[ccpw id="136103"]

Κάποιος να ψιθυρίσει στην αχάριστη και αγιάτρευτα ΗΛΙΘΙΑ Ντόρα ότι
…ΧΩΡΙΣ τον Άδωνι
… η ΝΔ θα ήταν ΤΡΙΤΟ κόμμα,
…ΠΙΣΩ από τον ΣΥΡΙΖΑ
…και τη Χρυσή Αυγή
…άσε που η ίδια δεν θα ήταν καν βουλευτής.
Το μεγαλύτερο όμως φάουλ είναι που υπονοεί ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στο σόϊ της (δηλαδή το μοιράζεται με τον Κυριάκο λόγω συγγένειας) και λαϊκά παιδιά σαν το Άδωνι ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ τη θέση τους αλλά τους χαρίσθηκε …άρα προφανώς ανά πάσα στιγμή μπορεί και να του την αφαιρέσουν.
L’  etat c’est moi, δηλαδή, σαν τον Λουδοβίκο τον 14ο.
Και μάλιστα ποιός τα λέει αυτά; 
Η Ντόρα που στα δύσκολα εγκατέλειψε τη Νέα Δημοκρατία έκανε τη Φιλελεύθερη Συμμαχία και προσπάθησε να κάνει ζημιά στο παλιό της το κόμμα και τον Αντώνη Σαμαρά, τη στιγμή που εκείνος απεγνωσμένα προσπαθούσε να μαζέψει τα συντρίμμια της χώρας που κληρονόμησε από τον έτερο άχρηστο γόνο, τον Γιωργάκη-λεφτά υπάρχουν.
Το ότι η ίδια ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς ήταν βέβαια απόλυτα φυσιολογικό όχι μόνο γιατί είναι προσωπικά ανίκανη αλλά πάνω από όλα είναι αντιπαθής, ατάλαντη και ανθρωποδιώχτης.
Το ότι μάλιστα τη μάζεψε και την έφερε πάλι πίσω από τα πολιτικά αζήτητα ο Αντώνης Σαμαράς αμφιβάλλω αν το εκτίμησε, για τέτοιας «ποιότητας» άτομο μιλάμε.
Είναι μετά να μην λες ΜΠΡΑΒΟ στον Κυριάκο  που της το ξέκοψε ότι όσο είναι αυτός Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να της δώσει κανένα αξίωμα; (όπως και στον έτερο καππαδόκη, τον Κωστάκη το γιό της).
Τηλεμαχία μεταξύ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Ντόρας Μπακογιάννη είχε χθες το βράδυ η εκπομπή «ΕΡΤ Focus» του Πάνου Χαρίτου στην ΕΡΤ.
Όταν η συζήτηση φούντωσε και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σε κάποιες παλιότερες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ, ζητώντας τον λόγο από την πρώην Υπουργό Εξωτερικών η κ. Μπακογιάννη απάντησε πως «ο Κυριάκος τον διόρισε».
«Ο Κυριάκος τον επέλεξε, δεν εξελέγη… άρα… αντιπρόεδρος…», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.
Δείτε εδώ και θα καταλάβετε γιατί είχε φρίξει με τα κόμπλεξ της ακόμα και ο πατέρας της.

ΥΓ. Όπως πολύ καλά ξέρεις κοριτσάκι μου, λαϊκοί άνθρωποι σαν τον Άδωνι είναι κόσμημα και ανεκτίμητη προίκα για τη Νέα Δημοκρατία, άσε που μπορεί ΑΝΕΤΑ να κερδίσει  το ψωμάκι του και εκτός πολιτικής, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για πάμπολλα πολιτικά παράσιτα, σαν και του λόγου σου.

Πηγή