο πολύ μια κυβέρνηση ή ένα κόμμα με έναν επιχειρηματία που διαθέτει και ποδοσφαιρικό τιμ.

Η φωτογραφία του κου Ιβάν Σαββίδη με εμφανές όπλο στη μέση του να τρέχει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έκανε το γύρο του κόσμου. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης υπέρ του κου Σαββίδη τόσο για το ταμειακό ρολό που έφαγε στο κεφάλι ο προπονητής του Ολυμπιακού, όσο και η χθεσινή εικόνα στην Τούμπα με τον οπλοφόρο κο Σαββίδη να τρέχει, ασφαλώς αποδεικνύουν ότι το Μαξίμου έχει ταυτιστεί απόλυτα με το Ρώσο επιχειρηματία και ενδεχομένως είναι βάσιμες οι υποψίες της αντιπολίτευσης ότι ο Κος Τσίπρας και η παρέα του, τα παίρνουν χοντρά από έναν άνθρωπο που έχει απλωθεί στη Βόρεια Ελλάδα με τη ΣΕΚΑΠ, τη Σουρωτή, το Μακεδονία Πάλλας, το λιμάνι και άλλες επιχειρήσεις…

Πολλοί αναρωτιούνται πόσες μίζες πέφτουν για να σβήνονται με ευκολία τα πρόστιμα του κου Σαββίδη, να παγώνει την καταβολή τους ή να συνεδριάζουν τα όργανα της ΕΠΟ μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να σβήσουν τις ποινές από τον ΠΑΟΚ. Χθες διακόπηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια. Ο διαιτητής και ο βοηθός σύμφωνα με το Έθνος του κου Σαββίδη τίναξαν στον αέρα το ματς. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ – λέει το Έθνος των Σαββίδη – Μάρη – και κατακυρώθηκε δυόμιση ώρες μετά. Η ΑΕΚ κατήγγειλε εισβολή και απειλές. Όπως και να ‘χει θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά φαίνεται όπως λέει η αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση κάνει Ταμείο με το Σαββίδη. Πάντως είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο και ασφαλώς δεν έχει ανάγκη η ομαδάρα του ΠΑΟΚ από ένοπλους προέδρους που προσβάλλουν την έννοια του καλώς αγωνίζεσθαι, την έννοια του αθλητισμού και εκθέτουν πλήρως τους συνεταίρους στην κυβέρνηση.

Πηγή

Share196Tweet123
  • Trending
  • Comments
  • Latest
Ευχαριστίες-Μητσοτάκη-στις-Ένοπλες-Δυνάμεις-για-το-εμβολιαστικό-κέντρο-“Προμηθέας”:-Την-Δευτέρα-ξεκινά-λειτουργία

Ευχαριστίες Μητσοτάκη στις Ένοπλες Δυνάμεις για το εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας”: Την Δευτέρα ξεκινά λειτουργία

14 Φεβρουαρίου 2021
Ο Τσακλόγλου στα χνάρια του Πατέλη για τα δικαιώματα των νέων έναντι των συνταξιούχων

Ο Τσακλόγλου στα χνάρια του Πατέλη για τα δικαιώματα των νέων έναντι των συνταξιούχων

13 Φεβρουαρίου 2021

WSJ: Για την Ελλάδα η Ναυμαχία της Σαλαμίνας δεν τελείωσε ποτέ

30 Σεπτεμβρίου 2020

Daily Telegraph: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείτε μετά τον κορωνοϊό

0
Oταν οι κότες κάνουν τα …λιοντάρια!

Oταν οι κότες κάνουν τα …λιοντάρια!

0
Στο Καλντερίμι (Νο 230)

Στο Καλντερίμι (Νο 230)

0

Daily Telegraph: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείτε μετά τον κορωνοϊό

24 Φεβρουαρίου 2021

Ακάρ: Οι Έλληνες παρενόχλησαν το «Τσεσμέ»

23 Φεβρουαρίου 2021

Το ενδιαφέρον της Αναπτυξιακής Τράπεζας των ΗΠΑ παραμένει ισχυρό για την Ελλάδα

23 Φεβρουαρίου 2021
Real Politics

Copyright © 2009 realpolitics.gr

Navigate Site

  • Ροή
  • Περι Real Politics
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Real opinions
  • Κοινωνία
  • Διεθνείς Σχέσεις
  • Συνεντέυξεις

Copyright © 2009 realpolitics.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Visit our Privacy and Cookie Policy.