Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το ανοματολογικό της ΠΓΔΜ εξαπέλυσε απόψε από την Πάτρα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ.

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν υπάρχουν γκρίνιες στην ΝΔ», προσθέτοντας ότι «ποτέ η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν τόσο ενωμένη, όσο σήμερα».

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ομιλία του ότι «ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το θέμα του ονοματολογικού, γιατί δεν ήθελε να λύσει το θέμα, αλλά ήθελε να διασπάσει την ΝΔ και να μειώσει την διαφορά των δύο κομμάτων».

Επίσης, είπε ότι «ο πρωθυπουργός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το εθνικό συμφέρον της χώρας, διότι αν ενδιαφερόταν προφανώς θα είχε κάνει εντελώς διαφορετικούς χειρισμούς» και πρόσθεσε: 

 
«Θα είχε κρατήσει το θέμα πολύ χαμηλά, θα είχε καλέσει από την αρχή τους πολιτικούς αρχηγούς, θα είχε αποτυπώσει μία πραγματική εθνική γραμμή και θα είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη».

Τελικά, όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «αυτό που κατάφερε ο κ. Τσίπρας ήταν να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους», διατυπώνοντας την εκτίμηση, ότι «τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα κάνει μεγάλη στροφή στο Σκοπιανό».

Ακόμη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ότι «αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως, είναι να κρατήσει την υπουργική καρέκλα».

Αναφερόμενος στο σημερινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ το χαρακτήρισε μεγαλειώδες, ενώ σχετικά με τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την συμμετοχή, είπε ότι «δεν υπολογίζουν τους Έλληνες πολίτες».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο» και απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε δίπλα στον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενωμένοι σαν μια γροθιά».

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν γκρίνιες στην ΝΔ και όλα όσα λέγονται περί διάσπασης είναι ψέμα» προσθέτοντας: 

 
«Δεν υπάρχει ούτε ένας που να αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προσπάθειά του να γίνει πρωθυπουργός μία ώρα αρχύτερα».

Αναφερόμενος στην κατάθεση που θα δώσει την προσεχή Τρίτη στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία, απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: 
 
«Πρόεδρε κάτσε να με δεις και να γελάσεις, που με συκοφαντούν επί σειρά εβδομάδων».

Σχολιάζοντας την επίθεση που έγινε από κουκουλοφόρους στο ξενοδοχείο όπου μίλησε, ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «μας επιτίθενται γιατί θέλουν να μας φιμώσουν, αλλά δεν πρόκειται να μας φιμώσουν οι διάφοροι κουκουλοφόροι».

Πηγή

Share.