[ccpw id="136103"]

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δίνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μέσω νέας παρέμβασής του, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι “πλησιάζει ο καιρός που θα αποδείξω ότι ο…βασιλιάς είναι γυμνός”, συμπληρώνοντας πως όταν προσκληθεί στην προκαταρκτική θα καταθέσει ενόρκως όλες τις μαρτυρίες και τις φήμες που περιήλθαν εις γνώση του.

«Αν ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται θιγόμενος από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια.

Εκείνος ως μηνυτής και εγώ ως μηνυόμενος. Και ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. 

Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ίδιος και οι βουλευτές του ψήφισαν τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για δύο πρώην Πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, για την υπόθεση της Novartis. 
Τα μόνα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν «άκουσα», «νομίζω», «πιθανόν»…

»Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις κατηγορίες του τύπου «άκουσα» «νομίζω» και «πιθανόν» για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο.

Όταν προσκληθώ σε αυτή την Επιτροπή, θα καταθέσω ενόρκως όλες τις μαρτυρίες και τις φήμες που περιήλθαν εις γνώση μου. Και τότε να δω που θα κρυφτεί ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του.
Πλησιάζει ο καιρός που θα αποδείξω πως ο “βασιλιάς είναι γυμνός”».
Η σφοδρή διαμάχη του κ. Γεωργιάδη με το Μαξίμου ξεκίνησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον “διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι”.

Σε τηλεοπτική του παρέμβαση ( Alpha), ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω”.

Δείτε το VIDEO

Πηγή