. – Στη θέση του έβαλε το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ύστερα από τη δήλωσή του πρώτου ότι η περιπέτεια των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων δεν αποτελεί πρωταρχικό ζήτημα.

Σημειώνει ο Αρχηγός στο facebook:

ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ…

«Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει οτι υπαρχει αναβρασμός στην Ευρώπη”, ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΦΙΛΗ.

Ειναι δυνατόν να λέγονται αυτα τα λόγια απο επίσημα χείλη; Ειναι δυνατόν να λέγονται αυτα απο κυβερνητικό αξιωματούχο; Ειναι δυνατόν να λέγονται αυτα σε μια στιγμη, που δοκιμάζονται δυο στελέχη των Ενοπλων Δυναμεων μας στις φυλακές υψίστης ασφαλειας της Αδριανουπολεως; Και ομως ειναι…

Κυριε Βουλευτά γνωρίζετε οτι τα στελέχη μας εκτελουσαν υπηρεσια ασφαλειας στην Μεθόριο μας, μεσα στη λάσπη, μεσα στο χιόνι, μεσα στο κρύο, βρεγμένοι, νυστικοι, μακριά απο το σπιτι τους, μακριά απο τους δικους τους ανθρώπους και ολα αυτα για την Πατριδα και μονο και οχι για τα 800 Ευρω, οπως καταφέρατε να αποτιματε εσεις την Εθνικη τιμη και αξιοπρέπεια;

Κυριε Βουλευτά μας ενδιαφέρει και εμάς η Ειρήνη, αλλα για να εχεις Ειρήνη πρεπει να εισαι παντοτε έτοιμος για πολεμο . Για να υπαρχει Ειρήνη, που τοσο ενδιαφέρεστε εσεις κυριε Βουλευτά, πρεπει να αγωνιστούμε, πρεπει να δουλέψουμε, πρεπει να παράγουμε και κυρίως πρεπει να σκεπτομαστε πατριωτικά…´

Κυριε Βουλευτά μας ενδιαφέρει και εμάς η οικονομια, εμεις “βγάζουμε απο την μύγα ξύγκι” οπως λεει ο λαός μας για να κρατήσουμε όρθιες τις Ενοπλες Δυναμεις της Χωρας μας, δεν περνούμε επίδομα ενοικίου Κολωνακιου, αλλα πληρώνουμε ενοίκιο στην Πλάτη Ορεστιάδος . Καστελορυζο και βεβαια είμαστε περηφανοι.

Κυριε Βουλευτά ολους τους Ελληνες, ολους τους Πολίτες, οπως λέτε εσεις, αυτη την χρονική περιοδο τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να γυρίσουν ασφαλή τα δυο Στελέχη των ΕΔ στην Πατριδα .υς γονείς τους, τους ενδιαφέρει η εθνικη αξιοπρέπεια της Πατριδος.

Τους ενδιαφέρει και η οικονομια της χωρας, που την καταντήσατε σε αυτη την κατασταση, αλλα γνωριζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ οτι η οικονομια σε πέντε – δέκα χρονια θα επανέλθει στην κανονικότητα, αλλα αν χάσουμε εθνικο έδαφος τοτε ουδέποτε θα επανέλθει στην προτερα κατασταση, οπως εγινε στην ΚΥΠΡΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΥΤΟ “ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ”

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,

ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ…

Κυριε Φιλη, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…

Πηγή

Share.