Τη δική της απάντηση έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» ανέφερε ειρωνικά το όνομά της, όπως και το όνομα της συζύγου του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνας Πατούλη.


Η κυρία Αυλωνίτου, μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο αποκαλώντας τον κομπλεξικό.

«Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πώς ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό (το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA) και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός “σκοτώνει” για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

(και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Η Αυλωνίτου –λέει στο βιογραφικό της έχει διδακτορικό στην -πιάσταβγόκαικούρεφτο- εργοφυσιολογία από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και μάλιστα έχει βοηθήσει και τη NASA. Επόμενος σταθμός ο ΕΛΔΟ;)

ΥΓ. Το τραγικό δεν είναι τόσο ότι γελάει όλη η Ελλάδα με την νέα Ραχήλ Μακρή, αλλά το ότι σε μιά χώρα που μισό εκατομμύριο σούπερ πτυχιούχοι είναι άνεργοι και άλλοι τόσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό, …υπάρχουν τόσο χαμηλού επιπέδου άτομα που σιτίζονται από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Παρεπιπτόντως αυτή η παραμορφωμένη Μάτζικα ντε Σπελ εκλέχτηκε με τον …συγκλονιστικό αριθμό των 1.000 ψήφων!

Το Twitter… γελάει με την Αυλωνίτου: Μόνο στην Τω και στην Τόδο έχει πάει

Το μέρος που πήγαν σήμερα οι Έλληνες βουλευτές της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας… ψάχνουν οι χρήστες του Twitter.

Αφορμή στάθηκαν δύο αναρτήσεις της Ελένης Αυλωνίτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσαν… σύγχυση.

Η αντιπροσωπεία της Βουλής ταξίδεψε σήμερα στο Καστελόριζο, περνώντας από τη Ρω και τη Στρογγύλη, σε μια συμβολική κίνηση, εν μέσω τουρκικών απειλών.

Η Ελένη Αυλωνίτου θέλησε να ενημερώσει τους φίλους της στο facebook για το ταξίδι. Ανέβασε λοιπόν αρχικά ένα στιγμιότυπο από τη Ρω, γράφοντας στη λεζάντα:

«Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ»!

Αρχικά πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για απλό γραμματικό λάθος, ωστόσο μισή ώρα αργότερα η κυρία Αυλωνίτου ανάρτησε άλλη μια φωτογραφία, γράφοντας:

«Μετά το τρισάγιο στη μνήμη της κυράς της Τω και την κατάθεση στεφάνου»!

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστα τα συγκεκριμένα… λάθη και “οργίασαν” στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα

  • @EleniAvlonitou σαν πρώην κολυμβήτρια , δεν πέφτεις για μακροβούτι από την ΤΩ μέχρι τον Πειραιά να δω κάτι ;
  • απο το ΤΩ-ρα πια, είσαι ανάμνηση παλιά…
  • ωχοι μυ δαιν τω αινωουσα
  • Η Αυλωνιτου μαζι με τον Γκιουλιβερ έφτασαν στο νησί της ΤΩ
  • Η Αυλωνίτου δεν έχει πάει σε πολλά νησιά. Μόνο στην Τω και στην Τόδο. Για αυτό μπερδεύτηκε. Τόδος Λος Μουσκάρες.

5/12/2016

Πηγή

Share.