Το πολιτικό σκηνικό είχε πάρει “φωτιά” με την αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, τον ίδιο δρόμο ανακοινώθηκε ότι παίρνει και η δικογραφία για πιθανές ευθύνες του Πάνου Καμμένου στην αγοραπωλησία αμυντικού υλικού από την Σαουδική Αραβία, αλλά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας το βράδυ της Τετάρτης γλέντησε με την ψυχή του στις καλύβες του Δέλτα Έβρου όπου και διανυκτέρευσε.

Όπως βλέπετε . βίντεο που παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Evros-news.gr, ο κ.Καμμένος έχοντας δίπλα του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και συνεργάτες του, μαζί με κυνηγούς και ψαράδες από την περιοχή, έστησαν γλέντι στην καλύβα που παραχωρήθηκε από ιδιώτη στον Ελληνικό Στρατό και θα είναι πλέον στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο υπουργός… μεράκλωσε και τραγούδησε το “Άκου βρε φίλε να δεις τί κρίμα” του Στράτου Διονυσίου, που έπαιζαν οι στρατιώτες της μπάντας της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού οι οποίοι προφανώς “επιστρατεύθηκαν” να διασκεδάσουν με ακορντεόν και κλαρίνα τον κ.Καμμένο και την παρέα του. Απόλαυσαν ντόπια κρέατα, κυνήγι και ψάρια που έφεραν οι συνδαιτημόνες του και ντόπιο κρασί και τσίπουρο.

Το γλέντι μάλιστα κράτησε αρκετά και μπορεί την ίδια στιγμή η εισαγγελέας Διαφθοράς κ.Τουλουπάκη να ετοιμαζόταν να στείλει στη Βουλή τη δικογραφία για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας που αφορά την αγοραπωλησία στριωτικού υλικού από την Σαουδική Αραβία, αλλά αυτό δεν φαινόταν να τον έχει επηρεάσει. Ήταν μέσα στο κέφι και χαμογελούσε έντονα, συζητώντας με τους συνεργάτες του αλλά και τους ντόπιους. Άλλωστε η αναχώρηση του έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι, οπότε μπόρεσε να κοιμηθεί λίγο περισσότερο.

Όπως είναι φυσικό, υπήρχαν δρακόλντεια μέτρα ασφαλείας σε όλη την περιοχή, αφού λίγα μέτρα πιο μακριά είναι το τουρκικό έδαφος και κανείς δεν ήθελε να δημιουργθεί το παραμικρό πρόβλημα.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…Πηγή

Share.