Αναδημοσίευση από: kourdistoportocali.com

Οι κατσιαπλιάδες γυμνοί και φοβισμένοι περιμένουν τον 6ο Στόλο όπως τη δεκαετία του ’60 τα κορίτσια της Τρούμπας.
Απ΄ άκρου εις άκρον της Ελλάδας και της Κύπρου η φήμη ότι έρχεται ο 6ος Στόλος να μας σώσει από τον σουλτάνο Ερντογάν είναι διάχυτη. Πάντα με τέτοιους μύθους ζούσε αυτή εδώ η ξεδιάντροπη χρεοκοπημένη πόρνη που δεν διδάσκεται από τα οδυνηρά μαθήματα της ιστορίας.
Από τον Hit the Road Jack
Την ώρα λοιπόν που δύο Ελληνες στρατιωτικοί οι οποίοι (σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις του κλαρινογαμπρού Τζανακόπουλου) ήταν θέμα λίγου χρόνου να αφεθούν ελεύθεροι και να επιστρέψουν στην πατρίδα και στις φτωχές οικογένειές τους που σημειωτέον δεν λαμβάνουν επίδομα ενοικίου όπως τα πλουμιστά ζεύγη Παπαδημητρίου, Παρασκευόπουλου και λοιπών ανελοσυριζαίων κατσιαπλιάδων, είναι πολύ πιθανό να σαπίσουν στα τουρκικά μπουντρούμια το τελευταίο ανάχωμα της ξιπασμένης αριστερής κυβέρνησης γίνονται τα ναυτάκια του 6ου Στόλου που είναι έτοιμα να σκοτωθούν για να διασώσουν τους διορισμένους κατσιαπλιάδες του Σύριζα στο ελληνικό δημόσιο και τους εγχώριους ολιγάρχες που είναι πάντα με το γκουβέρνο.
Σ΄αυτό το σημείο θα μας επιτρέψετε να προβάλλουμε για μια ακόμη φορά την εππική παραγωγή με τους εγχώριους βλαχοολιγάρχες και τις συμβίες τους στους οποίους προκάλεσε απανωτές φαντασιώσεις και εγκεφαλικούς οργασμούς η εμφάνιση των δήθεν αριστερών κλαρινογαμπρών.
Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν εκείνη που πήρε πρώτη την πολιτική παρθενία του Τσίπρα και έκανε την απόπειρα να τον βάλει στα διεθνή πολιτικά σαλόνια μαγεμένη δήθεν από τον ημιμαθή αριστερό Τσε Γκεβάρα. Μάλιστα η κ. Αγγελοπούλου είχε βγει και στον Alpha του Κοντομηνά το βράδι των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015 και δεν έκρυβε την ικανοποίησή της που νέοι άνθρωποι πήραν επιτέλους το τιμόνι της χώρας.

Απολαύστε στο μεταξύ στο VIDEO που ακολουθεί τα όσα δήλωνε εκείνο το βράδι η σύζυγος του μεγαλοπεπιχειρηματία πριν συνεχίσουμε την οδυνηρή περιήγηση στον ξιπασμό των εγχώριων ολιγαρχών που ένας μετά τον άλλον θαμπώθηκαν από το ηγετικό εκτόπισμα του Τσίπρα.

Την στάση της κ. Αγγελοπούλου απέναντι στον Τσίπρα θα αντέγραφαν στην συνέχεια όλοι σχεδόν οι Ελληνες βλαχοολιγάρχες.
Ολοι αίφνης ήθελαννα γίνουν συνομιλητές αυτού του παιδιού-θαύματος που είναι πανέξυπνος, πανίσχυρος με θεληματικό πηγούνι και άλλες παπαριές που εκστόμιζαν οι βαρύγδουποι εγχώριοι επιχειρηματίες μετά την γνωριμία τους με τον Αλέξη. Κανείς από δαύτους δεν αντέδρασε όταν έβλεπε αυτόν τον “θαυμαστό” ηγέτη να υπερασπίζεται (όπως και οι προκάτοχοί του φυσικά) το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος, να βάζει εξοντωτικούς φόρους, να εξοντώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Κανείς από τους ολιγάρχες δεν αντέδρασε για τα αυτονόητα στο Επιχειρείν. Γύρευε πόσο κατσιαπλιάδες είναι και οι ολιγάρχες που διαθέτει ο τόπος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν δουλειές με το δημόσιο και για να το πετύχουν αυτό είναι ικανοί να εξωραίσουν ακόμη και τον πιο άσχετο κατσιαπλιά. Ετσι έφτασαν σήμερα κάποιοι από δαύτους να αναμεταδίδουν το παραμύθι του Τσίπρα για καθαρή έξοδο στις αγορές. Λες και οι αγορές είναι σούργελα σαν τους εγχώριους ολιγάρχες που πάντα τα βρίσκουν με το γκουβέρνο. Οποιο κι αν είναι το γκουβέρνο.

Το αν οδεύουμε (με τον Τσίπρα πρωθυπουργό) σε έξοδο στις αγορές ή στο χορό του Ζαλόγγου και σε διαμελισμό της χώρας θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα. Στο μεταξύ εξίσου ξιπασμένη ήταν και η συμπεριφορά των επικεφαλής της Εκκλησίας με τον νέο υπέρλαμπρο ηγέτη. Και η Εκκλησία έσπευσε να πάρει στην αγκαλιά της τον νεαρό επαναστάτη και να τον κανακέψει. Αλλωστε και η Εκκλησία μας πάντα με το γκουβέρνο ήταν. Ακόμη και στην Τουρκοκρατία που ετοιμάζεται για 2ο γύρο…

Τη δεκαετία του ’60 λοιπόν-σύμφωνα με την Μηχανή του Χρόνου-ήταν πλέον σαφές ότι η Ελλάδα ανήκε στη Δύση. Οι «επισκέψεις» του αμερικανικού στόλου στον Πειραιά ήταν συχνές. Τα αμερικανικά πληρώματα μόλις έπιαναν λιμάνι έσπευδαν να επισκεφτούν την Τρούμπα, όπου λειτουργούσαν τα καμπαρέ και οι οίκοι ανοχής της εποχής….

Τις ημέρες που ο στόλος ήταν αγκυροβολημένος στον Πειραιά, η Τρούμπα ζούσε τις καλύτερες μέρες της….

Οι ναύτες ήταν περιζήτητοι πελάτες γιατί πλήρωναν με τα πολύτιμα για την εποχή δολάρια. Οι γυναίκες που εργάζονταν στους οίκους ανοχής αλλά και οι επιχειρηματίες των νυχτερινών μαγαζιών περίμεναν με ανυπομονησία τον έκτο στόλο. Μάλιστα υπήρχαν και γυναίκες που εργάζονταν στην Τρούμπα περιστασιακά, μόνο τις ημέρες που κυκλοφορούσαν αμερικάνοι ναύτες.

Οι γυναίκες αυτές ονομάστηκαν αλεξιπτωτίστριες. Την ενθουσιώδη υποδοχή του στόλου έχει καταγράψει με γλαφυρότητα και ο ελληνικός κινηματογράφος στην ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο». Δείτε στο βίντεο της «Μηχανής του Χρόνου» πως ο αμερικανικός στόλος έδινε ζωή στην κακόφημη συνοικία του Πειραιά….

Πηγή

Share.