[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Παρατηρώ από χθες, την επόμενη του μεγαλύτερου συλλαλητηρίου στη μεταπολίτευση, μια έντονη αντιπαράθεση για το πόσο μεγάλη ήταν η συγκέντρωση. Ένα πράγμα μόνο θέλω να πω επ’ αυτού. Οι αποδέκτες του μηνύματος, το πήραν ήδη. Τίποτε άλλο.

Αισθάνομαι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι σε πανικό. Μάλλον οι διεθνείς και οι εγχώριοι πολιτικοί «πάτρωνες» αμφιβάλλουν για το κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί πλέον να ελέγξει το λαό.

Μετά τα επαινετικά σχόλια από τους δανειστές ότι επιτέλους με τον αριστερό Τσίπρα μπορούν και περνούν όλα τα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού, τώρα θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν για το κατά πόσον ο εκλεκτός εντολοδόχος τους, ελέγχει πράγματι το λαό.

Αυτό έχει, κατά την άποψή μου, πανικοβάλει την κυβέρνηση, καθόσον αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναζητηθεί άλλη λύση και να απολεσθεί η καρέκλα της δοτής εξουσίας.

Βλέπουμε ότι οι εδώ πολιτικοί καρεκλοκένταυροι, παριστάνουν πως δεν έγινε τίποτα, όμως γνωρίζουν ότι οι πολιτικοί «πάτρωνές» τους, έχουν λάβει το μήνυμα των συλλαλητηρίων και ήδη το μελετούν σοβαρά.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή