[ccpw id="136103"]

Σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα «διεφθαρμένο».


Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: 

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε.
Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε.
Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι.
Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».
Πιό αναλυτικά:

Προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με οξύτατους χαρακτηρισμούς και βαριές κατηγορίες για χρηματισμό του Πρωθυπουργού από συγκεκριμένα συμφέροντα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αlpha.

«Παλιόπαιδο», «αχρείος», «άθλιος», «διεφθαρμένος» είναι μερικά μόνο από τα «κοσμητικά επίθετα» που χρησιμοποίησε ο κ. Γεωργιάδης κατά την αναφορά του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, διαμηνύοντας σε απειλητικό τόνο ότι σύντομα θα έρθει η ώρα που ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει τη «σκευωρία της Novartis».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι», τόνισε χαρακτηριστικά, ισχυριζόμενος ότι ο Πρωθυπουργός «τα παίρνει».

«Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην (προανακριτική) επιτροπή όταν θα πάω», πρόσθεσε, υποσχόμενος συνταρακτικές αποκαλύψεις με στοιχεία.

«Στην Προκαταρκτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ», ισχυρίστηκε, λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του.

«Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία», επέμεινε στις καταγγελίες του ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε μάλιστα ότι έχει «ανθρώπους που μου το είπαν», αλλά και «πράξεις πολιτικές του Τσίπρα» που τυγχάνει να συμπίπτουν με τους ισχυρισμούς τους. «Γιατί έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλώντας για μία ακόμη φορά την υπόθεση Novartis «στημένη σκευωρία» από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Δείτε το VIDEO

Πηγή