[ccpw id="136103"]

Μιλάμε για υψηλή μαεστρία. Την ίδια μέρα που πέρασαν το νομοσχέδιο για τη μαριχουάνα υπουργοποιήθηκε ο Φώτιος Φανούριος Κουβέλης.


Δεν είναι μόνο ότι κατάλαβαν πως η τοποθέτηση του κυρ Φώτη ειδικά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σηκώνει έναν καλό μπάφο, αλλά βάζοντας και τα δύο γεγονότα την ίδια μέρα μας δημιούργησαν τέτοια σύγχυση που δεν καταφέραμε πραγματικά να συγκεντρωθούμε σε κανένα.

Ο φανούρια καρέκλα δεν είναι μόνο επιβράβευση σε μια αψυχολόγητη νυφίτσα που πόνταρε ένας Θεός ξέρει σε τι και κατέστρεψε μια χώρα για ένα γινάτι, είναι και κάρφος στον οφθαλμό του Πάνου, που εκεί που χώνευε μισή οκά φελάφελ ήρθε κι έγινε κόκκινος σαν το παντζάρι και παρ’ολίγο να πρωταγωνιστήσει στο έργο «Εγκεφαλικό στο Τελ Αβίβ» – πληροφορούμενος κι από πάνω ότι η Μανταλένα δεν θα φάει περγαμόντο στο γραφείο του Ζουράρι.

Το αστείο είναι ότι νωρίτερα οι περήφανοι ΑΝΕΛ είχαν ψηφίσει το νομοσχέδιο που λέει ότι αφορά την φαρμακευτική κάνναβη αλλά στην πραγματικότητα ανοίγει τις πόρτες για μια εθνική μπαφοποίηση με πρόσχημα τα οικονομικά οφέλη – που θα αποτελέσουν και δέλεαρ σε επιχειρηματίες καθ’όδόν προς τις εκλογές.

Τον κράζουμε τον Καρανίκα, αλλά την ατζέντα του μια χαρά την τρέχει.

Ποιος θα κυνηγήσει πια το προϊόν από το οποίο ο κόσμος (θα) βγάζει το ψωμάκι του;

Δεν είναι ασυνήθιστο καθεστώτα και κινήματα να χρηματοδοτούνται από το εμπόριο ναρκωτικών.

Από τους πολέμαρχους στο Αφγανιστάν και μέχρι τους κομμουνιστές αντάρτες FARC στην Κολομβία, μάτσο τα παραδείγματα.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η Αριστερά της Οικολογίας και των Κινημάτων, επαναστατημένο παιδί του συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, τώρα με τα ευρώ τα πράσινα δεν ξεχνά τον μπάρμπα-Φώτη και του πήρε καινούρια πολυθρόνα.

Τους δικούς τους θα κοιτάξουν από δω και πέρα. Το έχει πάρει απόφαση ο Αλέξης, ότι η συνέργεια με τη δεξιά τελειώνει.

Γάτα με πέταλα, οσμίζεται το κλίμα κι ετοιμάζεται να βγει απέναντι – όμως δεν θα το κάνει από τώρα Κούγκι. Ακόμα κι αν τελικά διαφωνήσουν με τον Καμμένο στο μακεδονικό, έχουν ακόμα να πάνε μαζί μέχρι τις επόμενες κάλπες.

Από την άλλη, να που το μπαφονομοσχέδιο βγάζει πιο δυνατό και με κεντροαριστερή ορμή το ποτάμι της στήριξης στο έργο ΣΥΡΙΖΑ…

Για την ώρα, στο ραφάκι του Πενταγώνου ο Αλέξης έχει βάλει τα δύο κουκλάκια που μαζί με τα στρατιωτάκια της ΧΑ τον Δεκέμβριο του ’14 έριξαν την κυβέρνηση και βύθισαν τη χώρα στο χάος και τον διχασμό.

Διαβάζουμε, επίσης, ότι καναδική εταιρία παίρνει 50.000 στρέμματα στη Θράκη για καλλιέργεια κάνναβης.

Ευτυχώς, ακόμα και με την αποδεδειγμένη απουσία πατριωτισμού που τον διακρίνει, ο νέος ΑΝΥΕΘΑ θα έχει κίνητρα για να υπερασπιστεί τις εσχατιές της χώρας.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος
meaculpa.gr

Πηγή