Επιτέλους κάποιος το παρατήρησε και μου το κωδικοποίησε:


Αυτό που ρωτάς ή επισημαίνεις κάτι σε ΣΥΡΙΖΑίο και αν η ερώτηση δεν του αρέσει σου απαντάει με Siemens, Νovartis και «ηθικά πλεονεκτήματα», τι φάση; 

Σε σημείο που αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς ούτε για τα άκρως ουσιώδη;

Αυτό έγινε πλέον πλήρως αντιληπτό στην τελευταία «ομιλία» του πρωθυπουργού.

Η ένρινη, Ανδρεϊκής χρειάς φωνή, η αντιδημοκρατικότητα, η ερειστικότητα, ο κουτσαβακισμός, οι υπεκφυγές.

Με Έλληνες αξιωματικούς σε Τουρκικές φυλακές, με γκρίζες ζώνες και υποψίες για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με τον άρπαγα γείτονα αλλά και με το κρατίδιο – σφετεριστή του ονόματος της Μακεδονίας και με μόνη απάντηση το Ινδικό mantra Siemens-Novartis-«ηθικό πλεονέκτημα».

Αλέξη, το ξέρω ότι δεν μπορείς να αντισταθείς, σε προδίδει η φύση σου. 

Σε ρωτάνε σοβαρά πράγματα και απαξιείς να απαντήσεις, ή απαντάς με Siemens, Novartis και ηθικά πλεονεκτήματα που ούτε οι μετακλητοί δεν τα πιστευουν.

Εκεί κατοικείς, έτσι νιώθεις άνετα.

Και πάλι όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εχθροπαθής περιφρόνηση προς τους πολιτικούς σου αντιπάλους τους οποίους τους βλέπεις συνεχώς ως εχθρούς που πρέπει «να τους τελειώσεις».

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κολοκυθιά.

Δεν είμαστε όλοι πολιτικοί χαρτοπαίκτες και τζογαδόροι να ακολουθούμε τη φτηνή λογική σου.

Αγωνιούμε για τη χώρα μας, τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η μπλόφα. Εκνευρίζει.

Πρόσεξε διότι δεν έχουν όλα τα πράγματα την ίδια βαρύτητα ή κατ’ εσέ ελαφρότητα.

Είδες τι έγινε με τη Μακεδονία που ξαφνικά κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους, ακόμα και με την υποψία εθνικής μειοδοσίας για ένα όνομα.

Οπότε φαντάσου τι μπορεί να πάθεις σε μια αρνητική εξέλιξη με τους εξ’ Ανατολών γείτονες όπου μπορεί να υπάρξει μικρή ή μεγάλη απώλεια εθνικού εδάφους!!!

Η μήπως νομίζεις ότι θα σε σώσει η πρώην κομουνίστρια (εκεί τα βρήκατε, το νοιώθω!!!) ανατολικογερμανίδα μαμά-Μέρκελ ή άλλοι αφανείς νεοεποχίτες και διεθνιστές σπόνσορες και σωτήρες που σε πήραν από το 3% και σε εκτόξευσαν στο 36%;

Να στο πω λιανά, αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι, θυμήσου ότι οι προτελευταίοι που φέρονται να απώλεσαν εχθρικό έδαφος τον περασμένο αιώνα εκτελέστηκαν στο Γουδή, ενώ οι τελευταίοι φυλακίστηκαν ισόβια.

«Και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια.»

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή

Share.