Με ένα ανεπίσημο, τρισέλιδο ενημερωτικό σημείωμα, το οποίο συνέταξε το τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και απεστάλη σε όλους τους ευρωβουλευτές, εκ μέρους του Δημήτρη Παπαδημούλη, «καρφώθηκαν» οι πολιτικοί που πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ως «ακροδεξιοί, εθνικιστές, φανατικοί και θρησκόληπτοι».


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης και το τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στο εν λόγω έγγραφο ότι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 90.000 πολίτες, όπως είπε η αστυνομία, και όχι 500.000 όπως υποστήριζαν οι διοργανωτές του μαζικού συλλαλητηρίου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, στο μέηλ που έστειλε στους Ευρωπαίους συνάπτει και φωτογραφίες με τους πολιτικούς που συμμετείχαν.

Δείτε τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μέηλ του Παπαδημούλη:

Ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής της ΝΔ, αντέδρασε εκ νέου σήμερα στο «κάρφωμα» Παπαδημούλη:

Στις αναρτήσεις του στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος εκφράζει φόβους ότι η κυβέρνηση στήνει αντισυγκεντρώσεις και βιαιότητες στο συλλαλητήριο της Αθήνας, στις 4 Φεβρουαρίου και κάνει λόγο για «παρακράτος σε στυλ Τσάβες»:

Παπαδημούλης: Οχι δικό μου, του ΣΥΡΙΖΑ το μέηλ

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αντέδρασε στον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με e-mail που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε ευρωβουλευτές την προηγούμενη εβδομάδα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, «καρφώνοντας» την Εύα Καϊλή και άλλους πολιτικούς που έδωσαν το παρών. 

 
«Είναι ένα κείμενο που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι εγώ» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης.

iefimerida.gr

Πηγή

Share.