[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Ύποπτοι και ένοχοι είναι μόνο οι αντίπαλοι. Ποτέ οι δικοί μας άνθρωποι. Τα έπαιρναν και τα παίρνουν μόνο τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ποτέ οι άνθρωποι της Αριστεράς. Η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί και να ερευνά μόνο για τους αντιπάλους μας. Τα δικά μας παλικάρια είναι έντιμα και ποτέ δεν έχουν βάλει το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι. Επομένως είναι ύβρις να εντάσσονται στο ίδιο κάδρο με τους υπό διερεύνηση πολιτικούς αντιπάλους. Άλλωστε, όλα συνέβησαν στο παρελθόν. Διαφθορά, διαπλοκή, αλισβερίσια μεταξύ κομμάτων και καναλαρχών, μίζες, παράνομοι διορισμοί και οικογενειοκρατία ήταν προϊόντα του αμαρτωλού και κολασμένου παρελθόντος.

Από το 2015 άνοιξαν οι πύλες του ουρανού και ήρθαν στη ζωή μας οι αναμάρτητοι, οι άγιοι, οι άγγελοι της κάθαρσης. Από τον Ιανουάριο του 2015 και μέχρι σήμερα το δίδυμο των αγίων μαζί με όλους τους ενάρετους, με όλη αυτή την παρέα των δικαίων και γενναιόψυχων καθημερινά φωνάζει: ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ το Σατανά, ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ την αδικία και το ίδιον όφελος. Χθες το βράδυ στη βουλή θριάμβευσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ , πάλλευκα και άνευ υποψιών αποδόθηκαν στην πολιτική λειτουργία και στη ζωή. Δεν χρειάζεται να ερευνηθούν οι φαρμακευτικές δαπάνες και οι σχέσεις Novartis – κυβέρνησης στην περίοδο 2015-2018. Το είπε ο πρωθυπουργός μας, ο κος Τσίπρας. «Εμείς δεν είμαστε σαν και εσάς. Εσείς που αναδείξατε την οικογενειοκρατία και του ρουσφετολογία δεν μπορείτε να μιλάτε για εμάς. Άλλωστε μας φέρνετε στη βουλή για να συζητήσουμε τη διαφθορά που είναι το αδύνατο σημείο σας.

Φίλες και φίλοι ο άνθρωπος που ανοίγει το στόμα του επί 3 χρόνια και εξέρχεται εις τον γύρω χώρο η ειλικρίνεια, η λάμψη της ευφυούς σκέψης και κυρίως η ανιδιοτέλεια και ο άκρατος πατριωτισμός είπε στο Μητσοτάκη απλά και σταράτα ότι αφού η δική σου οικογένεια έκανε τόσες κουμπαριές και έχει βαφτίσει τα μισά παιδιά, στην Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία, εγώ ρε φίλε γιατί να μην διορίσω τους στενούς συγγενείς μου, τους γαμπρούς μου, τα κουνάδια μου και τις νύφες μου.

Όπως αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, με απόλυτη καθαρότητα ψυχής και σκέψης, ο πρωθυπουργός λέει στην αντιπολίτευση ότι νομιμοποιούμαι να κάνω όλες τις αμαρτίες που κάνατε εσείς στο παρελθόν. Αν μάλιστα είναι λιγότερες, παρακαλώ να μου απονείμετε και στεφάνι Αγίου.

Φίλες και φίλοι, παρά τις προσπάθειες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κυρίως του ιδίου του κου πρωθυπουργού να υπάρξει ένα παραπέτασμα καπνού απέναντι στην μνημονιακή πολιτική, στη γενοκτονία του λαού .υς εθνικούς κινδύνους που φέρνει η παράλογη, αντιδημοκρατική, αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική του, όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι προετοιμάζει εκλογές, προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του και το μοναδικό επιχείρημά του είναι η προϊστορία, το παρελθόν και οι αμαρτίες των άλλων κομμάτων που οδήγησαν στο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που υπηρετεί ο ίδιος με απόλυτη αφοσίωση, σπεύδοντας τώρα με αγωνία να βρει μια έξοδο, όχι από το μνημόνιο αλλά από το ενδεχόμενο να απορροφήσει την εθνική τραγωδία και να ριφθεί εις το πυρ το εξώτερον.

Δυστυχώς ο κος Πρωθυπουργός είναι ο πρωταθλητής της παραπλάνησης, του αποπροσανατολισμού και της υπεκφυγής. Μια κοινωνία που υποφέρει, ένα έθνος που διασπάται από την πολιτική του, βλέπει ότι καθημερινά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποφύγει ένα εκλογικό Βατερλό, διορίζοντας κόσμο όπου μπορεί και μετακυλίοντας τα προβλήματα στις επόμενες κυβερνήσεις.

Χθες μας είπε ότι είναι σπατάλη χρόνου και αντιπερισπασμός της ΝΔ να ερευνηθούν και οι δικοί του υπουργοί για την περίοδο 2015-2018. Χθες μας είπε ότι είναι σπατάλη χρόνου να απαντηθεί γιατί ο κος Κουρουμπλής έβλεπε τους ανθρώπους της Novartis εκτός υπουργείου και αν πραγματικά είχε στενούς δεσμούς με τον αποθανόντα βιαίως εκδότη Μαυρίκο. Φυσικά και οι δικοί του άνθρωποι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας αλλά η δημοκρατικότητα και δικαιοσύνη του πρωθυπουργού, οριοθετείται μόνο στο χώρο των αντιπάλων του.

Κυρίες και κύριοι, αν θέλετε ειρήνη προετοιμαστείτε για πόλεμο και συνειδητοποιείστε ότι πρέπει κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι έχουν το παπικό αλάθητο, ενώ γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω μας.

Πρέπει να απαλλαγούμε από ανθρώπους που παριστάνουν τους φίλους του λαού, ενώ καθημερινά τον δολοφονούν και παραμένουν στις καρέκλες τους, υπηρετώντας με ήρεμη συνείδηση και ψυχή, μια γενοκτονία και δυνάμεις κατοχής. Σκεφτείτε ότι αυτοί που τους αποχωρίστηκαν. Που υπήρξαν στελέχη ιστορικά του ΣΥΡΙΖΑ, οι Λαφαζάνηδες και όσοι ψήφισαν κατά του μνημονίου, και όσοι βοήθησαν να ανέβει αυτό το παλικάρι στην εξουσία και να γίνει συνεταίρος του Καμμένου βρίσκονται στους δρόμους, κονταροχτυπιούνται με τα ΜΑΤ στους πλειστηριασμούς και διαδηλώνουν έξω από τα υπουργεία των πρώην συντρόφων που προτίμησαν καρέκλες και μνημόνια.

Κυρίες και κύριοι, Προετοιμαστείτε για πόλεμο ή για μεγάλες προδοσίες. Μεγάλες μειοδοσίες σε εθνικά θέματα και απώλεια εθνικών εδαφών.

Χθες ο ανεπανάληπτος εθνομηδενιστής και εντόνως ανθελληνικός Νίκος Φίλης, ενώ αγωνιούν οι οικογένειες και κλαίνε στα σπίτια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ η μάνα του λοχία δήλωσε ότι προσευχόμαστε στο θεό να γυρίσει το παιδί γρήγορα στο σπίτι μας, ενώ η Τουρκία αμφισβητεί την εθνική μας αξιοπρέπεια και διεξάγει επιχειρήσεις εναντίον μας, δήλωσε ότι «σήμερα δεν είναι το μείζον η υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών». Απάνθρωπος, με πλήρη έλλειψη σεβασμού στον πόνο των 2 οικογενειών, τόλμησε να βγει στον αέρα και να πει ότι δεν αποτελεί κεντρικό θέμα για την κοινή γνώμη η αιχμαλωσία, η ομηρία των 2 Ελλήνων.

Αυτά που ακούστηκαν χθες στη βουλή, αποδεικνύουν ή τουλάχιστον στοιχειοθετούν σοβαρές ανησυχίες για το πώς αυτή η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την επιθετικότητα της Τουρκίας και των Σκοπιανών.

Φθάσαμε στο σημείο, να επαίρεται ο κος Τσίπρας ότι είναι καλύτερος του Σημίτη που περίμενε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ, επειδή αυτός πήρε στο τηλέφωνο τον Γιλντιρίμ όταν έγινε το επεισόδιο στα Ίμια. Θα περίμενε κανείς ότι στην περίπτωση των 2 στρατιωτών θα μιλούσε απευθείας με τον Ερντογάν ή τον Γιλντιρίμ αλλά φαίνεται ότι είναι κομμένος ο δίαυλος των απευθείας συνομιλιών με την Τουρκική ηγεσία. Μάλιστα ο πρωθυπουργός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι θα καλέσει τον Ερντογάν όταν κρίνει αυτός. Όπως σας είπα έχουμε να κάνουμε με έναν πάπα που πιστεύει ότι έχει το παπικό αλάθητο και ας του λέει ο Βίζερ ότι κόστισε 200 δις στη χώρα του.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον πρωθυπουργό, γιατί δεν ζήτησε την επιστροφή των στρατιωτών από τον Ταγίπ ή τον πρωθυπουργό του. Και ρώτησε κάτι που δεν απάντησε ο Τσίπρας. Δηλαδή αν αληθεύει ότι έχει υποσχεθεί στο Σουλτάνο την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο.

Το εκπληκτικό είναι ότι Τσίπρας – Καμμένος δεν θέλουν να λειτουργήσει ένα μόνιμο συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Ενώ πάμε με μαθηματική ακρίβεια για πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία κατά μήκος όλων των συνόρων. Ενώ αποδυναμώνεται έτι περισσότερο ο ρόλος των Γερμανών και της Ευρώπης, λόγω της κορύφωσης του οικονομικού πολέμου με τις ΗΠΑ. Το Μαξίμου συνεχίζει να ασχολείται μόνο με το πώς θα διορίσει κόσμο και θα φτιάξει μια εκλογική πλατφόρμα που θα αναχαιτίσει το Βατερλό. Το σάρωμα του Τσίπρα και του Καμμένου. Ασχολείται ακόμη με το πώς θα γίνει η αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Αυτό το τεράστιο ταλέντο που έχουμε στο Μαξίμου ψάχνει να βρει πως θα μαζέψει ψήφους, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί απαραίτητη την άμεση απομάκρυνση της πολυφθαρμένης μνημονιακής κυβέρνησης.

Κυρίες και κύριοι, Συνεχίζουμε και σήμερα την ψηφοφορία για το θέμα της Μακεδονίας. Ήδη συγκεντρώνονται χιλιάδες υπογραφές σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας.

Πηγή