Την ίδια περίοδο που η κ. Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της εισέπρατταν €1.000/μήνα επιδότηση ενοικίου, έστησαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με στόχο 40.000 ακίνητα να βγουν στο σφυρί ως το 2019.


Επίσης και ο κ. Μάρδας εισέπραττε επίδομα ενοικίου ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια ο τελευταίος προτίθεται να τα επιστρέψει στο κράτος ως αναγνώριση του ατοπήματος να ξετινάζει τους αδύναμους για να μπουκώνουν οι αξιωματούχοι.

Η κ. Αντωνοπούλου κουβέντα, όμως. Πικράθηκε…

Ο άνθρωπος που υποδύεται τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είπε θα καταργήσει το νόμο που νομοθέτησε η δική κοινοβουλευτική ομάδα μαζί με το τρίτο μνημόνιο.

Θα τον καταργήσει ρε παιδιά, έτσι με αντριλίκι. Μόνος του.

Δεν θα περάσει άλλο νόμο που να ψηφίζει η Βουλή και καταργεί τον πρώτο. Θα το κάνει μόνος του. Τσαμπουκά!

Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μέθυσαν από την αλαζονεία της εξουσίας ή απλώς δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να κόβουν ΕΚΑΣ και συντάξεις σε υπερήλικες 90χρονες χήρες, που δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν με τελική σύνταξη €320 το μήνα, ενώ οι ίδιοι νοικιάζουν πολυτελή διαμερίσματα στο Κολωνάκι με τα λεφτά των υπερφορολογημένων πολιτών, και διορίζουν τους κολλητούς μηχανικούς των αυτοκινήτων τους ως διοικητές νοσοκομείων;

Μετά ποιον θα διορίσουν; Τον κυλικειάρχη;

Αλήθεια, με 50%-80% φορολόγηση στην παραγωγική οικονομία, υπάρχει κανένας που να νομίζει ότι δεν θα του πάρουν το σπίτι τελικά; Στο βάθος του χρόνου; Στο πρώτο παραπάτημα; Χμ, οκ!

Φυσικά, τα σπίτια θα τα πάρει το κράτος για απλήρωτους φόρους. Όχι οι τράπεζες.

Από τα €220 δισ. καθυστερημένες συνολικές οφειλές της ιδιωτικής οικονομίας στο κράτος (περίπου €100 δισ.), ασφαλιστικά ταμεία (περίπου €17 δισ.) και τράπεζες (περίπου €100 δισ.), μόνον τα €15 δισ. είναι κόκκινα στεγαστικά δάνεια.

Μην παραμυθιάζεστε με το μύθο του “στρατηγικού κακοπληρωτή” που μένει τσάμπα σε σπίτι που αγόρασε με λεφτά της τράπεζας. Είναι ζήτημα αν 1/10 όσων δεν πληρώνουν τα στεγαστικά τους το κάνουν από σκέρτσο και τσαχπινιά. Οι άλλοι ψωμολυσσάνε.

Τα κόκκινα στεγαστικά είναι περίπου το 7% του μη εξυπηρετούμενου ιδιωτικού χρέους.

Αν οι μπαταχτσήδες είναι το 1/10 αυτών, σημαίνει ότι οι “στρατηγικοί κακοπληρωτές” για τους οποίους τσακίζουν την οικονομία είναι το 0,7% των συνολικών μη εξυπηρετούμενων ιδιωτικών χρεών προς το κράτος. Παπούτσια δηλαδή!

Οι ενέργειες του κράτους εναντίον της μεσαίας τάξης πάντως μοιάζουν να ακολουθούν συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Το σχέδιο μοιάζει να είναι τόσο απλό όσο και σταλινικό:

“1. Ξεσκίζουμε την οικονομία στη γραφειοκρατία και τους αντικρουόμενους κανονισμούς ώσπου να αρχίσει την κατρακύλα

2. Βγάζουμε Ράμπο, Μάμπο και τον κάθε πικραμένο να κάνει ελέγχους και να επιβάλλει πρόστιμα, ανεξάρτητα αν ο ελεγχόμενος έχει κάνει κάτι παράνομο ή όχι. Άστονα να αποδείξει μετά από 7-8 χρόνια στο δικαστήριο ότι είναι αθώος

3. Κλείνουμε τις τράπεζες με capital controls ώστε να μειωθούν οι εξαγωγές και να πιεστούν να κλείσουν κι άλλες επιχειρήσεις, ει δυνατόν όλοι οι μικροί, που είναι δύσκολο να πάρεις μίζα από αυτούς.

4. Τσακίζουμε με φορολογία 80% όλους τους μικρούς εργοδότες που δίνουν το 95% των θέσεων εργασίας στη χώρα, για να κλείσουν και έτσι να είναι ακόμα περισσότεροι εκείνοι που έχουν ανάγκη την βοήθεια του κράτους για να επιβιώσουν

5. Μειώνουμε παροχές σε αδύναμους, πχ ΕΚΑΣ και επίδομα θέρμανσης, ώστε αν κάποιος δεν έχει επαφή με το κόμμα να κινδυνεύει από ασιτία

6. Καταργούμε προστασία πρώτης κατοικίας και απελευθερώνουμε τις κατασχέσεις λογαριασμών με απλή διοικητική απόφαση ενός ΔΥ, καταργώντας την Δικαστική Εξουσία. Το ίδιο και για ακίνητα.

7. Απελευθερώνουμε τους πλειστηριασμούς για οφειλές προς το κράτος ακόμα και €500 και φτιάχνουμε ηλεκτρονική πλατφόρμα για να μην μπορεί να έρθει κανένας αδικημένος να κάνει σαματά. Όλα αυτά ΧΩΡΙΣ δικαστική απόφαση, δηλαδή ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ την ιδιωτική ιδιοκτησία.

8. Δίνουμε άδεια εταιρίας κόκκινων δανείων στον ΞΑΔΕΡΦΟ του ΥΠΟΙΚ ώστε τα ακίνητα να πάνε σε δικά μας χέρια

9. Κλείνουμε όσα ΜΜΕ δεν μας λιβανίζουν και απειλούμε τους υπόλοιπους με ΣΔΟΕ κλπ και τους φοβερίζουμε ότι δεν θα τους δώσουμε άδεια λειτουργίας, ώσπου να γίνουνε αρνάκια και να μας γλείφουν τα φρύδια.

10. Αναγορεύουμε παράνομα όποια κόμματα μας αντιπολιτεύονται ώστε στις εκλογές να έχει μόνο ένα ψηφοδέλτιο, το δικό μας.

και έτσι παίρνουμε την ΕΞΟΥΣΙΑ!

Γατάκια…

– ο ΣΥΡΙΖΑίος της καρδγιάς σας

Υγ. Ά, και σε περίπτωση που δεν προλάβουμε να τα κάνουμε όλα και πέσουμε, έχουμε προβλέψει απλή αναλογική για να μη μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα κανείς, ούτε με το 49,5%, και θα έχουμε δώσει ασυλία σε όσους πιαστούν με το χέρι στο μέλι ως τον αγκώνα.

Έτσι κι’αλλιώς τα ακίνητα θα τα έχει όλα ως τότε στην κατοχή του ο “Ξάδερφος”. Ως fund φυσικά. Μάθαμε και τα fund τρομάρα μας!

Αν τα παραπάνω είναι απλά δημιουργήματα της τυχαιότητας και όχι σχεδιασμός, τότε κάποιοι να παίξουν Λόττο. Όχι ότι θα το χρειαστούν με όλα τα ακίνητα που θα βρεθούν στην κατοχή των “ξάδερφων” βέβαια.

Γατάκια, ε γατάκια.

Του Άγη Βερούτη
capital.gr

Πηγή

Share.