Αντιμέτωπος με απίστευτες και αστήρικτες καταγγελίες των προστατευομένων μαρτύρων που καταθέτουν εναντίον του, στην δικογραφία Novartis, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.


Εκανε, ωστόσο, και μια επιπλέον κίνηση: 

 
Για να αντιμετωπίσει την κατηγορία του μάρτυρα που υποστηρίζει ότι ο Κ. Φρουζής της Novartis έδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσω συνεργάτιδος του για να ανακαινίσει το σπίτι του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε να γίνει αυτοψία στο σπίτι του από την κάμερα του STAR για να διαπιστωθεί αν όντως έχει γίνει ανακαίνιση.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που τηλεοπτική κάμερα μπαίνει στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη όχι για να καταγράψει μια οικογενειακή εκδήλωση αλλά για να κάνει αυτοψία στο εσωτερικό του και να διαπιστώσει αν ισχύουν οι καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα, ότι το σπίτι του ανακαινίστηκε με χρήματα που πήρε από τη Novartis.

‘Άδωνις : Δεν έχω κάνει ανακαίνιση εδώ και πολλά χρόνια

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ «Ξεκινήσαμε την αυτοψία από το ισόγειο. Πάνω στην πόρτα της εισόδου υπάρχουν έντονα τα σημάδια της φθοράς. Προχωρήσαμε στον χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι.

Συγκρίναμε τη σημερινή κατάσταση του σαλονιού και της κουζίνας με την εικόνα που είχε καταγραφεί στις 22 Ιουνίου 2009 την ημέρα του γάμου του. Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Όπως βλέπετε η εσωτερική διακόσμηση, τα έπιπλα σαλονιού και της κουζίνας φαίνεται ότι είναι ακριβώς τα ίδια.

Ανεβήκαμε και στον πρώτο όροφο όπου τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανέστατα στις κουπαστές της σκάλας αλλά και στους τοίχους

Τα σημάδια της υγρασίας είναι εμφανή σε πολλά σημεία των δωματίων όπως και τα ραγισματα σε πόρτες και γυψοσανίδες».

Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με την Μάρα Ζαχαρέα, στο 2ο λεπτό, την αυτοψία στην οικία Γεωργιάδη:


iefimerida

Πηγή

Share.