Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Η συγκυβέρνηση λειτουργεί με κουκούλα εντός και εκτός συνόρων
Από σήμερα αρχίζει το θέαμα της Novartis, ενώ στα παρασκήνια υπάρχει έντονη διπλωματική προετοιμασία για αλλαγές συνόρων στην περιοχή. Μάλιστα η Βρετανική Daily Express βλέπει πόλεμο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.
Η συγκυβέρνηση λειτουργεί με κουκούλα. Τόσο στα εθνικά θέματα, όσο και σε εκείνα που δημιουργεί και προβάλλει εντός των συνόρων, προκειμένου να καλύψει την τεράστια αποτυχία στην οικονομία και τις υποχωρήσεις, τις μειοδοτικές ενέργειες στα εθνικά θέματα.
Ήδη αποκαλύπτεται στο σημερινό Τύπο ότι η συμφωνία με τον Έντι Ράμα, που έγινε υποτίθεται για να κλείσουμε θέματα στα Βόρεια Σύνορά μας, ανοίγει τεράστια κερκόπορτα στο Αιγαίο και δίνει επιχειρήματα στην Άγκυρα. Ήδη τα Τίρανα διαρρέουν πληροφορίες όχι μόνο για τα Αλβανικά κέρδη στο Ιόνιο, γιατί φαίνεται ότι εξαιρέθηκαν τα διαπόντια νησιά που είναι κατοικημένα και πλησίον των Αλβανικών ακτών, αλλά και συναποφασίστηκε να διαγραφεί η Τσαμουριά από το λεξιλόγιο των Αλβανών αλλά και εμείς να διαγράψουμε τον όρο Βόρειος Ήπειρος. Αυτό όμως που έγινε και διαρρέει σιγά σιγά από το φοβερό δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά ανοίγει περισσότερο την όρεξη των Τούρκων για να νησιά και τις βραχονησίδες του Αιγαίου.
Θα επιχειρήσω και σήμερα να φανώ χρήσιμος εξηγώντας κάποια πράγματα στον αγαπητό κο Πρωθυπουργό. Θέλω να του δώσω κάποιες εκτιμήσεις μου και ας τις πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. Κύριε Τσίπρα, τώρα είμαι πιο βέβαιος ότι εσείς θα είστε ο απορροφητήρας της εθνικής καταστροφής που έρχεται. Της εθνικής τραγωδίας. Ήδη βρισκόμαστε στην διπλωματική προετοιμασία εκτεταμένης αλλαγής συνόρων.
Έχει προαποφασιστεί να μην σας βοηθήσει κανείς. Οι μεγάλοι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν αποστάσεις και να μας αφήσουν να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας την αναμέτρηση. Δεν κλείσατε καμία καλή συμφωνία με τους Βόρειους Γείτονες. Και τώρα και στο μέλλον θα είναι εχθροί μας. Σκεφτείτε ότι είμαστε μέλος της Ευρωζώνης που υποτίθεται ότι θέλει να φτάσει σε μία ολοκλήρωση και να γίνει όπως οι ΗΠΑ. Κι όμως ούτε τη δόση έδωσε σε ένα κράτος που πεθαίνει και καθημερινά απειλείται η ακεραιότητά του, ούτε έσπευσε κάποιο από τα μέλη της να συμβάλλει σε μια νέα Ναυμαχία του Ναυαρίνου στα Ίμια. Εκεί δηλαδή που υποτίθεται ότι είναι τα σύνορα της Ευρώπης. Ούτε λεφτά, ούτε στρατιωτική συμπαράσταση, ούτε έντονη διπλωματική υποστήριξη. Από κανέναν!
Ούτε στο Αιγαίο, ούτε στην Κύπρο!
Μόνο τα οικόπεδα εξόρυξης υδρογονανθράκων των Αμερικανών και των Ισραηλινών δεν δεσμεύονται από τουρκικό πολεμικό ναυτικό. Οι Ιταλοί από ό,τι φαίνεται θα φύγουν τρέχοντας.
Ένας άλλος πρωθυπουργός κύριε Τσίπρα, με στοιχειώδη λογική και εθνική συνείδηση, θα έβλεπε ότι το μόνο που σώζει ή τουλάχιστον βοηθάει την άμυνα αυτή την περίοδο είναι η ενότητα. Ειδεμή, έρχονται μαύρες μέρες και για το Έθνος και για εσάς. Για όλη την παρέα σας.
Κανονικά θα έπρεπε αυτό τον καιρό να οπλίζονται και να εκπαιδεύονται οι υπάρχοντες πολίτες στο Αιγαίο. Θα έπρεπε να προετοιμάζεται ο κόσμος και όχι να διασπάται με αστυνομικές ιστορίες ή αν θέλετε με σκάνδαλα που δεν συνοδεύονται από τεκμηριωμένα στοιχεία. Αντί να κοιτάτε την Άμυνα, στήνετε λαϊκά δικαστήρια και μετατρέπετε τη βουλή σε ένα Κολοσσαίο, όπου ρίπτονται βορά στην κοινή γνώμη πολιτικοί αντίπαλοί σας.

Η κυβέρνηση αφού υπηρέτησε με το…

Φοβάμαι ότι η Novartis θα μείνει ένας υπό διερεύνηση φάκελος, ενώ κάποια κυβέρνηση θα μαζεύει τα ερείπια της νέας τραγωδίας που φοβάμαι ότι θα απλωθεί από τη Θράκη μέχρι την Κύπρο. Είναι θέμα χρόνου να εξάγει ο Ερντογάν την κρίση στο Αιγαίο. Εσείς φιλάτε τώρα κατουρημένες ποδιές για κάποια στοιχειώδη διπλωματική υποστήριξη, τηλεφωνείτε κάθε τόσο στη Μέρκελ ή στους Αμερικανούς, αλλά αυτό που εισπράττετε είναι : «Βρες τα με τα Σκόπια, δώσε γρήγορα την έγκριση για το όνομα, τα θέλουμε στο ΝΑΤΟ, δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα για το χρέος, πρέπει να επιταχύνεις τους πλειστηριασμούς και να δώσεις το Ελληνικό στον Λάτση!».
Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ, δυστυχώς – από ό,τι φαίνεται – η μοίρα επέλεξε να είστε εσείς στο Μαξίμου κατά την αλλαγή συνόρων και τον ερχομό της μεγαλύτερης δυστυχίας. Μετά από πολλά χρόνια θα λένε ότι εσείς φταίτε για όλα, το Ελληνικό θα ανήκει στον όμιλο Λάτση, στην Αθήνα θα υπάρχουν ακόμη μερικοί όμιλοι και γύρω γύρω χιλιάδες φαβέλες. Θα συνορεύουμε με μια μεγάλη Αλβανία που θα έχει ενσωματωθεί με το Κόσοβο και σίγουρα θα έχουμε απωλέσει ένα τμήμα του Αιγαίου, με αδιευκρίνιστες ακόμη τις αλλαγές που θα έχουμε στην Κύπρο.
Αγαπητέ κύριε Τσίπρα, σήμερα θα δώσετε παράσταση με το θέμα της Novartis. Κουβέντα δεν θα πείτε, ούτε για τη δόση, ούτε για τους κινδύνους εθνικών απωλειών, ούτε για τους χιλιάδες που θα αφήσετε χωρίς σπίτι, αφού από σήμερα ξεκινάνε να γίνονται μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Έχετε την αίσθηση ότι αυτός που χάνει το σπίτι του θα ικανοποιηθεί και θα ισοσταθμίσει στην ψυχή του την απώλεια, λόγω της επίθεσης που θα κάνετε εσείς στο παλιό σύστημα ή αναφερόμενος στην πιθανή ενοχή των εμπλεκομένων. Πιστεύτε ότι θα υπάρχει Novartis έστω και μονόστηλο στις σελίδες των εφημερίδων, μόλις ξεκινήσει το πανηγύρι στο Αιγαίο;
Ο κος Κουρουμπλής προφανώς επειδή αναφέρθηκε το όνομά του σε κάποια σελίδα της δικογραφίας αλλά οι δικοί σας άνθρωποι στη Δικαιοσύνη τον ξέμπλεξαν γρήγορα, πήρε προχθές ένα ελικόπτερο ως υπουργός Ναυτιλίας για να πάει στο Καστελόριζο και στη Στρογγύλη. Και πήγε εκεί συνοδεία τουρκικών μαχητικών που του έλεγαν να φύγει από τον εναέριο χώρο της Τουρκίας…
Αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ, μόνο ένα πολύ ταραγμένο μυαλό θα επιχειρούσε τέτοια εποχή που συσσωρεύονται οι μελανίες στην περιοχή μας και ήδη υπάρχει διάταξη στρατευμάτων, τόσο κατά μήκος των συνόρων μας, όσο και στην Κυπριακή ΑΟΖ, να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή. Το γεγονός ότι πάτε επίσκεψη σε μία αεροπορική βάση παρέα με τον υπουργό Άμυνας είναι πομφόλυγα, είναι σαπουνόφουσκα μπροστά σε αυτά που γίνονται και σε αυτά που έρχονται!!
Θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία με διαλυμένο το πολιτικό σκηνικό. Αν με ρωτήσετε αν είναι πραγματικό σκάνδαλο η Novartis, θα σας επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι είναι! Και μάλιστα παγκόσμιο.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στέλνεις κάποιον στο σκαμνί ή τον κατηγορείς χωρίς αδιάσειστες αποδείξεις. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ως παλιός δημοσιογράφος και επί δύο τουλάχιστον δεκαετίες αστυνομικός συντάκτης, πως δόθηκε προστασία σε 3 μάρτυρες που δεν κατέθεσαν στην Κυρία Τουλουπάκη τουλάχιστον 3 μαγνητοταινίες, 10 φωτογραφίες και 10 λογαριασμούς. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση και δείχνει ότι ζούμε σε ένα κράτος όπου δεν λειτουργεί καλά η Δικαιοσύνη και ότι είναι πολύ μπερδεμένη η εκτελεστική εξουσία στις αποφάσεις της, είναι ότι οι 3 κουκουλοφόροι προστατεύονται και από το ακαταδίωκτο. Δηλαδή – αν είναι δυνατόν – δύο πρώην πρωθυπουργοί, οκτώ πρώην υπουργοί αλλά και οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να τους μηνύσει για όσα λένε και δεν μπορούν να αποδείξουν!!! Φτάσαμε στο σημείο επί Τσίπρα – Καμμένου να καταγγέλλεται και να διώκεται κάποιος – στην προκειμένη περίπτωση οι πολιτικοί αντίπαλοί τους – χωρίς να έχουν το νόμιμο δικαίωμα να καταθέσουν μήνυση για ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση. Άκουγα χθες την κα Μάνδρου στον ΣΚΑΙ, στο δελτίο της κας Κοσιώνη, και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έβαλαν 3 αγνώστους να καταθέσουν, έστειλαν στη βουλή τη Δικογραφία και στη συνέχεια οι μάρτυρες, οι άγνωστοι, μπήκαν σε καθεστώς αυξημένης προστασίας με το ακαταδίωκτο. Προσέξτε τι ανέφερε χθες το ρεπορτάζ των δικαστικών συντακτών.
Ακριβώς στις 9 θα αρχίσει η παράσταση στη βουλή των Ελλήνων. Και το ερώτημα είναι : «Μπορείς να κατηγορείς οποιονδήποτε χωρίς στοιχεία; Μπορείς να του απαγορέψεις να αμυνθεί απέναντι σε αυτά που χαρακτηρίζει ψέματα και λάσπες. Μπορείς να του καταστρέψεις τη ζωή, την καριέρα και την οικογένεια απαγορεύοντας εκ προοιμίου το δικαίωμά του να καταφύγει στην ίδια Δικαιοσύνη και να ζητήσει ποιος είναι ο λασπολόγος ή ο ψεύτης;». Αν αύριο όλα αυτά αποδειχθούν σκευωρία θα μείνουν ατιμώρητοι οι 3 κουκουλοφόροι που για τον Α ή Β λόγο μετείχαν στην συνομωσία; Όταν βγαίνει ένας υπουργός όπως ο κος Πολάκης και λέει ότι αυτοί πήγαν να καταθέσουν επειδή πιάστηκαν για παράνομο πλουτισμό, τι συμπέρασμα βγάζει καθένας; Πως μπορεί ένας καταγγελλόμενος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όταν οι ελεγχόμενοι από τον Τσίπρα στην ελληνική δικαιοσύνη καθοδηγούν τη δίωξη, την έρευνα και καταργούν την υπεράσπιση; Θα μου επιτρέψετε να πω, εδώ δεν έχουμε ούτε Πολωνία, ούτε Ουγγαρία, έχουμε την Ελλάδα του μνημονίου και του κου Τσίπρα.
Όπως αντιλαμβάνεστε επί ημερών του διδύμου Τσίπρα – Καμμένου έχουμε Απριλιανή ατμόσφαιρα, ενώ το κράτος οδηγείται σε ακρωτηριασμό και αλλαγή συνόρων. Για την ακρίβεια δεν ξέρουν που πάνε και που μας πάνε. Δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις να βρεθούν οι ίδιοι -εντός ολίγου- με κατηγορίες βαρύτατες, γιατί όσα κάνουν μόνο διάσπαση και αποσύνθεση φέρνουν! Είτε 10 είτε μία οι κάλπες, θα αποτελούν λεπτομέρεια σε πράξεις ηλιθίων μόλις χαθούν νησιά στο Αιγαίο ή εμπλακούμε στο νησί της Αφροδίτης. Πρέπει να είναι διατεταραγμένα μυαλά όσοι δεν βλέπουν ότι αυτά δεν γίνονται σόου αλλά ερευνώνται από σοβαρούς δικαστές και στους καταγγελλόμενους δίνεται το δικαίωμα πλήρους υπεράσπισης. Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει σε πολύ δύσκολους καιρούς πρόβλημα και στον Επίτροπο που έχουμε στις Βρυξέλλες, τον κο Αβραμόπουλο. Πρόβλημα λειτουργίας εκεί. Ο Αβραμόπουλος είναι αρμόδιος για τα θέματα καταπολέμησης του ξεπλύματος χρήματος. Επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς τις δυσκολίες που του δημιουργεί μια κατηγορία, χωρίς να μπορεί να ξέρει τι τον κατηγορούν. Τον εξευτελίζουν χωρίς να ξέρει ο Γιούνκερ και οι άλλοι των Βρυξελλών ποιοι είναι αυτοί που τον κατηγορούν και χωρίς να υπάρχουν στοιχεία που να τα κραδαίνουν, που να τα δείχνουν μπροστά του.

Πηγή

Share.