[ccpw id="136103"]

«Παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο και δε συμμαζεύεται να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εμείς φοβόμαστε το πολιτικό κόστος». Θανάσης Δαβάκης, βουλευτής της ΝΔ.

Θεέ της Ελλάδας, Μεγαλοδύναμε, τι σου έχουμε κάνει και μας ταλαιπωρείς έτσι; 

Που κρυβότανε σε αυτή την χώρα τόσο μίσος;

Ο κ. Θανάσης Δαβάκης δεν έκανε ένα απλό λάθος. Θα τον πληροφορήσουμε ότι αυτό που είπε δεν θα τολμούσε να το εκστομίσει ούτε μεσαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος του κ. Δαβάκη δεν ταιριάζει σε μία κοινωνία σύγχρονη και ευρωπαϊκή. Πόσο μάλλον η παρουσία του σε ένα κόμμα σύγχρονο και ευρωπαϊκό, όπως η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τον διέγραψε.

Επειδή o αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι υπερβολικά ανεκτικός και δεν αντιδρά συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις σε πρώτο χρόνο, επειδή ο ίδιος ο βουλευτής έσπευσε να ζητήσει συγνώμη. Η ουσία είναι ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύω ότι η έγγραφη συγνώμη δεν φτάνει. Δεν γράφεις μία δήλωση και καθαρίζεις τόσο απλά από ένα τόσο μεγάλο ατόπημα. Αν ο κ. Δαβάκης εννοεί την «συγνώμη», θα ήθελα να τον δω σήμερα κιόλας σε έναν οικισμό αθίγγανων, να τους κοιτά στα μάτια και να τους ζητά συγνώμη.

Εκεί κρίνονται οι άνδρες κύριε Δαβάκη και όχι με κούφια λόγια. Στην δυνατότητα να βλέπουν τα λάθη τους και να περπατούν στην συνέχεια πάνω σε πυρακτωμένα κάρβουνα, παίρνοντας δύναμη από την ίδια τους την ψυχή.

Η Ελλάδα του μέλλοντος, κύριε Δαβάκη, χωράει το ίδιο τους Έλληνες, τους αθίγγανους, τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους.

Η Ελλάδα του μέλλοντος δεν χρειάζεται το μίσος σας κύριε Δαβάκη.

Δεν χρειάζεται, επίσης, την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Βγήκαν την ευκαιρία οι σύντροφοι να εγκαλέσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ποιόν; Τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Εγκαλούν τον Κυριάκο οι άνθρωποι που είπαν «ναι μεν αλλά» στην τρομοκρατική επίθεση σε βάρος της συζύγου του Μαρέβας.

Οι άνθρωποι που περιθάλπουν συμπεριφορές τύπου Πολάκη.

Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει τα … μέτρα του!

Μιλά για ακροδεξιά ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλά για … ακροδεξιά.

Ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεργάζεται αρμονικά με τους … Καραμανλικούς (κατά δήλωσή τους) των ΑΝΕΛ.

Είναι δηλαδή η Νέα Δημοκρατία ακροδεξιό κόμμα επειδή βρέθηκε ένας Δαβάκης και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ… θεματοφύλακας της Δημοκρατίας, όταν συγκυβερνά με τους ακροδεξιούς του Πάνου Καμμένου, όπως έχει πει και ο συνομιλητής τους στην Ευρώπη κ. Γιούνκερ.

Αυτά είναι!

Θανάσης Μαυρίδης
liberal.gr

Πηγή