[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Ευτυχώς λόγω ηλικίας ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα πάει φυλακή, ούτε θα εξοριστεί σε βραχονησίδα του Αιγαίου, η οποία συντόμως με τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης θα περάσει στα χέρια των Τούρκων.

Οι μνημονιακοί αριστεροί του Μαξίμου, προσωρινοί καρεκλοκένταυροι, οι χειρότεροι υπηρέτες των δυνάμεων κατοχής, επιχειρούν από χθες να αποκαθηλώσουν στα μάτια της κοινής γνώμης το διάσημο μουσικοσυνθέτη, έναν μουσικό και πολιτιστικό γίγαντα, διεθνούς φήμης, που θα παραμείνει αιώνιος όταν αυτοί θα αναγράφονται και θα διαβάζονται ως Εφιάλτες, νενέκοι και γιοκαρίνοι αυτής της περιόδου.

Ασήμαντα πολιτικά αναστήματα που γέλασαν και ενέπαιξαν τον ελληνικό λαό, προκειμένου να αρπάξουν την ψήφο του. Κατά γενική ομολογία δουλικοί υπηρέτες του Βερολίνου και των δανειστών, κοτζαμπάσηδες αποπνέοντες φασισμό, επιχειρούν από χθες να μειώσουν έναν άνθρωπο – σύμβολο ελευθερίας. Αντί ο κος Τσίπρας να δώσει εντολή απόλυτης σιωπής και σεβασμού προς το λαό που προσήλθε στο Σύνταγμα και προς το Μίκη Θεοδωράκη τον οποίο αξιοποίησε για να ανέβει ευκολότερα στο άρμα της εξουσίας, επιτέθηκαν εναντίον του, με τον ίδιο χλευασμό, την ίδια βαναυσότητα και την ίδια φραστική αγριότητα που επιτίθεντο οι Απριλιανοί στους αντιστασιακούς επί Δικτατορίας.

Όπως εκείνοι έβλεπαν παντού αριστερά μιάσματα, έτσι και η παρέα του Τσίπρα βλέπει παντού Δεξιά, ακροδεξιά και γενικά αντιδραστικά μιάσματα.

Πειράχτηκαν, πόνεσαν από την ομιλία του Μίκη που ανέφερε ότι ο πιο επικίνδυνος είναι ο αριστερόστροφος φασισμός. Πόνεσαν γιατί η αλήθεια πονάει. Μπήκε βαθιά το μαχαίρι της αλήθειας, γιατί όλος ο κόσμος γνωρίζει σε όλη την Ελλάδα πόσο βάναυσα τον μεταχειρίζονται και πόσο υπάκουοι είναι στις εντολές των ξένων. Άλλωστε ο Μίκης έβαλε τίτλο σε όσα λένε οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών για τους πρόθυμους των Αθηνών, για την δουλικότητά τους και τον ενδοτισμό τους.

Ο απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών κος Τζανακόπουλος, ο οποίος θα καταγραφεί και αυτός ως μνημονιακός υπηρέτης μιας σοσιαλ- φασιστικής μνημονιακής κυβέρνησης, επιτέθηκε εναντίον του Μίκη και είπε δεν ξέρω αν αναφερόμενος στον αριστερόστροφο φασισμό αναφερόταν στον εαυτό του και το παρελθόν του. Δηλαδή ο κος Τζανακόπουλος μίλησε για την εποχή που ο Μίκης ήταν στο ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας φυσικά και το κόμμα από το οποίο πέρασε ο πρωθυπουργός φασιστικό.

Όπως τα ανθρωπάκια στην κοιλιά του πανύψηλου Γκιούλιβερ, που προσπαθούσαν να τον δέσουν με κλωστές για να μην σηκωθεί, έτσι και τα πολιτικά ζωύφια του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν εναντίον του τεράστιου Μουσικοσυνθέτη …Τον είπα άθλιο και μισαλλόδοξο επειδή παρέστη και μίλησε σε συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Μακεδονίας. Βέβαια, ο κος Τζανακόπουλος παραδέχθηκε ότι πήραν το μήνυμα και έτρεξε αμέσως μετά στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να βγει στον αέρα ο φάκελος της Novartis.

Κυρίες και κύριοι, η μνημονιακή κυβέρνηση που υπηρετεί τις δυνάμεις κατοχής βρίσκεται σε πανικό μετά το μέγα συλλαλητήριο της Κυριακής. Κάγχασε το πανελλήνιο με τον αριθμομνήμονα υπουργό Δημόσιας Τάξης, τα πρωτοχρονιάτικα βίντεο και τους τοπογράφους. Κάγχασε με τους αριθμούς που έδιναν ταυτόχρονα ο Τόσκας, ο Μάρδας και η ΥΕΝΕΔ, δηλαδή η ΕΡΤ. 140 χιλιάδες ο Τόσκας, 600 χιλιάδες ο Μάρδας, δεκάδες χιλιάδες η ΥΕΝΕΔ και μετά από λίγο πάλι ο Μάρδας 300 χιλιάδες. Από τηλεοπτικό παράθυρο σε τηλεοπτικό παράθυρο άλλαζαν νούμερα, ενώ οι ΑΝΕΛ, όλοι οι Καμμένοι των ΑΝΕΛ μιλούσαν για μία γιγαντιαία συγκέντρωση και κορόιδευαν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Έφτασαν στο σημείο να λένε και να βάζουν δημοσιογράφους να ρωτάνε έναν παραολυμπιονίκη αν χαιρετούσε ναζιστικά το πλήθος. Είχαν τραβήξει μια φωτογραφία το ηρωικό παλικάρι να χαιρετάει τον κόσμο και την είχαν άμεσα χαρακτηρίσει ναζιστική. Όπως οι Απριλιανοί χαρακτήριζαν κομμουνιστική οποιαδήποτε συμμετοχή ή αντίδραση ή δήλωση ή χαιρετισμό κατά της δικτατορίας.

Το πιο γελοίο, που δείχνει ότι είναι άφρονες, ανεγκέφαλοι και επικίνδυνοι είναι ότι σε δηλώσεις τους εναντίον των Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, είπαν ότι δεν τους ακολούθησαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έμειναν στο σπίτι τους. Είναι τόσο βλάκες που θεωρούν ότι είναι δικοί τους ψηφοφόροι αυτοί που δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να πάνε στο Σύνταγμα. Κάποτε ένας καλός άνθρωπος και αντιστασιακός, ο Τσιρώνης κάλεσε τους οπαδούς του να ψηφίσουν λευκό και άκυρο. Θυμάμαι ότι σε εκείνες τις εκλογές είχαμε 400 με 500 χιλιάδες λευκά και άκυρα. Ο Τσιρώνης είπε ότι είναι όλοι δικοί του οπαδοί. Κάπως έτσι σκέφτονται οι σημερινοί ανεγκέφαλοι της σοσιαλ-φασιστικής κυβέρνησης που θυμίζει πολύ τους Απριλιανούς.

Οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια προχωρούν και η μνημονιακή – κατοχική κυβέρνηση της Αθήνας δημιουργεί και γεννάει όλες τις προϋποθέσεις που οδηγούν σε αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια. Θέλει να εξυπηρετήσει απόλυτα Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον, για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη, αλλά διαπραγματευτικά χειρίζεται το όλο θέμα άθλια με την ίδια δουλικότητα που έφερε όλα τα προαπαιτούμενα και τα βασανιστικά μέτρα του μνημονίου στην ελληνική κοινωνία. Είμαστε με το ΝΑΤΟ και αν χρειαστούν οι Αμερικανοί ή η Ατλαντική Συμμαχία και άλλες βάσεις στην ελληνική επικράτεια είναι προς το συμφέρον μας να παράσχουμε διευκολύνσεις. Επίσης, καλά ακούγεται αυτό που είπε ο Αμερικανός Πρέσβης ότι οι Αμερικανοί επενδυτές ενδιαφέρονται για ελληνικά λιμάνια και ναυπηγεία.

Να δώσουμε όμως την ιστορία μας στους γείτονες για να ενισχύσουμε τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους, αυτό θα ήταν εκτός από βλακεία – μειοδοσία, θα ήταν προδοσία. Επιβεβαιώνομαι κάθε μέρα. Χθες ο Ερντογάν μίλησε για τους Μακεδόνες αδελφούς του. Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι Άγκυρα και Σκόπια είναι μαζί. Και πρόκειται να υποδεχτεί τον κο Ζάεφ στην Άγκυρα. Το δίδυμο Τσίπρας – Καμμένος οδηγούν νομοτελειακά τη χώρα σε τραγωδία. Ήδη οι Έλληνες ψαράδες εκδιώκονται από τη ζώνη των Ιμίων από τις τουρκικές ακταιωρούς. Μάλιστα, τα τουρκικά πολεμικά συνοδεύουν τούρκικα ψαράδικα μέσα στα ελληνικά ύδατα, τα οποία η Άγκυρα θεωρεί δικά της. Οι ηλίθιοι των Αθηνών επιχειρούν, όπως και οι Απριλιανοί να λασπώσουν τους πάντες ως φασίστες ή ακροδεξιούς, να στήσουν δίκες κρεάτων, ενώ λόγω του οικονομικού αφανισμού είμαστε από παντού κυκλωμένοι .

Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ σήμερα ο Αλβανός Πρωθυπουργός ΄ Εντι Ράμα λέει ότι εδαφικό ζήτημα μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας δεν μπορεί να σταθεί αλλά θέτει θέμα Τσάμηδων και αποκαλύπτει ότι οι Τσιπραίοι και οι Κοτζιάδες στην Αθήνα είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν μαζί του για τα θαλάσσια σύνορα. Στο τραπέζι όμως θα πέσει και το θέμα των Τσάμηδων.

Ο κος Κοτζιάς – πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου – επιμένει βλακωδώς ότι το συλλαλητήριο δεν ήταν τόσο μεγάλο – είχε μόνο 140.000 – ο νοήμων υπουργός τους μέτρησε με το Τοσκάμετρο, επομένως όσοι κάθισαν στο σπίτι τους εγκρίνουν την πολιτική του.

Ο κος Κοτζιάς περιμένει να του πει ο Ζάεφ ποιο επίθετο θέλει και όπως λέει η γλώσσα και η ταυτότητα είναι υπό διαπραγμάτευση. Φαίνεται ότι ο Τσίπρας, το καλύτερο παιδί που είχαν ποτέ οι Ξένοι στην Ελλάδα, έχει κάνει συμφωνία να υπάρξει πρώτα κοινή αποδοχή του ονόματος και αργότερα να γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές. Στην πραγματικότητα αφήνει αχαλίνωτες πλέον τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων με τη συμμαχία της Τουρκίας. Πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι ο Σημίτης υπέγραψε μια ενδιάμεση συμφωνία να λέγονται οι γείτονες FYROM την οποία ποτέ δεν τήρησαν!!! Φανταστείτε τώρα με αυτούς που μπλέξαμε.

Ο Μίκης Θεοδωράκης απάντησε σε όλους αυτούς τους ασπάλακες που επιχείρησαν να τον λασπώσουν.

Εδώ και καιρό ακούμε για Novartis – για το μέγα Σκάνδαλο – το μεγαλύτερο όλων των εποχών, όπως λέει ο κος Παπαγγελόπουλος. Δύο πρώην πρωθυπουργοί και δέκα υπουργοί ενέχονται λέει η κυβέρνηση, η οποία έσπευσε να βγάλει το θέμα για να αλλάξει το μυαλό του κόσμου και να φύγει από το συλλαλητήριο που δείχνει ότι ο κόσμος σε όλη τη χώρα θέλει να φύγουν ΓΡΗΓΟΡΑ.

Σαμαράς, Πικραμένος, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Στουρνάρας, Γεωργιάδης, Λοβέρδος, Σαλμάς, Λυκουρέντζος, Κουτρουμάνης. Οι κατηγορίες: απιστία και δωροδοκία

Άκουγα χθες την κα Μάνδρου να λέει ότι με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών έχουν παραγραφεί όλες οι κατηγορίες. Αλλά διερευνάται αν μπορεί να σταθεί εκείνο της δωροδοκίας, γιατί η δωροδοκία φυσικά δεν είναι μέσα στα καθήκοντα του υπουργού. Ή διερευνάται αν υπάρχει ξέπλυμα χρήματος. Παρακαλώ πολύ την κυβέρνηση να βγάλει στον αέρα τα ποσά της δωροδοκίας, τους λογαριασμούς και τις τράπεζες. Είναι δυνατόν να τα έχουν πάρει και να σταθεί κατηγορία χωρίς τα ποσά που πέρασαν από τη Novartis σε λογαριασμούς τους ;;;

Μήπως και αυτό είναι μία ΔΙΚΗ ΚΡΕΑΤΩΝ λίγο πριν από μία εθνική τραγωδία;

Μήπως τρέχετε όλοι οι σοσιαλ- φασίστες μνημονιακοί να μετατοπίσετε την εικόνα του Συντάγματος που προκαλεί γενική εντύπωση στη χώρα ότι είστε υπό εξαέρωση;

Αν πιστεύετε πράγματι ότι όσοι δεν πήγαν στο Σύνταγμα είναι δικοί σας, στήστε κάλπες για να θριαμβεύσετε.

Πηγή