[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: real.gr

Φωτιές άναψαν στη συγκυβέρνηση οι αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου κατά υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο, βάζοντας στο στόχαστρο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που άσκησαν στο ζήτημα των Σκοπίων.

Να τραβήξει ο Τσίπρας το αυτί του Σκουρλέτη, είπε ο Δ. Καμμένος λέγοντας «μας κάνει κριτική γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο, ενώ εμείς δεν του έχουμε πει ποτέ γιατί πάει σε μία πορεία αριστερών. Αυτός πιστεύει στα αριστερά, εμείς πιστεύουμε στα δεξιά. Δεν νοείται αυτό το πράγμα και βλέπω ότι έχει χαθεί η ψυχραιμία».

Για τον Δημήτρη Παπαδημούλη είπε ότι προέβη σε έναν πολιτικό χαφιεδισμό.

«Έβγαλε φωτογραφίες τους συναδέλφους του, την κ. Καϊλη, που ήταν στο συλλαλητήριο, όλους του Ανεξάρητους Ελληνες και όλους τους βουλευτές των κομμάτων, σε ένα πολύ ωραίο email και το έστειλε στους Ευρωπαίους. Τους θυμάστε τους παλιούς τους χουντικούς που δείχνανε με το δαχτυλάκι, με την κουκούλα και καταδίδανε; Συνήθως οι αριστεροί ήταν αυτοί τους οποίους δείχνανε. Δεν ήταν αυτοί που δείχνουνε. Έχουν αλλάξει λίγο τώρα τα πράγματα και εγώ αυτό σημείωσα. Δεν μπορεί αριστερός να δείχνει».

Βολές εξαπέλυσε και κατά των Μάκη Μπαλαούρα και Σάκη Παπαδόπουλο.

«Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Να μας πει ο Μπαλαούρας τι; Δηλαδή, ο κ. Μπαλαούρας που θα ήταν χωρίς τους Ανεξάρτητους Ελληνες, να συγκυβερνά και να είναι πρόεδρος στην επιτροπή Οικονομικών. Ο κ. Παπαδόπουλος τι θέλει; Πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Δεν θα έπρεπε, από σεβασμό και μόνο να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να λένε “εγώ χωρίς τον Πάνο Καμμένο που θα ήμουνα;”».

ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Δ. Καμμένου: Υπερβαίνει τα όρια

Οι αιχμηρές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου κατά υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τηνέντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Πηγή