Του Στρατή Μαζίδη

Βγήκαν όλοι οι συμπαραστάτες της κυβέρνησης να τα βάλουν με το Δημήτρη Σταμάτη, βουλευτή της ΝΔ επειδή δήλωσε σχετικά με το ζήτημα των 8 στρατιωτικών, ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον Τσίπρα.

Γιατί; Υπάρχει κανείς, εκτός των υποστηρικτών της κυβέρνησης, που πιστεύει τι λέει ο Τσίπρας; Ο Ερντογάν μπορεί να είναι αρκετά, αλλά ψεύτης δεν είναι. Το πιο πιθανόν είναι πως ο Ελληνας πρωθυπουργός ο οποίος ξεχωρίζει τη Λέσβο από τη Μυτιλήνη και δεν έχει ιδέα από διεθνείς σχέσεις κ.τ.λ. ότι πράγματι είχε υποσχεθεί να στείλει πίσω πακέτο στην Τουρκία τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς οι οποίοι ούτε που κατάλαβαν τι συνέβη τη νύχτα του πραξικοπήματος.

Ποιος πιστεύει τον Τσίπρα που έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ; Που παρουσιάζει την κατάμαυρη πραγματικότητα ως ολόλευκη; Πού στηλίτευε τους γερμανοτσολιάδες και έγινε ο ιδανικός γερμανογενίτσαρος φίλος της Αγκελας; Κανένας. 

Πάρτε παράδειγμα το συμβάν με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς. Ενώ η κυβέρνηση γνωρίζε ότι υπάρχει εμπλοκή και πως το θέμα έφυγε από το τοπικό επίπεδο, τι έκανε; Βγήκε στις πρώτες ανακοινώσεις (Τζανακόπουλος, ΓΕΣ) κι αράδιαζε αισιόδοξα παραμύθια. Ο ένας [Καμμένος] βλέπει ομήρους που σημαίνει απαγωγή, οι άλλοι βλέπουν πέρασμα σε τουρκικό έδαφος για λίγα μέτρα. Όσο για την ενημέρωση; Όλοι παρακολουθούμε τα τουρκικά ΜΜΕ που φυσικά μεταδίδουν ειδήσεις σε συντονισμό με την Αγκυρα, είναι όμως ότι πιο επίσημο υπάρχει. Αντίθετα στην Ελλάδα ενημερωνόμαστε  από κύκλους και πηγές.

Ο Ερντογάν είναι εχθρός αλλά περισσότερο αξιόπιστος σε αυτά που λέει από τον Τσίπρα. Το αν κάποιος δεν είναι πιστευτός, το πρόβλημα δεν το έχει το ακροατήριο αλλά ο ίδιος.

ΥΓ: άσχετο αλλά ο Σταμάτης με το αραιό μαλλί και το μουστάκι, δεν του μοιάζει λίγο; Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Ερντογάν [και το γνωρίζει] είναι απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή

Share.