Αναδημοσίευση από: mononews.gr

ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ

Ο Νικόλαος, την περίοδο των γιορτών, συζήτησε με πολλούς ανθρώπους. Πολλοί λένε – και δεν έχει διαψευστεί – πως είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου βασιλικού κόμματος, με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και τη στήριξη ισχυρών επιχειρηματιών που βρίσκονται δίπλα στην οικογένειά του. Εκείνος, όταν τον ρωτούν, λέει πως τον ενδιαφέρει η πατρίδα. Και μάλιστα, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του, το πατρίδα γράφεται με… κεφαλαίο το Π, με ότι αυτό σημαίνει, πιθανόν για το όνομα του νέου πολιτικού εγχειρήματος.

Η συζήτηση άρχισε να παίρνει «φωτιά», μετά την συνέντευξη του τέως σε τηλεοπτική εκπομπή. Στην ερώτηση προς τον Κωνσταντίνο εάν ο Νικόλαος θα ηγηθεί ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, η απάντηση ήταν η εξής: «Ρωτήστε τον Νικόλαο».

Τα ερωτήματα βέβαια που υπάρχουν, είναι πολλά. Το σημαντικό είναι… γιατί ο Νικόλαος και όχι ο Παύλος, που είναι ο διάδοχος… Ο Παύλος θεωρείται διάδοχος και είναι εκείνος που αναπληρώνει τον βασιλιά. Δεν γίνεται ένας διάδοχος να ηγηθεί ενός πολιτικού κόμματος. Για τον Νικόλαο, τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Επομένως, ο πρίγκιπας Νικόλαος είναι εκείνος που πιθανότατα να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής, εάν και όταν αυτό αποφασιστεί.

Στα «σχέδια» του νέου κόμματος, ακούγεται περισσότερο το όνομα του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, ο οποίος όπως λέγεται λειτουργεί ως «προπομπός» του Νικολάου και κατ’ επέκταση της βασιλικής οικογένειας, για να «σφυγμομετρήσει» την κοινή γνώμη, η οποία κρίνεται πολύ θετική.

Επίσης, αρκετοί επιχειρηματίες, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συνεργαστούν με τον Νικόλαο, τον οποίο έχουν γνωρίσει προσωπικά στο City του Λονδίνου. Μάλιστα, νέοι άνθρωποι που γνωρίζουν την επιχειρηματική τους άνθιση στην Βρετανία, τον έχουν πλησιάσει ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα… Λέγεται δε – δεν έχει ποτέ επιβεβαιωθεί και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – πως ο Νικόλαος επεξεργάζεται ένα νέο οικονομικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας και έχει να κάνει με το διπλό νόμισμα. Της ελληνικής λίρας για τις εσωτερικές συναλλαγές και του Ευρώ για τις εξωτερικές συναλλαγές της χώρας.

Δείτε και το δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

http://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2017/01/dimokratia_.jpg

Πηγή

Share.