Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Ως τεράστια αιωρούμενη σαπουνόφουσκα «έσκασε» το περίφημο σκάνδαλο της Novartis και μετά από ετεροχρονισμένη έφοδο στα γραφεία της, βρέθηκαν στοιχεία για 300 γιατρούς που πήραν δωράκια έως και ένα χιλιάρικο ο καθένας.
Από μερικά κατοστάρικα έως ένα χιλιάρικο. Αν θυμάμαι καλά το νόμο, δεν διώκεσαι για 3,4,5 και 7 κατοστάρικα. Μέχρι στιγμής εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο για την παρέα Τσίπρα, ενώ στο διαδίκτυο βγαίνουν πληροφορίες για μια συμφωνία με τα Σκόπια που είναι ήδη έτοιμη! Και για μαζική έφοδο εναντίον ενός εκατομμυρίου φορολογουμένων.
Όπως αναφέρει σήμερα η Καθημερινή και άλλες εφημερίδες, προκειμένου να αναχαιτιστεί η αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αρχίζουν κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, μισθών, συντάξεων και ακινήτων σε ένα εκατομμύριο φορολογούμενους. Επίσης, απλοποιείται το νομοθετικό πλαίσιο και θα ανοίξουν όλες τις θυρίδες σας στις τράπεζες!!!
Θα διενεργηθούν 200.000 έλεγχοι μεταξύ των οποίων 450 από το κέντρο ελέγχου μεγάλων επιχειρήσεων και 550 από το κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου!
Οτιδήποτε πολύτιμο έχετε, θα κατάσχεται για οφειλές σας προς το Δημόσιο ή θα ελέγχεται εάν υπήρξε η απόκτησή του νόμιμη! Αυτό, ουσιαστικά με τις συνεχείς κατασχέσεις των λογαριασμών στις τράπεζες είναι – ουσιαστικά – ένα συνεχές κούρεμα καταθέσεων, το οποίο ρευστοποιεί και απορροφά το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών.
Το εκπληκτικό είναι ότι η Καθημερινή, ο Ελεύθερος Τύπος και άλλες εφημερίδες αναφέρουν με έμφαση, ότι θα κατάσχονται και οι συντάξεις, χωρίς να προσδιορίζεται ποιο ποσό θα μένει ακατάσχετο για την συντήρηση και διαβίωση του οφειλέτη. Εδώ πλέον δεν έχουμε μόνο κατάχρηση εξουσίας, εδώ έχουμε παραβίαση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλων των διεθνών συμφωνιών που προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή. Επίσης, με βάση αυτά που γράφονται το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, η αποθέωση του πολιτικού ζόφου, η επιτομή της υποταγής σε ξένες δυνάμεις και φυσικά η έδρα της κατάχρησης εξουσίας, δρομολογεί την τελική φάση του θανάτου της ελληνικής οικονομίας.
Όπως σας έλεγα σε προηγούμενες εκπομπές, αυτός ο πρωθυπουργός καταργεί όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά, διώχνει τους Έλληνες στο εξωτερικό, αλλάζει τη σύσταση της κοινωνίας και προωθεί την αλλαγή συνόρων και τη σμίκρυνση του κράτους. Ήδη χιλιάδες ξένοι Τούρκοι και άλλοι Μεσανατολίτες αγοράζουν σε τιμές εξευτελιστικές το Κέντρο των Αθηνών και τα Νότια Προάστια. Τούρκοι, Ανατολικοί, Κινέζοι, Ρώσοι αγοράζουν κοψοχρονιά όλες τις γειτονιές του Κέντρου και των Νοτίων Προαστίων, ενώ σχηματίζονται ουρές που θέλουν να επενδύσουν σε ένα σπίτι και μαζί να πάρουν ένα διαβατήριο.
Θέλω να με ακούσετε όσοι είστε και στην Ομογένεια. Με βάση το δημογραφικό πρόβλημα και την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων. Ο συνδυασμός της εξόδου των παραγωγικών ηλικιών, των γεννήσεων και των θανάτων και της εισόδου χιλιάδων ξένων οικογενειών που εγκαθίστανται στην Ελλάδα και αποκτούν πρώτη και δεύτερη γενιά απογόνων τελειώνει οριστικά την εθνική και ελληνική ταυτότητα. Τα επόμενα 20 χρόνια θα είμαστε σχετική πλειοψηφία στον πληθυσμό της χώρας με όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κυρίως εθνικές παρενέργειες. Επίσης, θέλω να πω στο Καθηγητή της κατάχρησης εξουσίας που έχουμε εις την κεφαλή, ότι είναι θέμα ενός ή δύο ετών να λειτουργήσει ακόμη η πρέσα των κατασχέσεων! Δεν θα υπάρξει νέα συγκομιδή, διότι δεν γεννάται τίποτα στην καμένη γη. Ακόμα και ενδυματολογικά αλλάζει η εικόνα της κοινωνίας. Είναι εύκολο να το προσέξει κανείς στους δρόμους. Αν μάλιστα έχει επισκεφτεί τριτοκοσμικές χώρες, τότε το αντιλαμβάνεται πιο εύκολα. Το μόνο που παράγει αυτό το κράτος είναι διώξεις, μηνύσεις, δοσιλογισμό, χαφιεδισμό, κουκουλοφόρους και ανεδαφική, αντιπαραγωγική πολιτική αντιπαλότητα.
Λυπάμαι που το λέω, ο περίφημος Καθηγητής της πολιτικής Ευθύνης – όπως εμφανίστηκε στη βουλή – εξελίσσεται σε εθνικό δολοφόνο, σε μοιραίο εθνικό Εφιάλτη. Και μια λεπτομέρεια: Είναι ηλίθιο να λες ότι σε αναβάθμισε η mood’ys όταν σπεύδεις να κάνεις 200.000 κατασχέσεις στις τράπεζες και χιλιάδες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σπιτιών. Ουδείς σοβαρός επενδυτής πηγαίνει σε χώρα που έχει αμφισβητούμενο status συνόρων, τελεί σε άμεσο, καθημερινό κίνδυνο εδαφικού ακρωτηριασμού, έχει γεωμετρική αύξηση στην εγκληματικότητα και μία φορολογία που είναι σταθερό ρεκόρ Γκίνες. Ο Τσίπρας αποδεικνύει στην πράξη και καθημερινά ότι δουλεύει για τις δυνάμεις κατοχής, για τα ξένα συμφέροντα και για συγκεκριμένους μεγαλο-επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες των εφημερίδων, προσπαθεί να πάει σε εκλογές μελετώντας τι μπορεί να κάνει για να αλλοιώσει το χαρακτήρα τους. Θα επιχειρήσει με διάφορα τρικ να αλλάξει τους αριθμούς στο εκλογικό σώμα. Να διορίσει έστω και τελευταία στιγμή, έστω και αντί πινακίου φακής χιλιάδες στο δημόσιο αλλά και να δώσει ψήφο σε 17αρηδες ή ξένους. Έχει στο μυαλό του τη νοθεία αλλά δεν πρόκειται να του βγει..
Ολόκληρη η Ελλάδα αναρωτιέται πότε θα ΦΥΓΟΥΝ. Πότε θα φύγει ο πολιτικός ζόφος. Πότε θα φύγει η πολιτική πανώλη. Οι περισσότεροι ξέρουν ότι όσο υπάρχει μνημόνιο η Ελλάδα θα υποφέρει από τους εταίρους ως κατεχόμενη χώρα, ως μπανανία. Αυτό όμως με τον περίφημο Αριστερό Τσίπρα δεν έχει ξαναγίνει. Όλοι θέλουν να φύγει ο μεγάλος ψεύτης και καταχραστής της εμπιστοσύνης του λαού. Όλοι αντιλαμβάνονται πλέον πόσο κακό έχει κάνει στη χώρα …Το μόνο που έκανε ήταν να μαζεύει τα λεφτά για τους Γερμανούς και να προστατεύει τα γνωστά και μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα. Ήδη φαίνεται ότι μολύνει και απειλεί το δημοκρατικό καθεστώς.
Ο Τσίπρας εμφανίζεται πλέον διαταραγμένος και απολύτως τοξικός. Το λένε πολιτικοί, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι. Επειδή δεν έπαψε να θυμάται τι έλεγε προηγουμένως, προχθές στη βουλή ανέφερε ότι η Mood’ys αναβάθμισαν την Ελλάδα και ουσιαστικά την πήγαν από τη ΧΩΜΑΤΕΡΗ 3 στη Χωματερή 2.
Προσπαθεί χασκογελώντας και αυτός και ο Τσακαλώτος να πουλήσουν στο δυστυχισμένο ελληνικό λαό, την έξοδο στις αγορές. Κάνουν ΞΑΝΑ εμπόριο ελπίδας, ενώ τρώνε χαστούκια από το Ντράγκι και όλους τους άλλους. Ακούστε τι έλεγε αυτό το περίφημο παλικάρι που είναι πρωθυπουργός της χώρας
Τώρα το Ελληνικό πάει κανονικά στον όμιλο Λάτση, παρά τις κόντρες που υπήρχαν στο εσωτερικό της χώρας, όχι μόνο από τον Τσίπρα αλλά και από διάφορους άλλους ανταγωνιστές του Λάτση. Ο Τσε Γκεβάρα του Μαξίμου για να μείνει στην καρέκλα, τρέχει να αυξήσει τον αριθμό των πλειστηριασμών και να δώσει το ελληνικό που έλεγε παλαιότερα, ότι δεν πρόκειται να το δώσει ποτέ!
Είναι υποχρέωσή μας και απορρέει και εκ του Συντάγματος, να προστατέψουμε όσο είναι δυνατόν τη Χώρα, το Σύνταγμα, τη διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι άρρωστη. Πλήττεται και προσβάλλεται καθημερινά, τόσο από το Σύμφωνο Κατοχής που λέγεται μνημόνιο και την εισαγόμενη νομοθεσία, όσο και από το γεγονός ότι η παρέα του Τσίπρα δηλητηριάζει και διασπά τη συνοχή, ενός Σώματος που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε Έλληνα πολίτη. Ήδη και πριν γίνει η προανακριτική όλοι μιλάνε για το ΤΕΛΟΣ της υπόθεσης Novartis.
Χθες εμφανίστηκε πολύ συγκρατημένος ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κο Κοντονής. Ως δικηγόρος έχει αντιληφθεί που πάνε τα πράγματα και μιλώντας στον κο Σρόιτερ κατέβασε τους τόνους και μίλαγε για το τεκμήριο της αθωότητας, αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε θα τον εξέθετε περισσότερο, αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι μετείχε και αυτός της κατασκευής αυτού του τεράστιου ΦΙΑΣΚΟΥ!

Πηγή

Share.