[ccpw id="136103"]

Έχει αρχίσει και μας μπερδεύει ο Καραμανλής.

Από τη μία το περιβάλλον του διαρρέει ότι ουδέποτε είχε αποδεχτεί να συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησής του για το Σκοπιανό και από την άλλη το διαψεύδει.

Κατά την άποψη μας ο ίδιος ή οι συνεργάτες του υπέπεσαν σε μέγα σφάλμα. Πρέπει να μας θεωρούν κουτούς όταν βγαίνουν σήμερα και διαψεύδουν κυριακάτικο δημοσίευμα και μάλιστα πρωτοσέλιδο, του οποίου το περιεχόμενο ήταν γνωστό από την Παρασκευή προκαλώντας σάλο στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο τη στιγμή που βράζει η Ελλάδα με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης στο Σκοπιανό να εκτίθεται κατά αυτόν τον τρόπο, δίνοντας όπλα στον Τσίπρα.

Τουλάχιστον ας βγει δημοσίως και να πει την αλήθεια κι όχι να κρύβεται… διά διαρροών.

Ας μας πει επιτέλους, είχε αποδεχτεί τον όρο «Μακεδονία» ή όχι;

Διότι δεν μπορεί να έχει εγκλωβίσει την Ελλάδα με την «εθνική γραμμή» του Βουκουρεστίου όπως γράψαμε, όπου μέσω επίσημων εγγράφων αποδεικνύεται ότι είχε αποδεχτεί το «Μακεδονία» και να μην το παραδέχεται.

Αν θέλει να είναι ο υπεύθυνος ηγέτης που διατρανώνουν οι συνεργάτες του πάλι με διαρροές, θα πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια. Κι όχι να φοράει και να βγάζει τη στολή του «Μακεδονομάχου» ανάλογα με τις περιστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση με τους χειρισμούς του ο μύθος του Βουκουρεστίου κατέρρευσε.

Αναμενόμενο, καθώς όταν ένας πολιτικός προτιμάει τους διπλωματικούς ελιγμούς αντί της πολιτικής ευθύτητας είναι θέμα χρόνου να υποστεί τις συνέπειες.

Πλέον είτε το θέλετε είτε όχι η μόνη «εθνική γραμμή» που διαθέτει η χώρα είναι αυτή του Σαμαρά.

Για μια ακόμη φορά κάνουμε έκκληση στην ηγεσία της ΝΔ να την υιοθετήσει. Μετά από την «φωνή λαού» στο συλλαλητήριο δεν υπάρχουν περιθώρια για τακτικισμούς.

Ή θα πει «Όχι» όπως ο Σαμαράς το 92’ ή θα χάσει την ευκαιρία να απαλλάξει την Ελλάδα από τους απάτριδες που την καταδυναστεύουν.

Η ιστορία χτυπάει την πόρτα του Κυριάκου. Θα την ανοίξει;

antinews.gr

Πηγή