Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Ιδιαίτερα σκληρός ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που κλήθηκε να σχολιάσει την συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα στην Εφημερίδα των Συντακτών. «Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του», είπε ο κύριος Λεβέντης.
«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του», πρόσθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.
Ο κύριος Λεβέντης, όταν συνομιλητής του στην συνέντευξη χαρακτήρισε την άποψή του για τις γυναίκες «οπισθοδρομική», απάντησε: «Η Μαρέβα (σσ. η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη) που δεν μιλάει είναι οπισθοδρομική;».
«Ο Τσίπρας έχει ανασφάλεια για να βγάλει την γυναίκα του στο κλαρί», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και πρόσθεσε: «Κάποιοι παρέσυραν τον Τσίπρα σε βλακείες, θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη συνέντευξη».
«Η κυρία Τσίπρα, πώς λέγεται, ομολογεί το δράμα της», είπε ακόμα και απαντώντας στις αιτιάσεις πως το «κλαρί» είναι πολύ σκληρή έκφραση, είπε: «»Κλαρί» είναι μια γυναίκα να επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο του αντρός της, είναι «κλαρί»».

Πηγή

Share.