[ccpw id="136103"]

Σε εκπομπή τηλεπώλησης βιβλίων πριν από ορισμένα χρόνια και όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε:

«Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, για να μη χρησιμοποιήσω μια πιο βαριά έκφραση, το τονίζω, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος -τρομάρα του- πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

«Κατάλαβε, πιστεύω, κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 1992 κι όπως καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει, για να το πούμε με απλά ελληνικά, ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους. Πρόκειται για μία πρόστυχη πράξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κυβέρνηση υποχώρησε, γιατί έχει ξεπουλήσει
το θέμα του ονόματος με στους Αμερικάνους και πλέον δεν υπάρχει κανένας
που να μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν είχε
την ανδρεία και το θάρρος να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, να πει στον ελληνικό λαό την άποψή της, και προσπάθησε να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών με αυτό το απίστευτο ψεύδος»

Στη συνέχεια αναφέρει: Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι εθνικά επικίνδυνη ως υπουργός των εξωτερικών.

Τι άλλαξε από τότε;

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή