[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: kourdistoportocali.com

Όπου νά ‘ναι ο Τσίπρας ταπεινωμένος θα αναγκασθεί να δώσει πίσω τους 8 

Δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι δεν γνωρίζαμε ότι το 2015 αναθέσαμε την εξουσία στις ορδές των καφενόβιων κατσιαπλιάδων των συριζανέλ τα στίφη των οποίων διψασμένα για εξουσία ήρθαν να αντικαταστήσουν τους κλέφτες και μιζαδόρους πασόκους και νεοδημοκράτες.

Από το Βασίλη Μπόνιο

Από μία άποψη η έλευση του Σύριζα στην εξουσία λειτούργησε ως επιταχυντής του χάους και τους ολέθρου που μόλις άρχισε. Ενα χάος που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια-εκεί πάνε τα πράγματα- στον εθνικό διαμελισμό. Πως είναι δυνατόν οι κατσιαπλιάδες των καφενείων να αντικαταστήσουν τους επαγγελματίες κλεπταποδόχους της μεταπολίτευσης και να περιμένει ο οξυδερκής λαός προκοπή. Πάπαλα. Κάθε μέρα που περνάει σφίγγει ο κλοιός στο λαιμό της σαρδανάπαλης κυβέρνησης αλλά και της χώρας.

Το VIDEO που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ερντογάν είναι μήνυμα ότι αρχίζει το Εξπρές του Μεσονυχτίου έως την τελική ταπείνωση του Τσίπρα αλλά και της χώρας. Οπου νάναι ο Τσίπρας θα αναγκασθεί να δώσει πίσω τους 8 κρυφά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν αυτοί επιστρέψουν στην Τουρκία θα αρχίσουν τα βασανιστήριά τους με φωτογραφίες και video να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Αυτούς θα τους έχει παραδώσει πίσω ο Σύριζα, ο Τσίπρας και οι υπουργοί του, οι οποίοι τώρα καμώνονται ότι αποφασίζει η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη και πως το θέμα των 8 δεν συνδέεται με τους 2 Ελληνες αιχμαλώτους.

Τόσο κατσιαπλιάδες είναι και οι υπουργοί του Σύριζα. Οταν ταπεινωμένοι θα αναγκασθούν να τους επιστρέψουν να δούμε τι θα έχουν να λένε. Πάντως μην έχετε αμφιβολία ότι το Εξπρές του Μεσονυχτίου μόλις ξεκίνησε για τον Τσίπρα και δεν γνωρίζουμε εάν θα προλάβει να επιβιβαστεί και να αποδράσει.

Την ίδια ώρα οι αντιεξουσιαστές της χώρας τα βάζουν με μια γυναίκα που κάνει μάθημα στο Πανεπιστήμιο. Η Κολομβία των Βαλκανίων έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν, τους ολιγάρχες που της αξίζουν, τις παρακατιανές συμμορίες που της αξίζουν και φυσικά και τους αναρχικούς που της αξίζουν.

Ευτυχώς αρχίζει να πλησιάζει η ολοσχερής καταστροφή της.

Σε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται: «Η κυβέρνηση Σύριζα αφού ενίσχυσε τους αντιτρομοκρατικούς νόμους, δηλαδή ενίσχυσε τη δυνατότητα ποινικοποίησης της κάθε Ηριάννας και του κάθε Περικλή, με απεγνωσμένο, εκκωφαντικό και υποκριτικό τρόπο προσπάθησε να δείξει συμπαράσταση στους αθώους διωκόμενους από το τέρας που η ίδια η κυβέρνηση κατασκεύασε.

Ταυτόχρονα ο Σύριζα θέλει να επιδείξει άνευ κόστους δημοκρατική ευαισθησία στα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα, πάνω στις ήδη βεβαρυμμένες πλάτες της Ηριάννας και του Περικλή, με αποτέλεσμα να τους καταστήσει ευάλωτους στον πολωτικό καφκικό ανταγωνισμό των ομάδων εξουσίας.

Δεν θα ξεχάσουμε επίσης και την προσταγή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προς τους συναδέλφους τους για εφαρμογή του Ποινικού Δίκαιου του Εχθρού. Η πρόθεσή τους ήταν σαφής από την πρώτη φορά. Εξόντωση της Ηριάννας, ως ένα ακόμα βήμα για την εκπλήρωση του σταθερού πόθου που είναι η επιβολή ενός “δικαστικού κράτους”».

Πηγή