[ccpw id="136103"]

Του Στρατή Μαζίδη

Ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις όπως όλα δείχνουν παρατείται από την κυβερνητική του θέση εξαιτίας των υβριστικών / χυδαίων του δηλώσεων για τους οπαδούς του ΟΣΦΠ και την ομάδα του Αρη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.
Όταν στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016 είχε δηλώσει:
«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν»
Κανείς δε ζήτησε την αποπομπή του. Κανένας Τέρενς Κουίκ δε δήλωσε ότι ο Ζουράρις δεν μπορεί να σταθεί άλλο στους ΑΝΕΛ που “φυλάττουν πατριωτικές Θερμοπύλες”.
Όταν πριν λίγες ημέρες η Freepen.gr σήκωνε παλιές του δηλώσεις στη Ζούγκλα ως προς την ονομασία των Σκοπίων “παραδίδεις όνομα, παραδίδεις έδαφος” προτείνοντας ως όνομα τα “π@π@ρια του” ενώ εσχάτως διατύπωσε άλλες απόψεις για την ονομασία του κρατιδίου, πάλι κανείς δε ζήτησε τίποτε παρά το γεγονός ότι και άλλα ΜΜΕ ακολούθησαν και σήκωσαν το θέμα. Θυμάμαι ότι έστειλα στον αέρα το λινκ με το βίντεο στο Σωτήρη Ξενάκη την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και το θέμα σηκώθηκε και εκεί τόσο και στην ιστοσελίδα των Παραπολιτικών.
Επίσης ο ίδιος σχολιάζοντας πριν λίγες ημέρες στο ΘΕΜΑ 104,6 την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τις σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό μίλησε για την δική του εμπειρία το 1958: «από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958 πήραν διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες, να πάνε μετά. Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν».
Να θυμηθούμε ότι στις αρχές του 2017 σε συνέντευξή του στο Down Town έλεγε πως: «Στο Παρίσι, τη δεκαετία του 80′, ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιοας μαύρος 250 κιλών με ύψος 2,10 και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από τη Σαμαριτέν μέχρι το γαλλικό δημαρχείο».
Να ψάξω να βρω κι άλλα; Δε χρειάζεται. Κανένας Δημήτρης Καμμένος ή Κουίκ(αρας) δε βγήκε στα κάγκελα.
Μόλις όμως έκανε το λάθος και μίλησε για μπάλα και οπαδισμό με το γνωστό του απαράδεκτο ύφος τότε όλοι έπεσαν να τον φάνε διότι η μπάλα ως όπιο του λαού έχει δύναμη. Πχ στον Πειραιά βγάζει Δήμαρχο.
Έστω κι έτσι θα μου πείτε, παραιτήθηκε ο Ζουράρις.
Έστω κι έτσι δικαιώθηκε ο Πανούσης, ότι όλο το Εθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες. Για αυτόν δεν έχουμε μέλλον ως έθνος και χώρα.

Πηγή