Αγαπητό Press-gr, 

Μετά τον σάλο που έγινε για τον αντιπρόεδρο που διόρισε ο κ. Πολάκης στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, επειδή ήταν ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, έκανα μερικές αναζητήσεις στην Google για να βρω περισσότερες πληροφορίες για το όνομά του: “Χαράλαμπος Πανοτόπουλος του Διονυσίου”. 
Βρήκα μεταξύ άλλων ότι ως σύμβουλος του κ. Πολάκη είχε εμπλοκή και στις παλιότερες ιστορίες και αντιπαραθέσεις για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ως εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού.
 
Βρήκα όμως και ένα άλλο όνομα: 

Ευσταθία Πανοτοπούλου, Διευθύντρια Ιολογίας στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
Πρόκειται για την σύζυγο του υπουργού Επικρατείας Αλέξου Φλαμπουράρη, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και μέλος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Βρήκα επίσης ένα παλιότερο δημοσίευμα του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου, το 2016, στο οποίο με αφορμή τα θέματα του ΚΕΕΛΠΝΟ έθετε το ερώτημα “Πανοτοπούλου ονομάζεται και η κυρία Φλαμπουράρη αν δεν κάνω λάθος. Εχουν άραγε κάποια σχέση και ποια συγκεκριμένα;”

(Έγραφε συγκεκριμένα στη στήλη του στα Νέα ο δημοσιογράφος: “…υφίσταται και e-mail του πρώην προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ κυρίου Ρόζενμπεργκ προς τον σύμβουλο Πολάκη, Χαράλαμπο Πανοτόπουλο (Πανοτοπούλου ονομάζεται και η κυρία Φλαμπουράρη αν δεν κάνω λάθος. Εχουν άραγε κάποια σχέση και ποια συγκεκριμένα; – διερωτώμαι). 
Με το e-mail ο πρόεδρος Ρόζενμπεργκ γνωστοποιεί στον σύμβουλο του Πολάκη ότι παρέλαβε έγγραφο του εισαγγελέα με το οποίο του ζητείται να παραδώσει ΑΜΕΣΑ στοιχεία για τις προσλήψεις των 100 γιατρών και των 400 νοσηλευτών, τις αξιολογήσεις, τον τελικό κατάλογο υποψηφίων κ.λπ.”

Δεν γνωρίζω αν δόθηκε τότε απάντηση, αλλά τώρα το ερώτημα γίνεται σίγουρα πάλι επίκαιρο:

Υπάρχει συγγένεια του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου που διορίστηκε αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Σαντορίνης με την σύζυγο του κ. Φλαμπουράρη Ευσταθία Πανοτοπούλου; Ή πρόκειται περί απλής συνωνυμίας; 

Σας ευχαριστώ
Χρήστος Ζεστός

Πηγή

Share.