[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: parapolitika.gr

Το αργότερο σε ενάμιση χρόνο θα έχουμε εκλογές, μπορεί και νωρίτερα, με συνέπεια να λαμβάνονται έντονες διεργασίες για δημιουργία νέων σχημάτων. Μετά την αλλαγή πλεύσης – «κωλοτούμπα», των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το μεγαλύτερο κομμάτι του λεγόμενου «αντιμνημονιακού μετώπου», είναι ορφανός και ίσως για πρώτη φορά από το 2010 δεν θα υπάρχει έντονη αντιπαράθεση περί μνημονίου και αντιμνημονίου.
Σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται να κινείται και η δημιουργία της πολιτικής κίνησης ΠΑ.ΡΟ.Ν (Πατριωτική Ρομφαία Νίκης), την οποία εξήγγειλε μέσω των social media, ο πρώην οικονομικός διευθυντής των ΑΝΕΛ, Ζώης Κολιός. Ο Ζώης Κολιός, γνωστός Οικονομολόγος-Φοροτεχνικό, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, ενώ ήταν και Γενικός Γραμματέας στο κόμμα «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου, έχοντας αναλάβει και την κατάρτιση του Οικονομικού Προγράμματος.
Σίγουρα, όσο περνά ο καιρός, θα εντείνονται οι προσπάθειες συγκρότησης ενός κοινού πατριωτικού μετώπου, στο χώρο της Δεξιάς, έχοντας ως κύρια αναφορά σε αντιμνημονιακή ρητορική και μια εναλλακτική πολιτική.

Πηγή