[ccpw id="136103"]

Του Στρατή Μαζίδη

Ο στενός συνεργάτης του γνωστού κατοίκου της Ραφήνας, Ευάγγελος Αντώναρος με νεώτερη ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τη διαγραφή του ως αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη.

Με συγχωρείτε αλλά δεν τα πιστεύω αυτά. Φράσεις του τύπου “σεξιστής”, “μουσαφιραίος”, “δοτός”, “τα κάνουν θάλασσα” δείχνουν ένα πράγμα. Τι; Ότι θες να προκαλέσεις και να σε διαγράψουν παραχρήμα ώστε μετά να πεις περισσότερα.

Άλλωστε την παραίτηση του Γεωργιάδη ζήτησε κι ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, αλλά εκείνον δεν τον ακούμπησε κανείς. 

Βέβαια ευκολότερα θυσιάζεις έναν Αντώναρο εκτός Βουλής, ο οποίος δείχνει να το ζητάει κιόλας.

Έχει ενδιαφέρον να επισκεφθείτε το προφίλ του κ. Αντώναρου στο facebook για να διαβάσετε σχόλια. Σε ένα από αυτά κριτικάρει τις δηλώσεις Αδωνι για τη φαρμακευτική δαπάνη από το 2010 και μετά:

Ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μολις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι “πάρτυ στο χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010.” Τουτέστιν: ολα γίνονταν καλά από τον Παπανδρέου και μετα (ενδιαφερον ε;;;;) κι όλα λάθος μέχρι τη διακυβερνηση Καραμανλή. Κατ ά τα άλλα αυτός ο κύριος είναι Νεοδημοκράτης…και βαζει τις κυβερνήσεις 2004-2009 (τοτε βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ο εν λόγω κύριος) στο στόχαστρο!!!

Ωστόσο κανείς από κάτω όσο μπόρεσα να δω, δεν του λέει το αυτονόητο. Ποιο; Έναν πίνακα με την πορεία της φαρμακευτικής δαπάνης. 

Αλλά αυτή είναι η ΝΔ σήμερα. Κάτι που μοιάζει με κόμμα, κάτι που ντρέπεται να πει ΟΧΙ στο Σκοπιανό αλλά περιμένει πρώτα τα Συλλαλητήρια, κάτι που ντρέπεται για όσα κάποτε έλεγε πως αντιπροσωπεύει, κάτι που κρατούν δέσμιο καταλληλότερα φαντάσματα του παρελθόντος. Ξέχνουν όλοι γιατί έχασε με τα χέρια κάτω το 2009 και έκτοτε βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία;

Αυτοί θα γκρεμίσουν το χειρότερο και καταστροφικότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης; Βοήθα Παναγιά μου!

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή