Συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα, πολλές φορές στα όρια του παραλόγου. Δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά, όμως, είναι σίγουρο ότι γίνεται μεγάλος τζόγος. Κάποιοι κερδίζουν λεφτά, άλλοι εξουσία, άλλοι την επιβίωσή τους στο όνομα της Μακεδονίας.

Σας παρακαλούμε σκεφτείτε αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή. Λίγες ώρες πριν από το συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός της χώρας βγαίνει και κάνει τα εξής δύο πράγματα στη συνέντευξή του: 

Πρώτον βρίζει τον Σαμαρά αποθεώνοντας τον Καμμένο. 
Αυτό που γράφαμε για τους καπεταναίους και τους γύφτους.

Και δεύτερον έρχεται να απενοχοποιήσει τον όρο «Μακεδονία» λέγοντας επί της ουσίας ότι δεν έγινε και τίποτε να μπει σε μια σύνθετη ονομασία. Γι’ αυτή την εθνική ντροπή θα μιλήσουμε πιο κάτω.

Αλλά για σκεφτείτε που δίνει τη συνέντευξη αυτή, την εξευτελιστική για κάθε Έλληνα και κυρίως για κάθε Μακεδόνα πατριώτη. Τη δίνει στο Έθνος, την εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη και είναι σίγουρο ότι δεν θα είχε ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης για τις… απόψεις του Τσίπρα περί το Σκοπιανό.

Ο Ιβάν που πίνουν νερό στο όνομά του στη Μακεδονία, που οι Παοκτζήδες τον έχουν σαν θεό. 

Που οι ομογενείς που ζουν στην Ελλάδα κι όχι μόνο τον θεωρούν μεγάλο πατριώτη. Αυτός που ακούγονται φήμες ότι ετοιμάζει πατριωτικό κόμμα, με τον ίδιο πίσω από τις κουρτίνες, να παραχωρεί σελίδες στον Τσίπρα για να πει ότι δεν έγινε και τίποτε να παραχωρήσουμε το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.

Τι παιχνίδι παίζεται βρε παιδιά; 

Ο φίλος του πρωθυπουργού μέχρι πρότινος, αυτός που έλεγε ότι ο Τσίπρας του θυμίζει τον Πούτιν, γιατί να μπει στην ομάδα των αντιπατριωτών που απαξιώνουν τα συλλαλητήρια κι ετοιμάζονται για μια αντεθνική και ντροπιαστική συμφωνία;

Εκτός κι αν τα έχουν σπάσει και τον εκθέτει με τον τρόπο αυτό. Και στο τέλος αδειάσει τον Αλέξη για να κάνει το κόμμα με τους διάφορους Καμμένους και καημένους.

Πολύ αμφιβάλλουμε, αυτοί θα πάνε μέχρι τέλους μαζί.

Ό,τι κι αν συμβαίνει η μοναδική αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. 

Οι Ευρωπαίοι που πιέζουν κατά κύριο λόγο να βρεθεί λύση με τα Σκόπια κράτησαν τον Τσίπρα στην εξουσία για να κάνει το μεγάλο κόλπο. Να ξεπουλήσει το όνομα και να πάρει τα 30 αργύρια της προδοσίας. 
Κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν θα αποδεχόταν μια συμφωνία που αποδοκιμάζει ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του. Μόνον ο Τσίπρας που δηλώνει στην εφημερίδα ότι θα φτάσει μέχρι τέλους κι ότι θα λύσει το Σκοπιανό. 
Και τα λέει όλα αυτά την ώρα που οι Σκοπιανοί παραμένουν προκλητικοί και ονομάζουν εαυτούς «Μακεδόνες» και απόγονους του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αμετανόητοι που βρήκαν θάρρος από την ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης.

Αντί να είναι αυτοί πιεσμένοι για λύση βλέπουμε την Ελλάδα κολλημένη στον τοίχο. Κι έναν πρωθυπουργό, μια ολόκληρη κυβέρνηση να ξεπουλά τα εθνικά θέματα για να την κρατήσουν οι ξένοι στην εξουσία.

Την ημέρα που γίνεται το συλλαλητήριο του λέμε ξεκάθαρα του Τσίπρα και της τυχοδιωκτικής παρέας του. 

Θα συντελεστεί εθνική προδοσία αν πάνε σε όνομα που θα έχει τον όρο «Μακεδονία» και θα ανοίξει το δρόμο στους Σκοπιανούς να λέγονται «Μακεδόνες» και η γλώσσα τους «Μακεδονική». 
Και μπορεί ο Καμμένος να κρυφτεί στο Άγιον Όρος για να γλιτώσει, ο Αλέξης όμως δεν θα κρυφτεί πουθενά. 
Όταν θα τον αδειάσουν οι ξένοι και μείνει μόνος του τότε θα έρθει και το Γουδή.

antinews.gr

Πηγή

Share.