Αναδημοσίευση από: armynow.net

Οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου, σχετικά με τους ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κρατούμενους από την Τουρκία Έλληνες στρατιωτικούς ήταν σε καλό δρόμο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέμε στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα οφείλει να ακούγεται επίσημα η φωνή της εθνικής αξιοπρέπειας.

Πολλές φορές έχουμε κάνει κριτική στον Πάνο Καμμένο, κι όχι άδικα. Αλλά η πρόσφατη, έστω κι αργοπορημένη, αντίδραση του για τους κρατούμενους στρατιωτικούς, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Τους χαρακτηρίζει ομήρους και δεν παρακαλεί αλλά συνιστά στην Τουρκία να επιστρέψει σώους τους στρατιωτικούς μας εντός ημερών. Αυτή, κατά την ταπεινή μας γνώμη, θα έπρεπε να είναι εξ’ αρχής η αντίδραση.

Φαίνεται όμως πως δεν άρεσε ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου ούτε στη Βασιλίσης Σοφίας (ΥΠΕΞ) αυτή η αντίδραση. Πηγές που πρόσκεινται στον πρωθυπουργό τονίζουν πως τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν είναι “επιθυμητές” στην παρούσα φάση (και μάλλον ούτε και σε κάποια άλλη). Οι ίδιες πηγές συνδέουν την αντίδραση του νέου ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη (“δεν είμαι υπουργός του Καμμένου”) με την ενόχληση του πρωθυπουργού στην αντίδραση Καμμένου.

Τα σενάρια για “ηρωική έξοδο” των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση δίνουν και παίρνουν, ειδικά λόγω της επικείμενης συνάντησης Τσίπρα – Θεοδωράκη μεθαύριο. Η βάση των ΑΝΕΛ αντιδρά έντονα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πιθανότατα, αν συμβεί, θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα των ΑΝΕΛ, καθότι αρκετοί θα βρεθούν “άστεγοι” και άνεργοι. Μάλλον τότε θα αναζητήσουν καταφύγιο στη Νέα Δημοκρατία. Λέτε να το κάνει κι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος; Είχαμε ήδη προβλέψει πως η τοποθέτηση Κουβέλη στο ΥΠΕΘΑ θα είχε συνέπειες και μάλιστα άμεσες. Μένει να δούμε τις εξελίξεις…

By Tsekouratos

. .

..

. . . ..

loading…

loading…Πηγή

Share.