[ccpw id="136103"]

Θα πρέπει να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό για τις εξελίξεις στην Ελλάδα: Αν θέλουμε να ξεφορτωθούμε την παρούσα κυβέρνηση πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι πρόκειται για κανονική μαφία.

Με τον capo, με τους υπαρχηγούς, τους μπράβους, τους αναλώσιμους, τους πληρωμένους δολοφόνους.

Πρέπει να πείσουμε τον ελληνικό λαό ότι ο Αλέξης με το καθαρό ποινικό μητρώο δεν είναι τίποτε περισσότερο από τον αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης που δρα ύπουλα, έξυπνα, αδίστακτα και που δεν έχει μέτρο.

Θα εκπληρώσει την αποστολή της με όποιο τίμημα. Ακόμη και με το να σπιλώσει αθώους.

Δε φτάνει, λοιπόν, να δείξουμε στον πολίτη ότι είναι άχρηστοι, ότι η διαχείριση κρίσιμων θεμάτων όπως τα εθνικά ή η οικονομία βρίσκονται στα χέρια ανίκανων. Πρέπει να αποδείξουμε ότι πρόκειται για πολιτικούς μαφιόζους που δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Σκεφτείτε πώς στήθηκε η υπόθεση της Novartis και ποιοι ήταν τα όργανα εκτέλεσης. 

Ο αρχηγός στο Μαξίμου με τους παρατρεχάμενους που σπεύδουν αμέσως να εκτελέσουν τις εντολές.

Μαζί τους οι «γενίτσαροι», μια ομάδα καραμανλικών που έχει αυτονομηθεί από το καραμανλικό περιβάλλον και που στο κάτω – κάτω κι αυτό να μη συμβαίνει το ίδιο μας κάνει. Αφού ο αρχηγός δεν τους «μαζεύει» καλά να πάθουμε.

Έχουμε, όμως, την εντύπωση πως οι καραμανλικοί που στηρίζουν την κυβέρνηση κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς να ρωτάνε τον… αμίλητο.

Τι άλλο χρειάζεται μια εγκληματική οργάνωση; Χρειάζεται πρόσβαση στη δικαιοσύνη ώστε να μην πειράζει τα σκάνδαλα τα δικά της.

Ο Μίμης από το υπουργείο Δικαιοσύνης και η Θάνου από το Μαξίμου ελέγχουν τον… εθνικό εναέριο χώρο για να μην περάσει τίποτε. Α, και μην ξεχνάμε την αμέριστη συμπαράσταση του Προκόπη Παυλόπουλου, καταξιωμένου συνταγματολόγου που με τη στάση του βοηθά όσο κανείς την κυβέρνηση.

Και βεβαίως μ’ όλους αυτούς έρχεται και ο βρόμικος δημοσιογραφικός κόσμος. Η προηγούμενη εισαγγελέας διαφθοράς ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση έπειτα από ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν. Θα μάθουμε ποτέ επίσημα ότι η ζωή της προηγούμενης εισαγγελέως ήταν αφόρητη από πιέσεις;

Έβαλε λοιπόν η μαφία το πληρωμένο πιστόλι να γράψει ό,τι του κατέβει και να στοχοποιηθεί η τέως εισαγγελέας για να έρθει η πιο… βολική. Και τα κατάφερε, την «δολοφόνησε» εν ψυχρώ και η ζωή συνεχίζεται…

Αλλά οι «δολοφόνοι» χαρακτήρων χρειάζονται κι άλλο αίμα. Το αίμα του Στουρνάρα επιχείρησαν να πάρουν και δεν τα κατάφεραν. Το αίμα οποιουδήποτε δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πρόβλημα κι ας έχει δίκιο.

Είναι γνωστό πλέον ότι η μαφία θα συνεχίσει το έργο της κι εμείς το δικό μας. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την αποδόμηση της… αριστεράς ώστε να χάσει την αίγλη της.

Να τελειώνουμε μια και καλή, προτού έχουμε δράματα.

antinews.gr

Πηγή