Λίγα πράγματα είναι τόσο διασκεδαστικά όσο οι προσπάθειες υπεράσπισης του κουμπoυροφόρου μεγαλομέτoχου του ΠΑΟΚ από βουλευτές του ελληνικού του κοινοβουλίου.

Παρά την καλή προσπάθεια του Λαζαρίδη που πιπίλισε τη γνωστή καραμέλα της κατατρεγμένης Θεσσαλονίκης, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Βαρεμένου του Γιώργου που μίλησε για «συμβολική κίνηση» του Σαββίδη (ίσως ήθελε συμβολίσει το ποιος κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη), ο μεγάλος νικητής είναι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του Λεβέντη, ο Αριστείδης ο Φωκάς, ο οποίος αρνήθηκε εντελώς την ύπαρξη όπλου.

Γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να συγκριθώ με αυτούς τους τιτάνες, θα επιχειρήσω να βάλω κι εγώ ενα χέρι στην προσπάθεια υπεράσπισης του παραγοντικού χουλιγκανισμού παρουσιάζοντας μερικές δικαιολογίες που είμαι σίγουρος πως θα αγκαλιάσουν και θα χρησιμοποιήσουν πολλοί συμπολίτες με ψυχοσύνθεση και μυαλό φανατικού οπαδού.

1. Δεν υπήρχε πιστόλι. Ήταν μια οφθαλμαπάτη, πολύ συνηθισμένη στην Τούμπα, που δημιουργείται λόγω του φωτισμού που τοποθέτησε εταιρεία του κράτους των Αθηνών.

2. Δεν ήταν ο Σαββίδης
αυτός που μπήκε στην Τούμπα. Ήταν ένας σωσίας του. Τον Σαββίδη τον έχει απαγάγει και τον κρατάει το κράτος των Αθηνών.

3. Ο Σαββίδης προπονεί τους δρομείς της ομάδας στίβου του ΠΑΟΚ και πήγε στο ντέρμπι αμέσως μετά την προπόνηση. Δεν πρόλαβε να πάει σπίτι να αλλάξει γιατί τον καθυστέρησε ένα μπλόκο που είχε στήσει στον δρόμο το κράτος των Αθηνών.

4. Ο Σαββίδης δεν ήξερε τι έκανε. Του έριξαν τραμπουκισμό στο ποτό πράκτορες του κράτους των Αθηνών. Όταν συνήλθε δεν θυμόταν τίποτα και όταν του είπαν τι έκανε εξέδωσε την ανακοίνωση συγγνώμης.

5. Ποτέ δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Την Κυριακή στην Τούμπα είχε τουρνουά σκοποβολής και κανενας αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν γινόταν εκεί. Όλα είναι προπαγάνδα του κρατους των Αθηνών.

6. Και να είχε όπλο ο Σαββίδης δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Τα χέρια του έχουν μείνει παράλυτα μετά από επίθεση που δέχτηκε από το κράτος των Αθηνών.

7. Πρόκειται για ένα ιερό περίστροφο που του έδωσε ένας μοναχός στο Άγιο Όρος πριν από χρόνια και το έχει φυλακτό. Δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό. Θα φτάσει το αντίχριστο κράτος των Αθηνών να ποινικοποιήσει και την πίστη;

8. Το πιστόλι ήταν σοκολατένιο. Το κράτος των Αθηνών έχει κάνει τον Σαββίδη υπογλυκαιμικό και πρέπει να έχει πάντα ένα γλυκό πάνω του.

9. Ο Ιβάν ο Σαββίδης είναι 1.90
, κοκκινομάλης με φακίδες και ξυρισμένος. Ο κύριος που οπλοφορεί είναι κοντός και ασπρομάλλης με μούσι και είναι η εικόνα που θέλει να έχετε για τον Ιβάν τον Σαββίδη το κράτος των Αθηνών.

10. Και τι σχέση έχει ο Ιβαν ο Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ; Τι είδους αυθαίρετη σύνδεση είναι αυτή; Ως πού θα φτάσει το κράτος των Αθηνών προκειμένου να ενοχοποιήσει το ιστορικό σωματείο;

Μάνος Βουλαρίνος
athensvoice.gr

Πηγή

Share.