Αναδημοσίευση από: dimokratianews.gr

Είναι αρκετοί οι αριστεροί της σαμπάνιας που καταδέχονταν, ενώ παίρνουν από 7.000 € τον μήνα και πάνω, να λαμβάνουν και επίδομα ενοικίου
Από το
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*
Ματαίως ζητώ από τους συντρόφους τη διεύθυνση της φτωχιάς Αντωνοπούλου. Θέλει να της στείλει η μάνα μου ένα τάπερ μπάμιες και μισό καρβέλι σταρένιο από το Μαυρομμάτι, να κάνουν παπάρες με τον συνυπουργό σύζυγο για να στουμπώσουν. Τους λυπήθηκε η ψυχή μου. Να έχεις 2-3 εκατομμύρια ψωροδολάρια σαν σιδερένια μπάλα δεμένη στο πόδι της αριστερής σου συνείδησης, σπίτι στο Αμέρικα, και να παλεύεις με τα νοίκια στην Ελλάδα;
Τώρα που παραιτήθηκαν και επέστρεψαν στο φτωχικό τους στη Νέα Υόρκη, θα ξεχάσουν την ταπείνωση, που έπεσαν στην ανάγκη του πάσα ενός φορολογουμένου, ο οποίος τους πλήρωνε 1.000 ευρώπουλα κολλαριστά και μνημονιακά τον μήνα για καμαρούλα μια σταλιά στο Κολωνάκι. Με το γεράνι στο περβάζι, που το πότιζε η υπουργέσσα με τα δάκρυά της για τους νεοπρολετάριους των Μνημονίων κάθε πρωί πριν μπει στο υβριδικό.
Πριν φύγει το στεφάνι της για το δικό του υπουργείο, έβγαζε από το φανάρι και του τύλιγε στην καρό πετσέτα λίγο χτεσινό φουά γκρα, δυο ελιές πράσινες, από αυτές για το μαρτίνι με την πιπεριά υπόθετο, παξιμάδι από το χωριό του Πολάκη κι ένα κρεμμύδι θηβαίικο να το στουμπώσει στο υπουργικό συμβούλιο για κολατσιό, η υπουργάρα που έλεγε πως η υψηλή φορολογία δεν εμποδίζει την ανάπτυξη.
Κι από ό,τι φαίνεται, είναι αρκετοί οι αριστεροί της σαμπάνιας, βουλευτές και υπουργίδια, που καταδέχονταν, ενώ παίρνουν από 7.000 ευρώ τον μήνα και πάνω, να παίρνουν και επίδομα ενοικίου.
Δεν μπορώ να γράψω όλα τα πειραιώτικα κοσμητικά επίθετα που μου έρχονται στο στόμα, ούτε θα τους πω πλούσιους γύφτους, διότι υπάρχουν γύφτοι καλοί άνθρωποι, κιμπάρηδες, με ονόρε, που δεν θα καταδέχονταν τέτοιο ρεζιλίκι, και μην τους μπερδεύετε με αριστερούς χλιδάτους λιγούρηδες μπαλαμούς από τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι ή το Μανχάταν.
Αυτά είναι τα τελευταία νέα της ψευτοελίτ. Υπάρχουν όμως και τα νέα της πλέμπας, την οποία περιφρονούν όλοι αυτοί οι σινιέ ή ως χθες ξυπόλητοι φραγκοφονιάδες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και φέτος αδυνατούν να καταβάλουν τον παράνομο και ληστρικό ΕΝΦΙΑ. Κάθε χρόνο συσσωρεύονται απλήρωτοι φόροι σε βάρος των ακινήτων και όχι μόνο. Η ίδια κατάσταση
υπάρχει και στην αγροτική γη. Οι συσσωρευμένοι απλήρωτοι φόροι θα οδηγήσουν μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμού σε μαζική αλλαγή ιδιοκτησίας. Είναι ολοφάνερο ότι η ατομική περιουσία των Ελλήνων, του λαού με το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη, δέχεται μια οργανωμένη επίθεση. Τα σπίτια μέσω της κοψοχρονιά πώλησης των «κόκκινων» δανείων θα καταλήξουν πιθανώς ως καταλύματα για τους μουσουλμάνους εποίκους και μεγάλο μέρος της αγροτικής γης σε πολυεθνικές εταιρίες.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει τη συνέχιση αυτής της αντεθνικής πολιτικής, που οδηγεί βαθμιαία σε τεράστια μετακίνηση της περιουσίας των Ελλήνων στα χέρια λίγων και στη μετατροπή μας σε λαό νοικάρηδων και κολίγων, «φιλοξενούμενοι» στην ίδια μας την πατρίδα, μέχρι να μας πουν ότι είμαστε και ανεπιθύμητοι, όπως τα παιδιά μας που αναγκαστικά φεύγουν στο εξωτερικό. Η ψευτοελίτ μας, κόκκινη ή μπλε ρουαγιάλ, έχει μετατραπεί σε δοσατζήδες των ξένων.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα καταργήσει τον άδικο και χωρίς εισοδηματικά κριτήρια ΕΝΦΙΑ, θα ανατρέψει την πορεία λεηλασίας των κατοικιών και της αγροτικής γης μέσα από ένα εθνικό σχέδιο ανάκτησης της Πατρίδας μας.
Πιστεύω δε σε μια συντακτική εθνοσυνέλευση, που με το καινούργιο Σύνταγμά της θα πρέπει, μεταξύ άλλων, αφού καταργήσει κάθε προνομιακή δικαστική μεταχείριση των πολιτικών, να επιτρέψει την καταναγκαστική εργασία, που να επιβάλλεται ως ποινή, μαζί με την κάθειρξη και τη δήμευση περιουσίας, σε όσους κατατρώγουν με θρασύτητα το δημόσιο χρήμα.
Αριστεροί κομισάριοι και νεοφιλελέδες ψευτοαριστοκράτες, αλυσοδεμένοι ανά ζεύγη να δουλεύουν γκασμά και φτυάρι. Είναι το λιγότερο που μπορεί να τους επιβληθεί για τη θρασύτητά τους και την ένδεια στην οποία οδήγησαν τους Ελληνες και την Πατρίδα, την οποία πρέπει να ανακτήσουμε και να τους τιμωρήσουμε.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Πηγή

Share.