Αναδημοσίευση από: topontiki.gr

Ένας απίστευτος ραδιοφωνικός καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Το κλίμα ήταν από την αρχή ηλεκτρισμένο καθώς ο δημοσιογράφος ρωτούσε επίμονα τη βουλευτή για την υπόθεση αν έχει δει τη δικογραφία της υπόθεσης Novartis και το έγγραφο του FBI με την Ελένη Αυλωνίτου να του απαντά «όχι» και να προσπαθεί να μιλήσει για ένα ευρύτερο σκάνδαλο στη χώρα.

Η σπίθα που προκάλεσε την… έκρηξη ήταν η φράση της βουλευτού προς τον δημοσιογράφο ότι δεν τον συμφέρει να συζητήσουν πολιτικά την υπόθεση Novartis. «Είσαι άσχετη, ντροπή σου. Τα πήρα εγώ από τη Novartis κυρία μου; Σε παρακαλώ. 1.000 σταυρούς έχεις πάρει και μιλάς» ήταν μερικά από τα «γαλλικά» του δημοσιογράφου.

«Όχι, σας λέω ούτε εσείς τα πήρατε, ούτε όλοι οι Έλληνες πολίτες» ψέλλισε η Ελένη Αυλωνίτου. Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κλείσει τη διαμάχη με τη φράση «άρες, μάρες κουκουνάρες».

«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναζε οργισμένος ο δημοσιογράφος.

Ο καβγάς πάντως έκλεισε πολιτισμένα με ένα «καλή σας ημέρα» και από τους δύο και τον δημοσιογράφο να παροτρύνει τους ακροατές του να μην βρίζουν την κυρία Αυλωνίτου.

Ακούστε τον καβγά από το 2:30 και μετά στο βίντεο που ακολουθεί.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή

Share.