Διαβάσαμε όλοι τις δηλώσεις μετάνοιας που έκανε ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης.

Τον είδαμε και στην τηλεόραση να στηρίζει τον Σαμαρά και να λέει ότι καλώς τα έκανε, ειδικά στο θέμα των Σκοπίων.

Ωστόσο, μπορεί να λέει Αντώνη και να κλαίει, προφανώς γιατί τώρα είναι εκτός παιχνιδιού και δεν είναι… Ανεξάρτητος, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιστορία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χαϊκάλης ήταν ο πρωταγωνιστής εκείνης της στημένης υπόθεσης με τη δήθεν προσπάθεια εξαγοράς του προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το σόου στήθηκε κι επιμελήθηκε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος ήθελε την πτώση της κυβέρνησης διότι προφανώς είχε κλείσει από τότε deal με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρέπει να ξεχάσουμε όλες εκείνες τις γελοίες σκηνές και τις συνεντεύξεις τύπου τον Δεκέμβριο του 2014; Να ξεχάσουμε τα DVD που διακινούσαν με δήθεν συνομιλίες από «σύμβουλο του Σαμαρά», όπως έλεγε τότε ο Καμμένος;

Ας θυμίσουμε τι είχε πει ο Χαϊκάλης σ’ εκείνη την περίφημη συνέντευξη:

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα, όταν κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά δεν σκέφτηκα στιγμή να ενδώσω, η αλήθεια πρέπει να λάμψει», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την καταγγελία ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν με 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο δε Καμμένος είχε πει κουνώντας το DVD μπροστά στις κάμερες: «Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία μέσα σε αυτό το διάλογο όπου ο μεσάζων αναφέρει ότι μπορεί να δώσει τις 700.000 ευρώ άμεσα» ανέφερε ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι κάποια από τα μετρητά που υποσχέθηκαν στον Χαϊκάλη μπορεί να ήταν χτυπημένα «ίσως και απ’ την απαγωγή Παναγόπουλου».

Θεωρίες συνωμοσίας ο στρατάρχης; Όχι βέβαια, ποτέ.

Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι την τεχνική υποστήριξη όλης αυτής της επιχείρησης με τον κωδικό όνομα «Ο ηθοποιός Χαϊκάλης στην καλύτερη παράσταση της καριέρας του», την είχε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος στη συνέχεια έγινε ο καλύτερος φίλος του Αλέξη και τώρα κλαίει τη φτώχεια του.

Όλη η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο από τους εισαγγελείς διότι τέτοιες γελοιότητες τις αντιμετωπίζουν με χαμόγελο.

Βεβαίως το σόου του 2014 την έκανε τη δουλειά του.

Οι ΑΝΕΛ συσπειρώθηκαν, καταψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πήγαμε σε εκλογές, νίκησε ο Τσίπρας και γιορτάζει σήμερα τα τρίχρονα, η χώρα πήγε και ήρθε στην κόλαση.

Κι όλα αυτά λόγω… Χαϊκάλη που τώρα θυμήθηκε πόσο πολύτιμος είναι ο Σαμαράς.

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.

antinews.gr

Πηγή

Share.