Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για κωλοτούμπα του συνέλληνα Σώρρα.

Αιδώς Αργείοι! Ο πρόεδρος Σώρρας απλά αντέγραψε τον σύντροφο Αλέξη.

Δεν έκανε κωλοτούμπα, αλλά έκανε σαν να κάνει κωλοτούμπα. Είναι μία κίνηση τακτικής, όπως αυτές που κάνουν οι αριστεροί. Αυτό είναι φίλες και φίλοι μία ακόμη απόδειξη για το τι θα αφήσει πίσω της η Αριστερά σε αυτή την χώρα.

Δεν θα αφήσει συνέλληνα για συνέλληνα που δεν θα έχει διαπεράσει με τις αρχές και τις αξίες της μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του σώματός του.

Στο παρελθόν εκείνοι που είχαν περάσει από το ΚΚΕ και μόνο απ’ αυτό είχαν στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων.

Στην δουλειά, στις κοινωνικές σχέσεις. Παντού!

Επειδή είχαν μάθει τακτικές. Τακτικές πολέμου, τακτικές συζήτησης, τακτικές για parking. Για κάθε πράγμα οι ΚΚΕδες είχαν κι ένα ειδικό σχέδιο. Σαν να παίζουν σκάκι. Σε εκείνη την παρτίδα απαντούσαν με την παρτίδα των δύο ίππων και στην άλλη με ισπανική άμυνα.

Τώρα, όμως! Τώρα αυτά τα έμαθαν όλοι.

Χάρη στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, γίναμε όλοι μέτοχοι σε αυτόν τον νέο μαγικό κόσμο. Θέλεις να πεις αυτό και λες το άλλο, αλλά βαθιά μέσα σου εξακολουθείς και λες αυτό. Για παράδειγμα: Θέλεις να πεις εις την υγεία των κορόιδων. Και λες «θα σας μοιράσω κοινωνικό μέρισμα».

Που κρύβεται ο Σώρρας; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει αυτή την στιγμή τον δοκιμαζόμενο από τα χρέη και τις οφειλές προς το δημόσιο ελληνικό λαό. Για να μάθει κι αυτός πως μπορεί κανείς να κρύβεται από την εφορία, τις τράπεζες και λοιπές δυνάμεις του εχθρού. 

Η Απολλώνια τεχνολογία είναι φίλοι μου! Ναι, ναι! Αυτή έχει κρύψει κάτω από τα φτερά της τον συνέλληνα Σώρρα. Και πρέπει να είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς ο πρόεδρος Σώρρας αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα. Την κράτησε για τον εαυτό του. Πιθανότατα ως επτασφράγιστο μυστικό, προορισμένο για χρήση των μελλοντικών Ελλήνων. Αυτών που θα καταλαβαίνουν και θα πιστεύουν πραγματικά. 

Διότι οι σημερινές γενιές είναι ανίκανες να αντιληφθούν το μήνυμα των Θεών. Είναι ανίκανες να σταθούν ως ισότιμοι συμπολεμιστές δίπλα στον Άρη, τον Απόλλωνα, τον Αχιλλέα, τον πολυμήχανο Οδυσσέα, τον Αίαντα.

Γι αυτό θα πρέπει να πληρώσουν με μετρητά! Να ξεπληρώσουν τις οφειλές τους και να μην οφείλουν. Απορούμε, δηλαδή, μαζί με τον συμπολεμιστή Σώρρα, γιατί δεν το έχουν ήδη κάνει.

Γιατί έχουν εκθέσει όλο το Κίνημα με την συμπεριφορά τους.

Παρακαλούνται μόνο να σπεύσουν και να πληρώσουν. Κατά προτίμηση με ευρώ, αν και θα γίνονται δεκτά δολάρια και άλλα χαρτονομίσματα. Εξαιρούνται δραχμές που τυχόν έχουν παραπέσει σε κάποιο κασελάκι.

Αντί επιλόγου: 

Υπήρξαν μερικοί αφελείς συμπατριώτες μας που πίστεψαν ότι θα έσωζαν το σπίτι τους με τα ομόλογα του Σώρρα.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτή την συζήτηση. Θα έπρεπε να είχε λήξει πριν καν ξεκινήσει.

Το γεγονός ότι περάσαμε τόσα χρόνια προσπαθώντας να πείσουμε για το αυτονόητο, είναι κάτι που μας ξεπερνάει. Εξηγεί, όμως, με μεγάλη ακρίβεια γιατί βρισκόμαστε εδώ που φτάσαμε. 

Επειδή η Ελλάδα δεν είναι μία κανονική χώρα και συγκρίνεται μόνο με τον κόσμο του Μίκι Μάους.

Καλή μας τύχη. Μα τον Δία!

Θανάσης Μαυρίδης
liberal.gr

Πηγή

Share.