Αναδημοσίευση από: kourdistoportocali.com

Aυτό είμαστε: Ενας ξοφλημένος λαός που φοβάται να στρέψει το βλέμμα του στα τουρκικά μπουντρούμια που κρατούνται οι Ελληνες στρατιωτικοί και κάνουμε πως είμαστε απασχολημένοι με το “the next big thing στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη”!

Eίμαστε ένας λαός δειλών που τρέμουμε να αντικρύσουμε την πραγματικότητα για μια ακόμη φορά.

Είμαστε ένας λαός δειλών κατσιαπλιάδων που αρνηθήκαμε να δούμε την διάτρητη λαμαρίνα του ελικοπτέρου που οι Τούρκοι γάζωσαν στα Ιμια.

Από το Βασίλη Μπόνιο

Είμαστε ένας λαός κατσιαπλιάδων που τραβήξαμε video τον εμβολισμό του Γαύδος και το περιφέραμε στις Βρυξέλλες όπου, εάν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, απλά γίναμε αντικείμενο χλευασμού.

Είμαστε ένας λαός ατιμασμένων γιουσουφακίων που αρέσκεται στη δημαγωγία και τον λαικισμό. Ενας λαός που αναζητεί πάντα κάποιον άλλο να τον σώσει, να του διορίσει τα κακάσχημα παιδιά του στο δημόσιο (εδώ θα βγάλουν στους υπόλοιπους τα απωθημένα τους), ένας λαός που δεν έχει αφήσει ζητιανιά και ικεσία αναξιοποίητη.

Μόνο που στην περίπτωση των Ελλήνων στρατιωτικών που έπεσαν σε τουρκικά ενέδρα στον Εβρο θα αναγκασθούμε να πιούμε το ποτήρι του εθνικού εξευτελισμού ως τον πάτο. Κάθε γουλιά θα είναι πιο πικρή από την προηγούμενη.

Ο ξυλοδαρμός των δύο Ελλήνων αξιωματικών δεν είναι τίποτε άλλο από γρονθοκόπημα στα πρόσωπα όλων μας. Κι αν τα δύο 25χρονα παιδιά έχουν κρύψει τα προσωπά τους από τις τουρκικές κάμερες γιατί αυτές τις εντολές πήραν από τους Τούρκους βασανιστές τους, ο ελληνικός λαός σκύβει το κεφάλι από στρουθοκαμηλισμό.

Μόνο που αγαπητέ πρωθυπουργέ δεν αρκεί να κυβερνάς έναν δειλό λαό που αρέσκεται στην δημαγωγία για να γλιτώσεις το οδυνηρό τέλος που σε περιμένει. Δυστυχώς για σένα αυτή τη φορά είσαι αναγκασμένος να αντιμετωπίσεις τον Σουλτάνο Ερντογάν ο οποίος αποφάσισε να γρονθοκοπήσει το δικό σου πρόσωπο που επιχειρούν να το βγάλουν στις αγορές η καλοπληρωμένη τράπεζα Ρότσιλντ, ο γραφικός Μοσκοβισί και η Μέρκελ που θέλει να ξεφορτωθεί έναν πρωθυπουργό και έναν λαό ζητιάνων.

Ο Ερντογάν θα σε τσαλακώσει σαν πρωθυπουργό, μας τσαλακώνει ήδη σαν λαό. Θα σε τσαλακώσει και τσαλακωμένο θα σε πετάξει στα πόδια των Ευρωπαίων ηγετών οι οποίοι 8 χρόνια τώρα (τι άθλιοι και του λόγου τους) αποδέχονται ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που προσκυνά τους εγχώριους ολιγάρχες και κλωτσάει τις μεταρρυθμίσεις. Οι άθλιοι ευρωπαίοι εταίροι μας αρκέσθηκαν να εισπράττουν το τίμημα της λείας από τα χαράτσια αδιαφορώντας για το διεφθαρμένο κράτος που παρέμεινε ανίατο.

Τώρα ακόμη και αυτό το κακομακιγιαρισμένο φτιασίδωμα του ζητιάνου έρχεται να το τσαλακώσει ο Ερντογάν. Να ταπεινώσει το ψευδοδημιούργημά σας και να χλευάσει και σας τους ίδιους. Ετσι παίρνει την εκδίκησή του από την Ευρώπη που του κλείνει τις πόρτες. Ο Ερντογάν δεν έχει κανένα λόγο να παραδώσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς χωρίς ακριβό αντάλλαγμα. Και δεν θα το κάνει. Μπορεί και να μην αρκεσθεί να πάρει πίσω τους 8 Τούρκους. Γύρευε τι άλλο θα ζητήσει.

Γύρευε τι άλλο θα ζητήσει από ένα κράτος κατσιαπλιάδων που το κυβερνάνε κατσιαπλιάδες οι οποίοι προτιμούν ταπεινωμένοι να δηλώσουν πως οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μπήκαν κατά λάθος στο τουρκικό έδαφος από το να πούμε την αλήθεια, ότι οι Τούρκοι κομμάντο της ειδικής μονάδας «Αετοί των Συνόρων», που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού είχαν στήσει ενέδρα εντός του ελληνικού εδάφους και έπιασαν αιχμάλωτους τους 2 Ελληνες.

Γιατί εάν το λέγαμε αυτό θα έπρεπε να πάμε για πόλεμο που μάλλον πολύ δύσκολα θα τον αποφύγουμε. Ετσι πέρασαν 20 ώρες ώσπου οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να δώσουν στην δημοσιότητα το περιστατικό. Και αναγκάσθηκαν να το δώσουν μια και πλησίαζε η στιγμή που οι Τούρκοι θα περιέφεραν τους ελληνες σε νοσοκομεία και κρατητήρια μπροστά στις κάμερες των τουρκικών ΜΜΕ. Γι΄αυτό και τα εγχώρια γιουσουφάκια ταπεινωμένοι 20 ώρες μετά μαρτύρησαν στον κατσιαπλιά ελληνικό λαό την μισή αλήθεια. Οτι τάχα 10 η ώρα το πρωί οι δύο στρατιωτικοί πάτησαν κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος. Σκέφθηκαν την μόνη εκδοχή που θα τους επέτεπε να είναι σήμερα κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να υποδύεται στους Δελφούς τον παλιάτσο της ανάπτυξης-μην τολμώντας κι εκείνος με τη σειρά του να κοιτάξει προς τα τουρκικά μπουντρούμια.

Το θέμα είναι εάν θα αρκεσθεί ο Σουλτάνος στη ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους σττρατιωτικούς, που εάν είμασταν σοβαρό κράτος και ικανό να υπερασπισθούμε τα σύνορά μας-δεν θα επιτρέπαμε στο ελικόπτερό τους να προσγειωθεί σε ελληνικό έδαφος. Οφείλαμε να έχουμε πάρει το μαθημά μας από την ταπεινωτική παράδοση του Οτσαλάν. Οφείλαμε να τους επιτρέψουμε να ανεφοδιασθούν και να πάνε στο καλό.

Αλλά βλέπεις ο κατσιαπλιάς όσα μαθήματα και αν πάρει από την ιστορία είναι παραμένει γιουσουφάκι ανεπίδεκτο μαθήσεως που το μόνο που γνωρίζει ενστικτωδώς να κάνει είναι να ζητιανεύει και να εκλέγει δημαγωγούς και λαικιστές ηγέτες που πάντα τους πληρώνει ακριβά αλλά δεν διδάσκεται από τα λάθη του. Ο κατσιαπλιάς λαός με την μεγάλη σε χρονικό βάθος ιστορία παραμένει ανίκανος να διδαχθεί από εκείνη. Κι αυτό γιατί διαθέτουμε χαλασμένο λογισμικό-σκάρτο DNA.

Πηγή

Share.