– «Είμαι ενημερωμένος», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στον ΑΝΤ1 – «Είμαι γιατρός, το ξεχνάτε αυτό;», είπε ακόμα ο κ. Πολάκης – Είπε για τους προστατευόμενους μάρτυρες πως πιάστηκαν για χρηματισμό και άρχισαν να μιλάνε – Σαλμάς: Πως γνωρίζει ο Πολάκης ότι είναι υπάλληλοι;

Θύελλα αναμένεται να προκαλέσουν τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Πολάκης δείχνοντας ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, είπε ότι πρόκειται για στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν».
«Στελέχη της εταιρείας είναι κύριε Παπαδάκη δεν το είδατε γραμμένο; Στελέχη της εταιρείας τα οποία τα μαγκώσανε επειδή είχανε κάνει αυτή την ιστορία και άρχισαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι; Τι είναι, πράκτορες που έχουν κατέβει από τον Άρη είναι; Στελέχη της εταιρείας είναι τα οποία τα πιάσανε να έχουνε πολύ μεγάλο πλουτισμό, τους πίεσαν και κελάηδησαν», είπε χαρακτηριστικά.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, όταν ρωτήθηκε πως γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, είπε ότι είναι ενημερωμένος και προς επίρρωσιν των όσων είπε πρόσθεσε ότι είναι γιατρός.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, είναι γνωστό ότι και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου συγγενείς του, οι οποίοι κατηγορούνταν και οι ίδιοι για χρηματισμό, ήταν εκείνοι οι οποίοι κατέθεσαν εναντίον του και έδωσαν στοιχεία στις αρχές.


Δείτε το VIDEO

Ο πρώην υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στην δικογραφία, μίλησε για στημένες καταθέσεις. 
Ανέφερε ότι στη δικογραφία υπάρχει αναφορά σε βάρος του από μάρτυρα ο οποίος αναφέρει ότι “ο κ. Φρουζής έλαβε το ποσό των 120.000 ευρώ και ισχυρίστηκε ότι θα τα έδινε στον Μάριο Σαλμά”, ο μάρτυρας μάλιστα φέρεται να αναφέρει ότι η “Novartis δεν ήταν ικανοποιημένη από τις μετέπειτα ενέργειες” του τότε υπουργού.

Ο κ. Σαλμάς λέει μάλιστα ότι η πρόκειται για μια κατάθεση που ελήφθη μόλις την περασμένη Κυριακή από τον μάρτυρα με ψευδώνυμο “Μάξιμος Σαράφης”.

Όπως τόνισε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. στη δικογραφία δεν αναφέρεται εάν πρόκειται για υπάλληλο της Novartis και αναρωτήθηκε πως γνωρίζει ο κ. Πολάκης ότι είναι. Αυτό, όπως είπε δείχνει ότι πρόκειται για μια στημένη υπόθεση.

Πηγή

Share.