[ccpw id="136103"]

H χώρα βρίσκεται σε κατάσταση σήψης, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό απλά δεν θέλει ή είναι τυφλός. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων που δείχνουν ότι δεν είμαστε ούτε κανονική δημοκρατία, ούτε κανονική χώρα.

Όταν ένας άνθρωπος που συνέβαλε στην καταστροφή της χώρας λέει τον πρωθυπουργό μ….α αλλά για να το καλύψει τον λέει «ηλίθιο» και αυτός δεν απαντά τότε τι να πει κανείς. 

Ο Βαρουφάκης μπορεί να είναι γραφικός αλλά λέει και κάποιες αλήθειες και σίγουρα αυτή είναι τέτοια.

Κι όταν ο Τσίπρας του απαντά «έκανα βλακεία με τα πλεονάσματα, θα το πάρω πίσω», δείχνει ότι αυτοί οι τιποτένιοι είχαν την τύχη της χώρας στα χέρια τους.

Αφού κανείς δεν βγαίνει να απαντήσει στον Γιάνη σημαίνει ότι είναι αλήθεια.

Που είναι ο κατά τα άλλα λαλίστατος Παππάς να παίξει δύο – τρεις ψαλμωδίες από αυτές που ξέρει;

Άλλο στοιχείο σήψης. 

Ένας νυν πρωθυπουργός επιτίθεται χωρίς ουσιαστικό λόγο στον προκάτοχό του για το θέμα των Σκοπίων.

Και τον κατηγορεί ότι δεν έλυσε το θέμα γιατί ενήργησε μικροκομματικά όταν όλοι ξέρουν πως αν δεν ήταν αυτός θα είχε ονομαστεί η χώρα Μακεδονία πριν από δεκαετίες.

Όμως, ακριβώς γι’ αυτό τον χτυπά.

Η αριστερά θα ήθελε να ξεπουληθούν τα εθνικά θέματα γι’ αυτό και δεν της αρέσει κάθε πατριώτης που έχει μάθει να αγωνίζεται για κάτι άλλο πέραν των Εξαρχείων.

Είναι αυτό που λέει ο λαός «εκεί που κρεμάγαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια», όμως, το θέμα είναι η εικόνα που εμφανίζει η χώρα.

Μια εικόνα που θολώνει ακόμη χειρότερο από τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, από τη στάση της Εκκλησίας, από τις ανοησίες με το άγαλμα στο Φάληρο και τους φασίστες που κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Από τα ψέματα για την… ευρωστία της οικονομίας και ταυτόχρονα το νέο ψέμα που λέει η κυβέρνηση για την έξοδο από τα μνημόνια. 

Ακόμη και από τον πόλεμο των μαφιόζων και τη δολοφονία Στεφανάκου ή ακόμη και ότι διόρισε ο Τσίπρας στο γραφείο του τον επικεφαλής του κινήματος ενάντια στα διόδια.

  • Δεν είναι αυτά μερικά από τα σημάδια παρακμής; 
  • Δεν είναι μια αθλιότητα χωρίς τέλος; 
  • Δεν αισθάνεστε ότι πνίγεστε σε μια χώρα που μετά από μια οκταετία κρίσης βουλιάζει και δεν δείχνει να είναι σε ανάκαμψη;

Όχι οικονομική, άλλωστε η S&P μας αναβάθμισε!

Αλλά υπάρχουν οίκοι που θα αναβαθμίσουν τις αξίες, την κοινωνία, τα ιδανικά, τον πατριωτισμό; Δεν υπάρχουν γιατί η χώρα έχει πιάσει πάτο.

Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι, οι ξεφτίλες κυβερνούν, οι ηλίθιοι κάνουν κουμάντο, τα τσουτσέκια έγιναν πολιτικά κουτσαβάκια.

Αντίθετα, οι ικανοί, οι ταλαντούχοι, οι αγωνιστές, οι μαχητές, οι πατριώτες είτε έφυγαν, είτε σιώπησαν, είτε τους έφαγε η μετριότητα της Ελλάδας.

Αυτή δεν είναι η πατρίδα που ξέραμε, δεν είναι η χώρα που θέλουμε να ζουν τα παιδιά μας.

antinews.gr

Πηγή